REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Situație DUBIOASĂ la Vama Veche: "M-am trezit la spital! Tot ce-mi amintesc e că am băut cu niște oameni..."

Situație DUBIOASĂ la Vama Veche: "M-am trezit la spital! Tot ce-mi amintesc e că am băut cu niște oameni..."

Replica API 29 august 2017 | 00:00 321

Ce spun anchetatorii

Ce spun anchetatorii

O tânără susține că a trecut printr-o situația neobișnuită și consideră că i s-au pus substanțe interzise în băutură pentru că nu-și poate explica faptul că i s-a rupt filmul și s-a trezit pe un pat de spital. Tânăra crede că a fost victima unei tentative de furt, dar oamenii legii au declatat că ea a ales să nu depună plângere.

Totul s-ar fi petrecut în weekendul ce tocmai s-a încheiat. Ileana N. se afla în Vama Veche și ar fost invitată de patru persoane, două mai tinere și două mai în vârstă, să consume băuturi alcoolice împreună. După care nu mai știe ce s-a întâmplat. "Ileana N. a fost victima unui furt bine organizat, 4 persoane (2 în vârstă, 2 tinere), au pretins că sărbătoresc ziua unuia dintre ei, i-au dat să bea ceva și s-a trezit la urgențe. În față la Stuf, în toata mulțimea aia. Update: a reuşit să recupereze tot, poliţia a găsit persoanele respective la un camping cu căsuţe din lemn.

Şi-a recuperat bunurile, însă persoanele respective o acuză pe ea că era fumată (în condiţiile în care ea nu fumează) iar geanta ei era deja plină cu lucrurile lor. Poliţia le-a dat lor crezare, mai ales pentru că au spus că ei intenţionau să o caute şi să-i aducă lucrurile. Semnalmente: o persoană în vârstă (ea), plinuţă, poartă ochelari de vedere heliomaţi şi o bentiţă pe cap, par blond vopsit şi scurt, cam 1.65 înălţime. El (care pretinde că e băiatul ei) are părul puţin lung şi creţ (slăbuţ, micuţ), până în 25 de ani, înălţime aproximativ 1.65.

Modul de abordare: pretind că sunt familie, că e ziua unuia dintre ei şi oferă de băut moca (vin cu ceva). După aia, se rupe filmul. Ceilalţi 2 nu au fost de găsit!" este mesajul unui prieten al Ilenei. Așa cum scris și în el, oamenii legii au declanșat cercetările și au depistat două dintre persoanele reclamate, însă acestea ar fi chiar cele care au sunat la 112 pentru a chema o ambulanță, iar bunurile au rămas la ele întrucât fata era inconștientă, dar și le-a recuperat când a ieșit din unitatea spitalicească.

Acestea ar fi declarat că tânăra a consumat băuturi alcoolice în exces și acesta este motivul leșinului. În plus, fata care crede că a fost victimă nu a depus plângere penală, după cum au spus oamenii legii. Potrivit unor informații, urmează ca ea să facă analizele de rigoare pentru a afla dacă a fost drogată, dacă i s-au pus substanțe interzise în băutură. Până la aflarea rezultatelor, mai multe persoane s-au alăturat Ilenei și vor să afle cine sunt acele persoane pentru a i se face tinerei dreptate, după cum susțin ele.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca o fata accepta o invitatie plina de amabilitate merita sa fie violata Toti cei ce comenteaza aici ca asa merita -afara erau arestati rapid
0
0
Mentalitatea romaneasca
0
0
Eh....o manca si pe ea pizda....Ce vreti???
2
1
Romania...trebuia arestati toti derbedeii acestui clan de hoti,escroci,derbedei si mafioti.
0
0
curva a dracului... ce a cautat aia a gasit. scrieti dracu de olimpici, nu de curve care se duc sa se futa fara numar, manca-le-ar cancerul de tinere !!!
3
2
Au si fututo??
11
2
Nimic dubios. O tipa tanara deci inca buna de p..a,constienta ca e buna de p..a, se aventureaza in compania unor straini la baute,cand putea sa bea si unde era cazata,daca chiar o ardea tare pipota,sa se faca manga cu ceva luat de la magazin. A dorit aventura,nu a gandit dar iata ca a castigat experienta,asta daca ,,metabolizeaza'' in cap ce i s-a intamplat. La betie mai si uiti chestii,dar pana la betie totusi e bine sa stii sa-ti alegi partenerii de baute,mai ales daca nu-ti sunt prieteni cunoscuti de mult timp.Poate fata voia ceva cu orgasme,nu doar mahmureala si amnezie. Data viitoare,....
8
1
O cauta cu lumanarea...si o gaseste
5
1
Cum sa accepti sa bei cu persoane necunoscute??Doamne Fereste...da unele si o cauta singure!
13
1
In Vama e plin de fetite care pentru o vodca si-ar da si sufletul.
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108