REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Șoferii nu văd bine desființarea sensului giratoriu de la City Park Mall! Video

Șoferii nu văd bine desființarea sensului giratoriu de la City Park Mall! Video

Andreea VREJOIU, Emilia BABU 27 septembrie 2022 | 00:00 4645

Sensul giratoriu de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, poziționat în apropiere de City Park Mall, a fost desființat încă din luna august a anului curent. Pentru ca zona să nu devină una predispusă la noi ambuteiaje, proiectul de mobilitate urbană din zonă prevede înființarea unui alt sens giratoriu, la capătul liniei 100. Aceste modificări nu sunt văzute cu ochi buni de către conducătorii auto... și la propriu și la figurat. 

Deși sensul giratoriu este desființat din luna august, așa cum am preciza și mai sus, șoferii continuă să se comporte ca și când ar exista.

Reporterii Replica de Constanța au stat de vorbă cu mai mulți conducători auto care ne-au spus că această măsura va îngreuna și mai mult traficul, iar riscul producerii accidentelor rutiere va fi prezent la tot pasul.


,,O părere foarte proastă pentru că soferii vor fi nevoiți să taie linia continuă și nu vor mai exista reguli de circulație. Cei care vin din Mamaia nu vor mai putea intra în mall, se va face coloană, automat și la trecerile de pietoni vor exista probleme, iar cei care ies din parcare și vor face stângă vor bloca cel puțin o bandă de circulație. Cred că era o soluție mult mai bună sensul giratoriu”, a declarat un conducător auto.

,,Nu este o măsură foarte bună pentru că încurcă foarte mult această zonă. Eu spun că este destul de incomod, eu cred că sensul giratoriu era foarte bun aici.”, a spus un alt șofer.

Video declarații:

Pentru a ajunge la parcarea mall-ului, conducătorii auto care circulă din stațiunea Mamaia sunt nevoiți, fie să întoarcă în intersecția semaforizată, fie să acceseze intrarea de pe strada Soveja. ,,Nu cred că este o idee bună. E o problemă cu cei care vin din stațiunea Mamaia și vor să intre în parcare la mall, vor fi nevoiți să meargă încă 1000 de metri pentru a putea intra”, ne-a transmis un alt cetățean.

,,Era foarte necesar acest sens giratoriu. Ar trebui să fie sensul pentru ieșirea din mall”, spune o altă femeie.

Fantoma din intersecție?!

Deși sensul giratoriu a fost desființat, șoferii continuă să sfideze legea și să vireze stânga sau să întoarcă în acel loc. Mai mulți conducători au fost surprinși în timp ce efectuau manevre de întoarcere, în cursul zilei de luni, 26 septembrie a.c..

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un oras de Turkish delight . Sensuri unice, sensuri schimbate, gropi, transee, praf, pietris, nisip, cozi kilometrice de masini, parcari prea putine, gropi de gunoi, fara zone de agrement, fara verdeata... cred ca e descrierea perfecta a mintilor prealuminate de la Primarie. Pfff! Pestele de la cap se impute
3
1
A fost destul de clar maretul si inegalabilul vice Rusu cand a spus ca decizia a fost a lui bazata pe nimic.ca el,habarnist de profesie ajuns vice pt ca asta e traseul un lipitor de afise si caraus de apa si cafea,se pricepe la tot si toate.de unde sa priceapa el si sleahta lui de ageamii ce inseamna mobilitate urbana.a incropit el o comisie a carui lider e a platit un srl inventat de acolitii lui lipitori la banu public si au decis intr o cafenea destinele traficului unuia dintre cele mai aglomerate orase din tara pe perioada estivala.singura solutie e sa iesim si sa facem un sens giratoriu cu corpurile noastre si aia e.sa vedem ce vor mai face.habarnistii ne conduc.auzi la el idiotenie face sens giratoriu din parculetul de la Oxford.Fereasca Dumnezeu ce dobitoc
6
3
Toti cei care locuim in zona de dupa blocurile unde este situat Filicori trebuie sa ocolim.Sensul nu era doar pentru City.
6
2
Ei au desfiintat toate locurile de parcare de pe Bd fara sa aiba nici cea mai mica remuscare ... Credem noi ca desfiintarea sensului giratoriu precum si interdictiile ce urmeaza si anume de a mai vira la stanga spre Str Sucevei si Dispensarului ii mai intereseaza ... Oricum, de multa vreme nu-i mai intereseaza de noi, cetatenii care contribuim si traim in acest oras, judet, tara !
11
3
Desfiintarea giratoriului = o decizie p*****a luata de niste caricaturi pe masura, care nu sunt in stare sa isi foloseasca materia cenusie si nu ar trebui sa aiba dreptul la a lua masuri ptr sine, daramite ptr cetatenii unui oras!!!
12
2
Ce site urat ati facut.
17
3
mai bine fara giratoriu, toti pierde-vara pot merge la munca. plangeti de mila mallului dupa ce au ras zeci de copaci
13
8
cea mai p*****a decizie
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108