REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Simona Halep şi Patricia Ţig, în finala anchetei pentru cea mai frumoasă lovitură a anului

Simona Halep şi Patricia Ţig, în finala anchetei pentru cea mai frumoasă lovitură a anului

Replica API 19 decembrie 2019 | 00:00 450

Jucătoarele române de tenis Simona Halep şi Patricia Ţig se află printre finalistele anchetei pentru cea mai frumoasă lovitură a anului 2019 în circuitul profesionist de tenis, realizată pe site-ul WTA, alături de poloneza Iga Swiatek şi de ucraineanca Elian Svitolina.

Halep, care a candidat cu două nominalizări, după ce s-a impus în anchetele lunare din februarie şi mai, a intrat în finală cu prima dintre acestea, în timp ce Patricia Ţig a câştigat ancheta lunii iulie.

Simona Halep s-a impus în ancheta din februarie cu o lovitură reuşită în faţa canadiencei Eugenie Bouchard, la scorul de 7-6, 1-0 şi avantaj pentru româncă în turneul de la Dubai. Halep a câştigat ancheta lunii mai cu o fază din meciul cu britanica Johanna Konta, la scorul de 5-4, 30-15, la Madrid.

Ţig a ieşit învingătoare în ancheta din luna iulie cu o lovitură splendidă reuşită în turneul de la Bucureşti contra germancei Laura Siegemund, la scorul de 6-3, 2-1 pentru Ţig şi avantaj pentru Siegemund.

În Grupa A de vot au figurat taiwaneza Su-Wei Hsieh (câştigătoarea anchetei din ianuarie, cu o lovitură reuşit în faţa Biancăi Andreescu la Auckland), Simona Halep (februarie, mai), belgianca Kirsten Flipkens (martie) şi poloneza Iga Swiatek (aprilie). Din Grupa B au făcut parte daneza Caroline Wozniacki (iulie), Patricia Ţig (iulie), perechea americană CoCo Vandeweghe/Bethanie Mattek-Sands (august), portoricana Monica Puig (septembrie) şi ucraineanca Elian Svitolina (octombrie - cu o lovitură reuşită în faţa Simonei Halep, la scorul de 7-5, 3-2, 15-40, la Turneul Campioanelor).

Primele două clasate din fiecare grupă la numărul de voturi primite pe site-ul WTA s-au calificat în faza finală a anchetei.

Simona Halep a câştigat ancheta din 2018, detronând-o pe poloneza Agnieszka Radwanska, cvintuplă laureată.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai jurnalisti, pentru clasarea intr-o competitie de orice fel nu se face ancheta ca nu sunt pusi sub acuzare candidatii promovati pentru un anumit clasament.Iar aici e vorba de cea mai frumoasa lovitura de minge in tenis.De unde dracu scoateti exprimarile astea!! O sa omorati de tot limba romana !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272