REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.3° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ȘOCANT! Un AUTOTURISM a CĂZUT într-un CRATER format în ASFALT

ȘOCANT! Un AUTOTURISM a CĂZUT într-un CRATER format în ASFALT

Replica API 13 ianuarie 2021 | 00:33 2638

Incredibil! În timp ce rula pe una din străzile din localitatea 23 August, un cetățean a simțit, și la propriu și la figurat, cum îi „fuge” pământul de sub… roți. În timp ce rula pe o stradă din comună, carosabilul s-a surpat formându-se un crater. În replică, primarul localității, Mugur Viorel Mitrana, a declarat faptul că este vorba despre lucrări pentru rețeaua de canalizare și de aceea s-a petrecut un astfel de eveniment neplăcut.

Situație inadmisibilă într-o localitate constănțeană! După cantitățile însemnate de precipitații din ultima perioadă, în localitatea 23 August a cedat pur și simplu asfaltul. Astfel, localnicii se confruntă cu mari probleme la nivelul infrastructurii în mai multe zone ale localității. Victime ale administrației locale sunt conducătorii auto ce își „rup” mașinile în străzile „asfaltate” cu indiferență. De exemplu, în data de 11 ianuarie a.c., un șofer a rulat, cu autovehiculul din dotare, pe strada cu Geamia din localitate, iar, la un moment dat, a avut parte de un eveniment șocant. Mai exact, asfaltul i s-a surpat sub roți picând pe loc în craterul proaspăt format. Din fericire nu s-au înregistrat daune la autovehicul însă sperietura șoferului l-a făcut să-i atenționeze și pe ceilalți participanți la trafic cu privire la pericolul creat.

Ce spune primarul?

Primarul localității, Mugur Viorel Mitrana, a declarat pentru Replica faptul că este vorba despre lucrări pentru rețeaua de canalizare și că este normal ca terenul să se taseze natural. „Toate străzile urmează să fie asfaltate, dar acest lucru nu se poate face pe timp de iarnă. Mai mult decât atât, acum sunt lucrări pentru rețeaua de canalizare. Este normal ca terenul să se lase natural. E vorba de tasări naturale. Însă, la orice eveniment nefericit, echipele vor interveni. Nu se pune problema de așa ceva. Nu vom lăsa gropi, nu vom lăsa pe nimeni descoperit. Însă aceste tasări naturale sunt firești. Ne cerem scuze pentru eventualele evenimente nefericite și, repet, echipele vor interveni”, a declarat, pentru Replica, Viorel Mugur Mitrana, primarul din localitatea 23 August.

Mugur Viorel Mitrana

Citește și:

La 23 August, STRĂZILE sunt ASFALTATE cu NOROI

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Urla frustrarea. 95% incredere si capital electoral, ii determina pe unii sa ramana fara vise. Asa este la romani, rau este cand omul nu se tine de promisiuni, dar mai rau este cand le duce la indeplinire.
1
2
Pt repl cur sa te bagi in pi..da matii da bou! daca sunt gropi se intretin nu se lasa libere boule ! Cere despagubiri la primarie si vei castiga !
2
1
Primarul trebuie e, executat afara cu el
2
1
Strazile nu sunt asfaltate, dobitocilor, urmeaza. E normal ca dupa ce s-au bagat conducte pt canalizare sa apara fenomenul asta. Cand vor asfalta se vor remedia toate.
2
3
nici in pula nu-l doare
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108