REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
13.3° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Șoferul care a murit în accidentul de pe DN2 era luptător SIAS

Șoferul care a murit în accidentul de pe DN2 era luptător SIAS

Virgil STOIAN 6 octombrie 2023 | 13:04 5974

E doliu la Serviciul de Acțiuni Speciale din București! Un luptător de la mascați a murit într-un cumplit accident rutier. În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 07:30 s-a produs un accident de circulație pe DN 2, la intrare în localitatea Cotorca, soldat cu decesul unei persoane. Este vorba despre Iordache George, de 42 de ani, luptător al Serviciului pentru Actiuni Speciale din cadrul D.G.P.M.B.

soferul care a murit in accidentul de pe DN2 era luptator SIASIordache George

Din verificările efectuate a reieșit că accidentul s-ar fi produs ca urmare a coliziunii dintre 3 autovehicule, două camioane care transportau cereale și un autoturism. În urma impactului, conducătorul autoturismului a decedat. După cercetări s-a stabilit că vina pentru accident i-a aparținut conducătorului unui autovehicul cu remorcă, care transporta cereale.

soferul care a murit in accidentul de pe DN2 era luptator SIAS

Ce spune ISU Ialomița

”Patru echipaje operative din cadrul Detașamentului de pompieri Urziceni au intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier, în care au fost implicate două camioane și un autoturism, în localitatea Ciocârlia.
La locul solicitării au fost alocate de urgență două autospeciale de stingere cu apă și spumă,  o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijinul acestora a acționat și un echipaj al SAJ Ialomița. În urma impactului au rezultat trei victime: două conștiente, cooperante și neîncarcerate și una inconștientă și încarcerată. Persoana inconștientă ( bărbat cu vârsta de aproximativ 42 de ani) a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului și deși au fost începute imediat manevrele de resuscitare, aceasta nu a răspuns, fiind declarat decesul. Persoanele conștiente au fost evaluate de către echipajele medicale aflate la locul solicitării, ulterior nefiind necesar transportul acestora la unitatea spitalicească.” au transmis reprezentanții ISU Ialomița.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407