REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
16.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

ȘOFERII BEȚI – PERICOLUL de pe șoselele din Constanța!

ȘOFERII BEȚI – PERICOLUL de pe șoselele din Constanța!

Replica API 21 ianuarie 2019 | 01:01 323

În ciuda semnalelor trase, în repetate rânduri, de polițiștii cu privire la consecințele grave pe care le poate avea conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice, în ciuda faptului că numeroși oameni au murit în incidente rutiere provocate de șoferi beți, aproape zilnic oamenii legii din Constanța depistează șoferi care ignoră legea! Astfel s-a întâmplat și în acest sfârșit de săptămână, când mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale după ce au fost surprinși sub influența aburilor lui Bachus la volanului unor autoturisme.

Sâmbătă, 19 ianuarie a.c., ora 11.15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Florilor din localitatea Băneasa, județul Constanța, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul a refuzat să fie condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În aceeași zi, la ora 11.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din Mangalia, care a condus un autoturism care avea asigurarea obligatorie expirată, pe strada M.I. Dobrogeanu din oraș.

În cursul serii, în aceeași zi, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție din municipiul Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 57 de ani, din Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Andrei Mureșanu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având reținut permisul de conducere. Șoferul a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

De asemenea, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 19 spre 20 ianuarie a.c., ora 23.30, polițiștii din cadrul Secției 6 Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Siliștea, județul Constanța, care a condus un autoturism, pe strada Crizantemelor din localitatea Siliștea, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

F.B.

Citește și: Accident grav la Palazu Mic: DOI MORȚI și trei RĂNIȚI! VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Da prinde-ti pe toti betivanii si luatiile permisele definitiv.
0
0
Nu va ajunge 59 in localitate si 90 in afara. Dobitocii care se cred pe circuit provoaca cele mai dese accidente. Cimitirele sunt pline de ei
0
0
Passatul este de mult al dracu a aparut si pe eforii si mai este un opel albastru care nu scrie nimic pe el.
0
0
Radar Passat alb neinscriptionat, fara nr de MAI la Kogalniceanu, Ovidiu, Crucea. Sper sa citeasca cat mai multi comentariile ca sa pierdeti de o mie de ori mai multe amenzi , decat cea pe care mi-ati dat-o, ...daca va place sa stati in masini d-astea ascunse. Nu v-a invatat nimeni de avertisment? Pandari nesimtiti.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108