REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

ȘOFERII se RĂZBUNĂ din ce în ce mai DES pe stâlpișorii lui BABU

ȘOFERII se RĂZBUNĂ din ce în ce mai DES pe stâlpișorii lui BABU

Replica API 8 ianuarie 2021 | 16:39 3179

În încercarea de a parca perfect, un şofer clujean, aflat în vizită la Constanţa, a “omorât” un stâlpişor pe strada Adamclisi. Pe lângă faptul că şi-a înghesuit maşina pe trotuar, acesta a şi încurcat circulaţia pietonală din zonă, obligându-i pe pietoni să meargă pe şosea. Una peste alta, ca un fel de haz de necaz, putem spune că șoferii se răzbună tot mai des pe stâlpișorii lui Babu. Și spune asta pentru că, în ultima perioadă, tot mai mulți astfel de piloni au fost ”sugrumați” de către conducătorii auto.

Citește și:S-a URCAT cu SMARTUL pe unul din STÂLPIȘORII lui BABU

Stâlpişorul a leşinat din cauza loviturii

Un şofer a decis să îşi facă singur loc în “parcarea” de pe trotuarul aflat pe strada Adamclisi din Constanţa, după ce nu a încăput din cauza pilonilor montaţi de Babu şi Făgădău. Şoferul, neobişnuit probabil cu obstacole de acest fel, a “omorât” un stâlpişor în încercarea lui de a parca perfect.

Citește și: INTELIGENȚA lui BABU NU TRECE de nivelul STÂLPIȘORILOR

Având o masina de dimensiuni mai mari, conducătorul clujean a lovit stâlpişorul cu partea din spate a autoturismului, iar în imagini se poate observa cum pilonul stă aproape leşinat, într-o parte, din cauza loviturii. Noroc pentru şofer că autoturismul nu i-a fost avariat.

Citește și: Stâlpişorii 'lui Babu' sunt doar pentru fraieri. Şmecherii îi scot şi îi pun la loc, după bunul plac. VIDEO!

A blocat accesul pietonilor pe trotuar două zile

Potrivit martorilor, maşina a staţionat pe strada Adamclisi, vis-a-vis de piaţa Brotacei, la începutul acestei săptămâni. Şoferul a încurcat circulaţia pietonală din zonă timp de două zile, obligându-i pe pietoni să meargă pe şosea, printre maşini.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102