REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Singurul supraviețuitor din mașina care s-a făcut ZOB la Medgidia e jandarm! Starea lui se îmbunătățește!

Singurul supraviețuitor din mașina care s-a făcut ZOB la Medgidia e jandarm! Starea lui se îmbunătățește!

Replica API 29 septembrie 2017 | 00:00 581

Ancheta continuă

Ancheta continuă

click pe imagine!

În urma teribilului accident rutier dintre Medgidia și Cuza Vodă, petrecut joi, 28 septembrie, au rămas multe suflete frânte! În timp ce unii își plâng morții, alții se roagă pentru sănătatea celor ce se zbat pentru a supraviețui. Precizăm că singurul care a ajuns la spital, și aici ne referim la ocupanții autoturismului, este Ionel Dospinescu, angajat ca jandarm. Cadrele medicale au declarat, pentru Replica, că starea lui de sănătate esta favorabilă.

”Este stabil hemodinamic și cardiorespirator, a fost operat. Trebuie să-l mai ținem intubat și ventilat. Are leziuni cerebrale, contuzii și femurul luxat. Dar evoluția este bună. Este superficializat pentru că are și fracturi costale și îl ținem analgosedat pentru că are un tub gros în plămân. Dar evoluția este bună”, au declarat cadrele medicale despre starea jandarmului, Ionel Dospinescu. Amintim că a fost activat planul roșu de intervenție în cursul zilei de joi, 28 septembrie, în urma accidentului rutier petrecut pe DN 22C, între localitățile Medgidia și Cuza Vodă. Mai exact, în jurul orei 13.20, Valentin Cioară, în vârstă de 29 de ani, din Medgidia, a condus un autoturism marca SAAB pe strada Silozului din Medgidia. Ajungând intersecția cu DN22C, după cum au spus anchetatorii, întrucât nu ar fi acordat prioritate, a intrat în coliziune cu un autocar de transport persoane, ce aparține firmei Servcom, care circula dinspre Constanța către Cernavodă. Șoferul din autoturism a murit pe loc. La scurt timp au fost declarați decedați alți doi ocupanți ai mașinii SAAB, fiind vorba despre Felix Florian Manole, în vârstă de 38 de ani, din Medgidia, (angajat al Penitenciarului Poarta Albă) și Traian Neculache, în vârstă de 48 de ani, tot din Medgidia. În stare gravă a fost transportat la spital Ionel Dospinescu (jandarm), în vârstă de 43 de ani, din Castelu. Totodată, circa 7 persoane, pasageri în autocar, au ajuns la spital cu răni ușoare. Mesajele de condoleanțe au apărut pe rețelele de socializare, oamenii fiind șocați de cele petrecute. Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

L.C.

Citește și: CARNAGIU pe drumul care leagă Medgidia și Cuza Vodă! Un şofer grăbit nu a acordat prioritate unui autocar: 3 MORŢI şi mai mulţi răniţi!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Idiotenii prea mari nu cred ca sunt soferu daca nu se stia in stare sa conduca nu trebuia sa ia pe nimeni in masina! Dar sa nu uitam motivul pentru care ceilalti ocupanti ai autoturismului s-au urcat in masina Dospinescu Sorin! Adica tu ca frate al lui Dospinescu Ionel stii mai bine cred!
0
0
Doby numele ti se trage de la dobitoc nu????
0
0
Soferul mare golan mare panarama nici munca nu i placea si uite dezastrul ce l a facut.
0
1
Lex ce vina are familia si de unde stii tu ca era golan,???vorbiti ca sa va aflati in treaba. Fratele meu e jandarmul care e in coma,va rog nu mai spuneti idiotenii, erau prieteni, asa a fost sa fie , dumnezeu sa-i ierte!
5
0
Sensul trebuia facut demult nu dupa ce mor oameni
5
0
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace ! Condoleante familiilor indoliate !
1
1
Golanului de sofer sa-i plateasca familia toate despagubirile provocate ! Tot felul de cretini au carnet si iata rezultatele !
9
7
Este mare nevoie de un sens giratoriu acolo.Pericol mare cind vii de la Cta si faci stanga pe Silozului.Tirurile depasesc un intersectie si ai ocazia sa fii strivit si de cei ce vin dinspate dar mai ales din fata.Si sa nu mai spun de coloratii din Cuza.
15
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218