REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Sistem de monitorizare video, sensuri giratorii incomode şi alte aspecte din traficul rutier: INTERVIU cu şeful Serviciului Rutier, Gabriel Gioadă

Sistem de monitorizare video, sensuri giratorii incomode şi alte aspecte din traficul rutier: INTERVIU cu şeful Serviciului Rutier, Gabriel Gioadă

Replica API 31 august 2018 | 11:25 666

INTERVIU! Bilanţ la final de sezon estival

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hai sa vorbim despre trafic pe strada, nu din birouri. Uite probleme reale si rezolvari pentru unele, poate le adresati astuia data viitoare. 1. Semafor delfinariu modificat in 4 timpi 2. Giratoriu delfinariu lidl redesenat de un adult si facut oval. 3. Mutata trecerea de pietoni de la city. Ati facut acolo dreapta pe la ora 5 ? 4. Giratoriu cora semaforizat pe zi. 5. Ati observat ca nimeni nu mai respecta semnalizarea ? Nu vrem citate din legislatie, vrem masuri reale. 6. Ati observat ca la niciun semafor nu se mai respecta benzile de OBLIGATORIU stanga ? Din nou, solutii ?
1
0
Pai daca pun camere nu mai fura ciorile borate si analfabete, asistatii social din taxeke si impozitele platite de mine! Moarte tiganilor! P.S. Chiar si asa, zdrentele din MUIE psd au anulat probatiunea in instanta cu probe video... moarte tiganilor, inca o data, ca se implineasca! Moarte si pesede si tesede! A si sa nu uit, moarte tuturor scursurilor din cauza carora a ajuns tara noastra acum, la 29 ani de la lovitura de stat din 89!!!! Sa le moara copiii si nepotii de supradoze de droguri, ca tot e liber la intrarea lor in tara!!!!!!!! P.S. Sa dati arme la popor, scursurilor jalnice!!!
1
0
Multumim politiei rutiere pentru ca nu ne deranjeaza nici ziua nici noaptea prin oras. cat despre interviu este foarte util ptr ca demonstreaza ca dl gabriel nu are nici o treaba nici cu functia dar nici cu problemele orasului pe linie de trafic rutier.
0
0
ca sa-ti poti da cu parerea despre fluidizare trebuie sa-ti muti fundul din birou intr-o masina si sa te plimbi cu ea zilnic prin oras cateva ore prin locurile fierbinti ale traficului, altfel tot ce spui e vrajeala
1
0
Si eu vreau camere pentru m ue dar dupa ce axati toate sensurile giratorii dintre partidulete.
1
1
Si sa faceti corcodanta intre linia dubla intrerupta si lindicatoare in fata pol.rut. de pe ICBratianu!
3
0
Camerele le monteaza primaria nu polotia.....asa ca problema este la dl primar.
7
0
de ce banii de wc din parcul primariei nu s-au dus pe camere video in oras oare?
5
0
Pentru ca nu mai pot favoriza pe unul sau pe altul.vrm camere Tv pe toatre artele importante,inclusiv pe Mihai Viteazu, zona Tomis,intersectia cu Ctin.Bratescu ,eta.
0
0
Din interviu nu intelegem unde sunt camerele video de pe strazi. De ce nu precizeaza de ce politia nu vrea sub nici o forma camere video. Am fost mintiti de ani de zile de Fagadau si de politie ca se vor instala pe toate strazile. Pt declaratii false, mincinoase,pt ducerea in eroare a alegatorilor de ce nu se sesizeaza procurorii?
2
1
Iti dau eu competenta sa o molfai, asa ca treci la molfait analfabetule.
3
5
politia rutiera constanta este cvasiabsenta de pe strazile capitalei de judet. de ce? nu sunt vizibile decat echipajele de la locala dar au competente foarte limitate. nu intele de ce politia rutiera nationala nu cedeaza competentele celei locale in oras daca tot sunt absenti.
4
2
Consider necesar un sens giratoriu sau o mai buna gestionare a iesirii din Lazu... Este dezastru pe timp de vara, dar nu se ia nici o masura...
4
1
Multumim serviciului rutier pentru efortul depus in aceasta vara pentru fluidizarea traficului in Agigea si Eforie Nord. Da a fost aglomerat dar cu ajutorul agentilor de circulatie a fost acceptabil. Da solutiile propuse sunt bune pentru pasarele si sistem inteligent de dirijare a traficului. Eforie Nord aste traversata de 11 benzi de circulatie .Benzile din centru si faleza sunt blocate de masini parcate. Cu putin efort si mai multa disciplina in trafic se pot elibera aceste benzi si facute sensuri unice. De asemenea in Agigea centru trecerea de pietoni din centru inlucuita cu pasarela
8
4
auzi sefule da de ce nu te uiti la subalternii tai cand isi parcheaza masinile infoliate in parcare cu geamuri negre a? q7ele ala cu geamuri negre e al tau?
14
0
Este nevoie de un sens giratoriu pe Bratianu zona Salvare ! De la Gara psna la Cora nu exista varianta de a te intoarce circa 2 km ! Inclusiv Salvarea taie linia continua in momentul iesirii !!
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367