REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Șofer ACHITAT într-un dosar în care era acuzat că a lovit cu mașina o persoană și a FUGIT de la locul accidentului!

Șofer ACHITAT într-un dosar în care era acuzat că a lovit cu mașina o persoană și a FUGIT de la locul accidentului!

Replica API 26 ianuarie 2019 | 00:00 200

Ș.D. a fost trimis în judecată, pe 14.03.2018, pentru părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia, numai că magistrații instanței de fond, fiind vorba de Judecătoria Constanța, au decis să-l achite. Cum decizia nu a fost definitivă, apelul se va judeca pe 7.03.2019.

În actul de sesizare a instanței s-a reținut că inculpatul, la data de 8.02.2017, la ora 17.30, a condus autoturismul Ford Escort pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța, dinspre bulevardul I.C. Brătianu și, după ce a trecut de un sens giratoriu, la marcajul pietonal, persoana vătămată N.M. , care se afla în traversare, s-a lovit de partea lateral stânga a autoturismului și astfel a suferit vătămări corporale care au necesitat pentru vindecare un nr. de 8-9 zile îngrijiri medicale. Potrivit rolii.ro, după producerea accidentului, victima a fost transportată de către făptuitor la spital, pentru acordarea îngrijirilor medicale, dar nu și-a declinat identitatea față de victimă și a plecat apoi fără să se mai intereseze de aceasta și fără să anunțe organele de poliție, victima nu a știut pe cine să reclame la Poliție pentru rănirea sa iar din acest motiv, cauza a fost înregistrată cu autor necunoscut. Însă, din analiza probatoriului și a situației de fapt, instanța a constatat că inculpatul nu a fost de rea credință, pentu a i se putea reține comiterea faptei cu intenție. Acesta a oprit mașina, a condus persoana vătămată la spital, a declarat că a fost șoferul autovehiculului ce a accidentat persoana vătămată și atunci când a aflat că nu a respectat prevederile legale, s-a prezentat de bunăvoie la sediul poliției rutiere, cu un avocat. Prin urmare, judecătorii au dispus achitarea.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
du-te dracu zdreanto! lucrezi pe undeva, de unde sa ai tu bani? muie cu paine ca sa iti tina de foame!!!
2
0
Mergi laspital de urgenta, esti caz clinic ! Daca te intreaba aia de ce-i cu tine, le spui ca furi curent si iti dau un tratament...gratis
3
4
moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei moarte justitiei
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212