REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Şoferii constănţeni sunt DISPERAŢI! Modificările semafoarelor din oraş îi blochează în trafic

Şoferii constănţeni sunt DISPERAŢI! Modificările semafoarelor din oraş îi blochează în trafic

Replica API 26 noiembrie 2016 | 08:23 232

Traficul în orașul de la malul mării îi disperă pe șoferi! Deși administrația locală încearcă să caute soluții pentru fluidizarea traficului, schimbările par să paralizeze și mai tare circulația. Un exemplu concret reprezintă intersecția de la Delfinariu a cărei semaforizare a pus la încercare nervii conducătorilor auto în cursul zilei de 25 noiembrie a.c.

Recent, la nivelul semafoarelor din Constanța au survenit numeroase modificări. Aici putem aminti intersecţia semaforizată din zona Far Constanţa, unde reprezentanţii Confort Urban au luat măsuri! Astfel că şoferii care circulă pe bulevarul 1 Mai, pe ambele sensuri, au timp de trecere de 33 de secunde, mai mare decât până acum, indiferent de direcţia de mers – înainte sau stânga. Tot aici putem enumera și culoarea verde a semaforului de pe bulevardul Ferdinand, zona Republica, care beneficiază de un timp mai mare. În cursul zilei de 25 noiembrie a.c., cei care au tranzitat zona de la Delfinariu au avut parte de o surpriză mai puțin plăcută.

Semaforizarea intersecției a fost modificată astfel că sensurile de pe bulevardul Mamaia au verde separat, în timp ce cele de pe strada Soveja , respectiv strada Zorelelor au verde în același timp, situație ce i-a debusolat pe șoferi. Mai mult, aceștia consideră că aceste schimbări nu fac altceva decât să îngreuneze și mai tare traficul. “Consider că își bat joc de noi într-un fel mare! Atentează la siguranța traficului și execută modificări la semafoare dese și proaste astfel încât să zăpăcească efectiv toți participanții la trafic”, a spus Dan. Ce spun însă reprezentanții Confort Urban? “Sunt schimbări, dar încă nu sunt analizate perfect. Situația încă este în analiză cu Poliția Rutieră”, a precizat Claudiu Rădulescu, din cadrul Confort Urban.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272