REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

ȘOFERI CRIMINALI: băuți la volan, pe șoselele județului

ȘOFERI CRIMINALI: băuți la volan, pe șoselele județului

Replica API 27 decembrie 2018 | 00:18 614

Polițiștii rutieri constănțeni s-au aflat la datorie și de Sărbători. Cu această ocazie, au fost depistați pe drumurile publice mai mulți șoferi inconștienți care s-au urcat băuți la volan. Totodată, au fost și persoane aflate la volan fără să dețină permis.

La data de 26 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Crișan, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 223, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 25 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din localitatea Techirghiol, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Nicolae Bălcescu din Techirghiol, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

La data de 25 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroul Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din localitatea Corbu, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Soveja din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbații în cauză a fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 25 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au depistat un tânăr, în vârstă de 18 ani, din localitatea Credința, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Cramei din localitatea Chirnogeni, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 25 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din localitatea Băltăgești, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe DJ 226 B, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 24 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Rurală Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din localitatea Cumpăna, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Ciocîrliei din Cumpăna, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 24 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 au depistat un bărbat, în vârstă de 34 de ani, din localitatea Greci, județul Tulcea, care a condus un autoturism cu numerele de înmatriculare provizorii expirate, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, având permisul de conducere suspendat.

În toate cauzele, polițiștii au întocmit dosare penale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Betiviii si drogatii la volan trebuie pedepsiti cu condamnari de peste 10 ani.ori cum la vara se schimba legea pt asemenea specii,pedepsele vor fi numai cu executare de la 5 ani in sus.
2
0
Suge o in gura desteptul plmele.
1
1
Daca nu ar fi militienii spagari, nu s-ar mai urca oamenii bauti la volan.
5
1
AICI NATI VINIT SA MA GASITI BAT CUM CONDUC NMW CU NREDE ENGLIA SI CU CARNET DE NOTE CA AM PLINBAT TOTA ZIUA DE CRACIUN SI AM BAUT PULA DE BETIV
1
6
Consider ca unu care provoaca un accident din culpa desi e perfect legal in spatele volanului nu ar trebui sa fie judecat la fel ca si unul care se suie baut la volan , cel din urma desi n-a vrut sa omoare cu intentie pe cineva era perfect constient ca se suie baut la volan si ca nu are voie sa faca asta . Ar trebui bagat direct la puscarie nu cu suspendare !
3
0
Ce iti mai place sa mananci kkt. Vezi in cod ce inseamna ucidere din culpa si o sa iti dai seama ca asta inseamna accident si tu esti ... de dai in gropi...
0
3
beat si drogat si se judeca de 2 ani , cu cine ....cu instantele, cu sistemul sfidand legile de ....rahat !
4
0
Stimate domn, Chiar SPR impreuna cu Parchetul de pe langa curtea de apel Constanta mijloceste infractiunile in domeniul circulatiei rutiere.Si ca sa fiu direct la subiect iti voi da un exemplu real.In data de 20 August 2017 Lefter Constantin zis Costy a omorat pe trecerea de pietoni din Mamaia o persoana de sex feminin acesta fiind beat si drogat iar militia spune ca este din culpa.La aceasta data individul este liber si este angajat la firma tatalui un service din Cernavoda.Iar daca vorbesti la telefon si te prind serviciile plmele esti la puscarie. Deci concluzia este ai SUTE DE MII DE EURO
8
0
Replica ar trebui sa initieze impreuna cu parlamentarii si cetatenii o strangere de semnaturi pentru a initia o propunere legislativa de inasprire a pedepselor in astfel de cazuri. Un an de inchisoare cu executare la locul de munca. Pe santiere, in agricultura nu este forta de munca.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272