REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.3° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Societatea Nitalexil ridică două imobile în Mamaia Sat

Societatea Nitalexil ridică două imobile în Mamaia Sat

Replica API 31 ianuarie 2022 | 00:49 1985

Societatea Nitalexil SRL intenționează să îmbogățească peisagistica din Mamaia Sat cu 2 imobile cu 4 etaje. În acest sens, după obținerea certificatului de urbanism de la Primăria orașului Năvodari, societatea a făcut către Agenția pentru Protecția Mediului o solicitare pentru ca aceasta să evalueze impactul pe care lucrările l-ar avea asupra mediului. Se pare că această acțiune nu este necesară, iar societatea se poate apuca se demararea procedurilor necesare în vederea obținerii documentelor pentru începerea lucrărilor de construcții.

În viitorul apropiat, în Mamaia Sat, ar urma să mai răsară alte 2 imobile. Societatea Nitalexil SRL intenționează să ridice aici 2 imobile cu 4 etaje cu funcțiunea de locuințe”. După ce a primit un certificat de urbanism din partea Primăriei Năvodari, societatea a depus o solicitare și la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța pentru ca aceasta să evalueze impactul pe care lucrările l-ar avea asupra mediului.

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanţa a publicat, recent, un document prin care anunţă că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în ceea ce priveşte proiectul societății. Imobilele ar urma să fie ridicate pe un teren localizat pe strada M17 din Mamaia Sat.

Date despre Nitalexil SRL

Firma Nitalexil SRL a fost înființată de marinarul grec Theodor Skandalidis. Ulterior, grecul s-a decis să părăsească România, iar societatea a ajuns proprietatea mai multor firme din Liberia, fiind administrată în Constanța de către apropiaţii lui Radu Mazăre, printre care Sorina Gina Hortolomei Moscu. Seaside Estate Company SRL deţine cu 70% din valoarea acţiunilor, în timp ce şi Radu Marin, născut în comuna Patru Fraţi, judeţul Ialomiţa, deţine 30%. Obiectul principal de activitate este „activităţi ale agenţiilor turistice “.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
NITALEXIL SRL EGAL ANI MERLA...... RESTUL SE INTELEGE DE LA SINE!
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272