REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 10 Mai 2024
Anul XX Nr. 6725
10.4° Constanța Vineri, 10 Mai 2024 Anul XX Nr. 6725
 

ŞOCANT! Patronul lanţului de cafenele Filicori s-a spânzurat!

ŞOCANT! Patronul lanţului de cafenele Filicori s-a spânzurat!

Replica API 15 martie 2017 | 00:00 2174

Dumitrache Economu

Descoperire șocantă la malul mării! Patronul cafenelelor Filicori din Constanța, dar care avea în administrare mai multe afaceri, a fost găsit spânzurat. Dumi Economu, așa cum era cunoscut, locuia în cadrul complexului Arena Regia, acolo unde i-a fost declarat decesul.

Cadrele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină marți, 14 martie a.c., la complexul Arena Regia aflat în Mamaia Nord. Acolo au găsit un bărbat în vârstă de 46 de ani spânzurat. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a efectuat protocolul de resuscitare. Din păcate, acesta a fost declarat decedat! Este vorba despre Economu Dumitrache, patronul lanțului celebrelor cafenele Filicori, dar care avea mai multe afaceri! Vestea a căzut ca un trăznet pentru rude și cunoscuți.

"Dumnezeu sa îl odihnească! Un om deosebit, un coleg extraordinar! Păcat!", "Doamne, nu îmi vine să cred, citesc și plâng în același timp!" sunt doar câteva dintre mesajele pline de tristețe transmise de aceștia. Potrivit unor surse, în ultima perioadă, afaceristul constănțean ar fi întâmpinat mai multe probleme din cauza banilor, fiind vorba despre niște credite bancare pe care le refinanțase, dar pe care nu le-ar mai fi putut acoperi. Totodată, se pare că ar fi avut probleme și pe plan sentimental, în sensul că se despărțise de soție. Polițiștii au deschis o anchetă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Amintim că este al doilea caz din acest an când un afacerist își pune capăt zilelor. Asta după ce Vasile Turcu, fost acționar la Dinamo București, a apelat la același gest pe data de 1 martie a.c. Deși a fost internat la Spitalul Floreasca în stare critică, 7 zile mai târziu, acesta a decedat. Un alt caz cutremurător s-a înregistrat în ianuarie 2014. La acea dată, Viorel Vălimăreanu, şeful Clubului 23 Cherhana, a ales să-și încheie socotelile cu viața într-un mod cât se poate de cumplit. A fost găsit carbonizat într-un autoturism Mitsubishi Pajero, cu numere de Bulgaria, aflat pe malul lacului Tatlageac. În portbagaj erau patru butelii. Din câte se spare, Vălimăreanu avea multe datorii.

Un om de afaceri din Călăraşi, Alexandru Stelian, spune că venise la acea dată în Constanţa cu treabă, iar atunci când a auzit de cele întâmplate s-a deplasat în 23 August: "Am auzit ce s-a întâmplat şi am venit repede aici, pe malul lacului. Avea să-mi dea 400 de milioane lei, însă niciodată nu l-am constrâns să-mi dea banii. Îl împrumutasem prin luna august. Când am ajuns şi am văzut, un am sperat că totuşi nu este el, pentru că eu ştiam că are un Mercedes, dar se pare că el este. Cu siguranţă că avea mari datorii şi la alte persoane, i-a pus capac".

Viorel Vălimăreanu, avea 58 de ani în 2014, un băiat şi se pare că era divorţat de soţie. Angajaţii spun că acesta trăia în concubinaj cu Velişa Emel, ospătăriţă la cherhana. Maşina în care bărbatul a fost găsit carbonizat o cumpărase cu 1.500 de euro, dar mai avea de achitat proprietarului 1000 de euro. Martorii spun că de ceva timp începuse să consume băuturi alcoolice, dar şi faptul că ar fi avut datorii foarte mari. Tot ei mai spun că împrumutase bani inclusiv de la cămătari, iar pe concubină o rugase să facă un împrumut bancar.

Diana NEAȚĂ, Lili CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multi au fost, putini mai sunt. E vorba de milionarii si miliardarii care s-au sinucis sau au murit de grija banilor : Dinu Patriciu, Dan Adamescu, Erbasu, Anghelescu, Vasile Turcu, Condrea Dan, etc. Banii i-au satanizat si au plecat cu mainile goale pe lumea cealalta. In urma lor se bat hienele pe averea furata nestiind ca si ele, hienele nu vor urma porunca lui Dumnezeu, sa nu furi ! Vor sfarsi tot prin decese din cauza banului care-i ochiul Dracului.
2
1
Dumnezeu Sa- l Odihneasca ! Iar pentru Kokalar ,macedonii cu pula de 2 cm si cu CASUL la Cap ,vai de ei !!!!
4
0
In sensul ca se despartise de sotie. Epic
0
1
unde este depus, la ce capela? cand va avea loc inmormantarea?
1
2
Neica o murit si asta,spanzurat de mana lui sau nu numai el de sus o sti,nu-i primul si nici ultimul care se spanzura,fie machidon,roman,tigan,tigan-turc sau tatar! Omul chiar nu o fi gasit scapare de la probleme si a cugetat ca e mai bine spanzurat. Viata merge inainte!
3
1
Fosta sotia a lui merge cu un om de afaceri care are de fapt la masini nr de inmatriculare Sex...
6
3
Sotia lui umbla cu un om de afaceri din cta are la masini AMM
9
5
Dumnezeu sa l ierte! Cine suntem noi sa l judecam??
9
1
AROMANII SUNT SINUCIGASII VEZI ISTORIC CONSTANTA AU NUME DE CAI OI CAPRE MICEA HALCIU GAMCI MISA ZISA ETC.
17
7
Te ia baiatu la o tura cu mertzanul si pe urma in dormitor. Ca asa facem noi makidoni cu romancele. Sunteti bune de sex nu ca makidoancele cracanate si cu par pe burta.
5
15
Pentru Kokalar: voi makidonii cu k sunteti niste INFECTI. Si culmea stii care e?Ca va pisati tot pe voi...intre voi...ca sunteti uniti, asa va laudati. Imi este SCARBA de-a dreptul de aceste caractere. Iar despre acest om...parerea mea e sa aveti respect fata de voi inainte de a judeca macar pentru faptul ca nu mai este printre noi. Aici e singura situatie in care cred ca nu conteaza ca era makidon...cu k bineinteles. Aaa si mertzan cu tz. Agramatii naibii.
23
3
Am mertzan alb sunt makidon si mananc cacat la filicori. Noi makidonii ne pisam pe voi de romani slugi.
5
33
prietenii securisti l-au sinucis.
15
1
Nou ne cacam pe tine
4
5
Observ cu tristete ca multi nenorociti mai sunt pe lumea asta . Nu stiu cum de va mai rabda Dumnezeu cu rautatea asta in voi . Omul saracu a muncit o viata sa faca ceva si voi leprelor il vorbiti de rau si dupa ce nu mai este . Toate javrele isi dau cu parerea ascunsi in spatele unor nume false . SA VA FIE RUSINE ! Era un om extraordinar . Pacat , mare pacat ! Dumnezeu sa-l ierte !
7
12
Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca in pace !
13
4
Cand faci banul usor adica NEMUNCIT, il pierzi tot atat de usor atunci solutia aleasa este previzibila previzibila
12
7
Toti oligofrenii isi dau cu parerea, dar nu au facut un business in viata lor. Cat despre machedoni....TOT RESPECTUL. Sunteti niste frustrati
15
19
Dumnezeu sa-l ierte ! Nu suntem cu nimic mai buni pentru a judeca acest gest de mare suferinta, de orice fel.
14
2
Un machedon mai putin
13
14
milionarii de carton network...numai oamenii slabi se sinucid
15
5
Cu tristete am aflat vestea decesului si surprinzator in acelasi timp. Societatea este bolnava asa zisii bogati care au devalizat bancile prin credite fara acoperire pentru ce??? pentru un standard de viata mult peste vivelul lor si care in momentele de lucidiate se sinucid si alti bolnavi saraaci lipiti care isi duc traiul de astazi pe maine . Dupa 1989 o parte a bogatiei tarii care a fost vanduta necontroloat a ajuns la astfel de oameni case peste case masini peste masini beizadelele avioane excursii in totta lumea ...nimeni nu a sesizat la timp din pacate i-am cunoscut pe sotii Economu
17
2
un Golan care a pulsat la imprumuturi mai mult decat il tinea cureaua si a luat-o in goarna de la mafioti
20
5
s-a spanzurat de prost ...a intrat satana in el,,,,,,,,,
15
5
MA CAC PE ALA DE JOS CU MESAJU PT REPLICA
6
7
Expresia corecta nu este: a fost gasit spanzurat. Corect este l-au sinucis.
21
6
Nu cred in sinuciderile acestor oameni bogati. cine are bani multi si afaceri traueste in alta lume, controlata de securisti. Deidata ii vezi spanzurati fara bilet, aruncati de pe blic, etc. Aici e vorba de bani multi
25
2
Sunteti cu adevarat seriosi .Sa nu mai permiteti asa ceva ca oamenii sa fie batjocoriti in halul ala sau macar raposatii.
10
10

REPLICA

LOTO

6/49
194341463540
5/49
302723465
joker
2345344389