REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.8° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
18.8° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Simona Halep: ”Am primit o veste de la avocatul meu. Sunt foarte dezamăgită”

Simona Halep: ”Am primit o veste de la avocatul meu. Sunt foarte dezamăgită”

Victor ROTARU 27 august 2023 | 00:00 1677

Simona Halep (31 ani, 1140 WTA) așteaptă un verdict din partea Sport Resolutions, după ce a fost suspendată provizoriu pentru dopaj.

Simona Halep: ”Am primit o veste de la avocatul meu. Sunt foarte dezamagita”

Chiar dacă au trecut deja două luni de la audieri, Halep este în continuare în așteptarea unei decizii. Fostul lider mondial a primit o veste deloc îmbucurătoare de la unul dintre avocații săi. Halep nu a mai jucat niciun meci oficial de pe 29 august 2022.

”A fost un caz destul de dificil. Acolo, la audieri, echipa mea a fost extraordinară împreună cu toți experții pe care i-am avut. Avocații, de asemenea, a fost și Bogdan Stoica, avocatul din România, împreună cu Howard (n.r. Jacobs) din America. Au fost puternici și apărarea mea a fost foarte bună. Adevărul, întotdeauna este mai ușor când spui adevărul și am simțit că totul o să fie bine.

Mă așteptam să primesc decizia mult mai repede. Din câte știu eu în regulament sunt trei săptămâni. Deja se fac două luni și nu am primit absolut nicio știre despre decizie. M-am antrenat din greu, am și postat pe rețelele media pentru că am vrut să împărtășesc cu fanii mei treaba aceasta, că sunt motivată și că-mi doresc să revin pe teren cât mai repede.

Am primit o veste de la avocatul meu că până la final de august nu o să am nicio decizie. Sunt foarte dezamăgită de acest lucru. Este aproape imposibil să stai să aștepți atât de mult pentru o decizie, dar așa cum am spus nu am ce să fac prea multe și va trebui să aștept”, a transmis Simona Halep.

Tennis World USA, verdict clar: "Simona Halep merită să știe care va fi soarta ei! E cu adevărat incredibil ce i se întâmplă!"

Sportiva noastră a ajuns acum pe locul 1140 în ierahia WTA și mai are doar 10 puncte, pe care le va pierde după US Open 2023, turneu programat în perioada 28 august - 10 septembrie.

"Gata cu așteptarea, Simona Halep merită să-și cunoască soarta", au titrat jurnaliștii de la Tennis World USA.

Americanii consideră că așteptarea interminabilă a campioanei noastre nu are nicio logică și sunt convinși că "Simo" merită să afle rapid verdictul.

"Situația a devenit din ce în ce mai ciudată și nicio sancțiune nu a fost formulată pentru sportiva de 31 de ani, care încă este suspendată și așteaptă vești. Dacă la sfârșitul întregii povești tânăra de 31 de ani ar fi declarată nevinovată, Halep și-ar pierde inutil aproximativ un an din carieră.

Gata cu așteptarea, timpul a trecut: Simona Halep merită să știe care va fi soarta ei! Este cu adevărat incredibil că niciuna dintre organizațiile relevante nu a luat o decizie finală cu privire la pedeapsa ei.

Dacă Halep a greșit (chiar și cu bună credință), trebuie să plătească, dar măcar trebuie să știe ce, cât și cum. În acest fel, îi iau demnitatea unei sportive care a scris pagini importante din tenisul recent și care a fost vedeta de necontestat a ultimilor 10 ani în circuitul WTA. Simona merită mai mult!", potrivit digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De la nr 1...a ajuns 1140...rușine mare disperat-o după bani. Dacă erai fata deșteaptă, când erai nr 1 mondial,te retrageai în glorie..erai cea mai tare oriunde îți călcau tălpile..aveai avere făcută..îți cautai un băiat serios de familie bună...nu boșorogul ala...îți făceai o familie frumoasa...copii...și restul Asa disperarea după bani și avere,te-a dus unde esti acum...și lumea te vede ca o drogata. Sa-ti fie rușine.. meriți suspendata definitiv din tenis
4
1
Sportul e o forma de lupta fara victime. E o forma de descarcare a firii umane, fire combativa si competitionala. Sportul nu e despre bani si faima. E despre bucurie si validare fara victime sau pagube. Acum e despre bani - minciuna asta duce la o situatie de conflict postmodern, cu avocati, cu dreptul de a avea acces la bani prin sport, termen bla bla. Vrei sa fii fericita si sa joci tenis fata? Cine te opreste? De ce ai nevoie de turnee pentru asta? Esti deja validata. Ah da....ar mai fi niste bani - eeehhh....deja iesim altfel din poveste.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515