REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

SIMONA HALEP, primită cu covorul roşu la revenirea în ţară!

SIMONA HALEP, primită cu covorul roşu la revenirea în ţară!

Replica API 9 iunie 2014 | 00:00 100

"Mă bucur că sunt din România. Constanţa rămâne un oraş de suflet"

"Mă bucur că sunt din România. Constanţa rămâne un oraş de suflet"

Constănţeanca Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, cel mai important meci al tenisului românesc din ultimii 34 de ani, dar a câştigat respectul unei întregi lumi. Simpatia presei de oriunde pentru românca de 22 de ani este imensă, existând numeroase voci care o acuză chiar pe câştigătoarea Sharapova că s-a impus prin trucuri dubioase şi cu ajutorul arbitrului.

Simona Halep a revenit duminică în ţară. Constănţeanca a fost primită pe aeroport cu covorul roşu şi în Salonul Oficial al aeroportului (acolo unde de regulă păşesc oficialităţi de prim rang), în semn de recunoştinţă pentru performanţa deosebită înregistrată de tânăra de doar 22 de ani. Statul român, care nu a investit un leu în performanţa pe care Simona a atins-o, îi datora măcar atât! Simona Halep a adus, prin performanţa ei, servicii imense României: o lume întreagă şi-a întors ochii către tenisul feminin, graţie româncei noastre.

"Sunt mult mai emoţionată acum decât înainte de finală. Este un moment deosebit pentru mine şi vă mulţumesc că aţi venit aici. Le mulţumesc românilor care m-au susţinut la Paris şi tuturor oamenilor care m-au susţinut în faţa televizoarelor punct cu punct. Mă bucur că am reuşit această performanţă pentru mine şi pentru România. Mă bucur că sunt din România", a spus Halep cu ocazia scurtei conferinţe de presă organizată la aeroport. Alături de Simona Halep s-au aflat şi părinţii, Stere Halep declarând că îi mulţumeşte fiicei pentru faptul că a ascultat-o.

Legat de Constanţa, Simona Halep a declarat că rămâne oraşul ei de suflet, unde va reveni din turnee cu plăcere. Simona a menţionat că va veni la Constanţa şi îşi va face timp să-şi salute toţi prietenii.

foto: MEDIAFAX

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272