REPLICA ONLINE CONSTANTA

16° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ȘOCANT! Și-a VIOLAT MĂTUȘA care l-a crescut de la 4 ani!

ȘOCANT! Și-a VIOLAT MĂTUȘA care l-a crescut de la 4 ani!

Replica API 18 iulie 2018 | 00:51 666

Era beat și supărat că nu a găsit fete pe Variantă

Era beat și supărat că nu a găsit fete pe Variantă

Un tânăr în vârstă de aproximativ 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia și apoi arestat pentru 30 de zile. Acesta, în noaptea de 15 spre 16 iulie și-a violat mătușa, în localitatea Ion Corvin din județul Constanța.

foto: thebreakingtimes.com

O femeie a trăit clipe de groază, fiind violată chiar de cel pe care îl considera fiu! Individul locuia în aceeași casă cu vârstnica de 71 de ani, care îi este mătușă. L-a luat în grijă și l-a crescut de când el avea 4 ani. Duminică, 15 iulie, tânărul a consumat băuturi alcoolice și a ajuns inclusiv în municipiul Constanța, unde, potrivit informațiilor noastre, a mers pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona cunoscută ca ”Variantă” pentru a căuta o prostituată. Cum nu a găsit, s-a reîntors în Ion Corvin și a tăbărât pe femeia căreia îi poate spune mamă, pe care a constrâns-o să întrețină cu el raporturi sexuale. Oamenii legii au declanșat cercetările sub coodonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, care l-au reținut pentru 24 de ore și propus spre arestare. ”În noaptea de 14 spre15.07.2018, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, inculpatul E. V. V. a întreţinut raporturi sexuale normale prin constrângere cu persoana vătămată V. N. în locuinţa sa din comuna Ion Corvin, aceasta din urmă locuind în acelaşi corp de imobil cu inculpatul şi fiind totodată şi mătuşa sa. La data de 17.07.2018 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia au formulat o propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Medgidia care a admis propunerea de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile până la data de 15.08.2018”, potrivit procurorilor.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu zic sa ii dati numele. Mai sunt matusi in sat...
0
0
Nu este nimic socant. Sunt multe cazuri mult mai grave ce nu apar in media. Sunt cazuri si mai grave ce sunt poate dosite. Cand un popor se afla in majoritate la acest nivel de saracie,umilinta,lipsa de speranta pentru viitor,se intampla lucruri oribile. Poate ca asta este cursul ,poate ca teebuie sa ne zdrobim complet si din ramasite sa renasca ceva bun,care sa nu repete porcariile facute si prin lasitate,egoism,rautate.Deocamdata suntem in declin,cu toata iPhone-urile din dotare,prin care ne dam SMS-uri de incultura,nu informatii de valoare. Telefoane destepte la oameni prosti,asta avem azi.
2
0
o fi bobe masochistu
4
0
ii baga mana pe sub fusta, numai ca cea din poza are picioare tinere, nu prea arata a 71 de ani
1
1
Ziar de scandal . Huo ti ai dreaq neam de violatori hoti si koorve
4
0
asa a inceput dl.nepot actiunea de...multumire pentru batrana care l-a crescut...asa ne trebuie...va fi laudat de comunitate...legi..nu mai exista...asta-i...ROMANIA..
9
2
Schimbati dracului poza aia: voi de la Replica chiar nu aveti putina decenta in ce postati.
15
2
pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti
16
1
Il scapa Dracnea cu OUG-ul!!!
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108