REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.5° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
21.5° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Mașină ruptă în două de tren, doi copii și doi adulți au murit pe loc

Mașină ruptă în două de tren, doi copii și doi adulți au murit pe loc

Ana Maria LIPAN 16 iulie 2023 | 16:57 2920

O mașină s-a rupt în două în urma unui accident între un tren și un autoturism, la trecerea la nivel cu calea ferată situată la ieșire din halta Orbeni, județul Bacău. Sunt patru victime.

Masina rupta in doua de tren, doi copii si doi adulti au murit pe loc

Potrivit informațiilor transmise de purtătorul de cuvânt al CFR SA, Oana Brânzan, trenul IR 1754, care circula în relația Suceava - București Nord, a surprins și lovit un autoturism aflat pe trecerea la nivel cu calea ferată, dotată cu semnalizare automată (SAT), notează Mediafax. Pompierii băcăuani anunță că, în urma impactului, au rezultat patru victime, pentru care s-a declarat decesul. Este vorba despre doi minori și doi adulți.

Trenul IR 1754 a oprit în apropierea locului accidentului. Circulația feroviară între Hm Odorhei și Hm Sascut este închisă pe ambele fire, traficul urmând a fi reluat după finalizarea demersurilor organelor abilitate.

„Menționez faptul că semnalizarea automată de la trecerea la nivel cu calea ferată funcționa în condiții normale, iar următorul tren care este programat să tranziteze zona respectivă este IR 1543, în jurul orei 17.00. În acest moment circulația feroviară între Hm Odorhei și Hm Sascut este închisă pe ambele fire, traficul urmând a fi reluat după finalizarea demersurilor organelor abilitate”, a adăugat Oana Brânzan.

Cazul a rămas în atenția poliției, care va stabili împrejurările care au condus la producerea evenimentului, scrie stiripesurse.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bagamias p**a in voi, sa muriti la bariera musitilor si sa ma pis pe fata voastra. sa ma si cac in capul vostru gol ca sa il umplu cu c***t si sa il mestecati bine? vreti sa ne injuram lingemiati c*****e imputite? dava in p**a mea de rable ordinare! va gasiti voi saq comentati. sugeti p**a mai bine ba retaradtilor. Nu va ganditi ca poate omul era obosit si poatre nu a fost atet? tot o dati ca smecheras, ca nu a vrut sa astepte? stiti voi mancamiati cacatulo cu polonicul? da, sunt si smecherasi de aia de care ziceti ma handicapatilor, dar nu toate accidentele sunt asa. dar daca sutenti p****i de putiti si aveti c***t in cap normal ca nu va duce capul sa ganditi! Ca sa se faca tuneluri si pasaje, nu ziceti!!! muistilor!!! sa muriti loviti de tren, bagamias p**a in gura voastra ca ati votat stramb si de asta se intanmpla. Ca daca era pod sau tunel nu se intampla. muriti muistiiilooorrr!
1
1
Important este ca nu a murit nimeni.
0
2
Toate magistralele ar trebui sa aiba treceri denivelate, secundarele bariere automate. Tu ai ramas cu crucea sf Andrei sau cu rahaturile alea in chix cu beculete arse. Astea s-au desfiintat de peste 50 ani in vest. Le-ai da-o altora s-o s uga, dar de fapt tu esti ala care o molfaie intr-una. Cum dra cu sa-ti pierzi viata asteptand 10 minute la o bariera in Romania, cand in Vest barierele se pun cu 30 de secunde inainte sa treaca trenul. Ai ramas in secolul trecut molfaila.
2
6
Nu vrei in sec XXI sa stea o zdreanta ca tine sa îți deseneze când este pusă bariera sau semnalizat cu semnalul roșu?.Sa o sugeti împreună cu morții.Ai văzut semnalul stai în plmea câteva minute și așteaptă...daca nu suge o acum
2
3
Omul e un animal evoluat, dar tot animal ramane, unii se adaptează si respecta regulile, altii nu
9
1
Un huligan rutier, care de data asta si-a bagat familia in mormant ! Genul de sofer smecheras smardoi , cel pe care il vedem mereu in trafic , cel care nu respecta pe nimeni si nimic ....
10
1
Sunt șmecheri...ignora bariera
9
1
ce "sfinte" erau barierele. Dar pt imbuibarea unora de la birouri, au fost eliminati "acarii Paun". Dumnezeu sa-i ierte.
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515