REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
12.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

ȘOFERI OPRIȚI în TRAFIC, la CONSTANȚA, și AMENINȚAȚI cu un CUȚIT!

ȘOFERI OPRIȚI în TRAFIC, la CONSTANȚA, și AMENINȚAȚI cu un CUȚIT!

Replica API 7 iunie 2019 | 00:00 345

Agresorii stăteau FĂRĂ CHILOȚI

Agresorii stăteau FĂRĂ CHILOȚI

Laurențiu C. și Daniel M. au fost condamnați la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 2.000 lei, reprezentând un număr de 200 zile-amendă înmulţit cu suma de 10 lei corespunzătoare unei zile amendă, pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. Aceștia au consumat împreună băuturi alcoolice, după care au început să oprească mașini, să înjure și să amenințe șoferii, în timp ce stăteau fără chiloți. Totodată, au lovit ușile unui magazin, vânzătoarea fiind nevoită să se încuie în interior.

Lucrătorii Postului de Poliție Tortoman, la data de 2.05.2016, au fost sesizați de către două persoane cu privire la faptul că numiții Laurențiu C. și Daniel M. provoacă scandal în localitatea Tortoman. Ajunși la fața locului, potrivit rolii.ro, organele de poliție l-au identificat pe numitul Laurențiu C., care se afla sub influența băuturilor alcoolice și care a fost condus la sediul postului de poliție. Acesta a relatat organelor de poliție că a avut un conflict cu o persoană, aceasta din urmă lovindu-l cu o sticlă în cap, astfel că a fost cu o altă persoană să îl caute pe agresor, însă nu l-au găsit și au abandonat acțiunea de "răzbunare". În continuarea investigațiilor, organele de poliție au descoperit un cuțit cu lama metalică de 20 cm și mâner din lemn aflat pe gardul de piatră al unei locuințe. Fiind audiată în calitate de martor, M.L. a declarat faptul că este administratorul magazinului din zonă și că, în ziua cu pricina, aflându-se la sediul magazinului, în jurul orelor 10 00, și-au făcut cei doi care se aflau deja sub influența băuturilor alcoolice și care au cumpărat bere la sticlă de 2 litri pe care au consumat-o în apropierea magazinului, pe stradă. La un moment dat, a auzit din interior că are loc un scandal și de frică a închis magazinul. În acel moment, persoanele au început să lovească cu pumnii și picioarele în ușa metalică a magazinului. Uitându-se pe geam, a observat cum cei doi s-au dus pe șosea și au blocat-o, oprind mașini și lovind cu pumnii în capote și uși. ”În continuare, în jurul orelor 15:30-16:00, fără vreun motiv anume, C.L. împreună cu M.D. au ieșit pe șosea și au oprit mai multe autovehicule, înjurând șoferii. C.L. amenința participanții la trafic cu cuțitul, zgâriind unele mașini, iar altele lovindu-le cu pumnii și picioarele, prin aceasta cauzându-le șoferilor autovehiculelor o stare de temere. La un moment dat, inculpații și-au dat pantalonii jos, expunându-și fundul, fiind observați de către mai multe persoane. Prin toate acțiunile violente îndreptate atât împotriva persoanelor, fie prin loviri, fie prin amenințări, cât și împotriva bunurilor, respectiv prin lovirea și zgârierea autovehiculelor care treceau pe stradă, prin lovirea ușilor unui magazin, persoanelor aflate la fața locului li s-a creat o stare de temere reală”, a constatat instanța potrivit rechizitoriului.

Liliana CHIRU

sursa foto: dailymail.co.uk

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Terminatorul revine
0
0
ai dreptate goriluta . este o acura parcata acolo . acura este masina gasita des prin sua . prin romania nu prea este .
1
0
Poza n-are legatura cu articolul, draga Mihaela, care comentezi mai jos. Este o poza din USA, de pe un bulevard, nu din satul pulii, comuna pizdei, judetul curului.
8
0
Daca tot le place baletul sa baleteze la cariera de piatra sub tratament si supravegheati de gardieni.
4
0
niste piper in orl si li se curatau sinusurile imediat, in felul assta le venea mintea la cap
2
0
E bine facut , tatuat l as f..e odata pare sa aiba organn sanatos si testicole bine aninate. Cred ca tine la pat.
0
2
Impuscati imediat! Astia vor face crima la un moment dat!
9
1
Boschetarii satului
8
0
Ce dementi ! In mod sigur nu sunt sanatoasi la cap ! Trebuie dusi urgent la Palazu !
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272