REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Șoferul care a provocat accidentul din Mamaia era băut; în mașină au fost găsite DROGURI!

Șoferul care a provocat accidentul din Mamaia era băut; în mașină au fost găsite DROGURI!

Replica API 6 ianuarie 2020 | 00:15 774

Un accident rutier s-a produs, duminică, 5 ianuarie a.c., în stațiunea Mamaia, în dreptul hotelului Amiral, fiind implicate trei autoturime, iar în urma impactului şase persoane au fost rănite, cinci dintre acestea fiind transportate la spital pentru investigații amănunțite.

Vinovat de producerea nefericitului incident ar fi un șofer ce se afla la volanul unui autoturism marca Audi, care circula dinspre Constanţa către Năvodari, şi care a pătruns pe contrasens.

În geaca şoferului maşinii marca Audi au fost găsite 18 pliculeţe cu material vegetal (cel mai probabil droguri), plus un pliculeţ în autoturism. De asemenea, șoferul vinovat mirosea a alcool, nefiind însă testat cu etilotestul la fața locului, urmând să i se recolteze probe în spital, acesta fiind printre victimele care au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Conform surselor "Replica", şoferul vinovat are 30 de ani, este din Corbu şi se numeşte Alexandru Matac.

Cum s-a petrecut accidentul - ce spue Poliţia:

În stațiunea Mamaia, un bărbat de 30 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Mamaia cu direcția către orașul Năvodari și ajungând în dreptul unui hotel, a pierdut controlul asupra direcției spre sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu alte două autoturisme care se deplasau din sens opus, dinspre Năvodari către Constanța.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto care ar fi provocat accidentul și a pasagerului din același auto, de 23 de ani. De asemenea, a mai rezultat vătămarea corporală ușoară a unei minore în vârstă de nouă ani și a unei pasagere (60 ani) din primul auto care se deplasa regulamentar și a conducătorului auto (30 ani) și pasagerul (53 ani) din cel de al doilea auto, care se deplasau regulamentar.

A.C., L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiti cumva cum se simte Alex?? Este bn? este grav?
0
0
Am o bicicleta , ce zici ?
2
2
Vand golf 4
2
2
Da dobitocule, stim asta. Stim ca a gresit, sa zicem ca-si merita soarta, dar nemernicul asta care are chef de caterinca si comenteaza pe aici, pronunta niste nume care nu au niciun amestec si jigneste fara motiv. Intelegi?
4
4
Aici e vorba de un betiv drogat care a nenorocit niste oameni nu de testosteron animalelor. Daca cei peste care a intrat drogatul erau din familia voastra? Nu inteleg de ce naiba voi drogatii daca tot sunteti cu capul in nori nu ramaneti acolo. Ar fi mai bine pentru toti.
7
0
Suna-ma si hai sa ne intalnim,nu te mai ascunde in spatele telefonului, futu-ti familia-n gura de lake prost
2
7
Lasa ca-l aflam noi pe gunoiul asta de lasa comentariile astea cu numele altora!!! Deja i-am aflat ip-ul.
37
9
Sunteti niste gunoaie clar Sa fi fost voi in locul lui javrelor Va dati toti smecheri aici ca nu se vede numele si va ascundeti ca fetitele. Fimiar scarba de voi
32
8
De ce te folosesti de numele lui,gunoiule?
31
12
si autoritatile nu au cunostinta de droguri
4
4
Costul lefter 2.0
1
1
In Constanta nu se aplica Legea, politia lipseste de pe strazi si drept consecinta drogatii, betivii si vitezomanii isi fac de cap.
13
3
Ascundeti-l cat mai repede. Nu trebuie sa mai circule liber prin Constanta.
11
5
Se vand droguri la Corbu sunt proxeneti
16
28
Mai nou baetii de la DICOT vand si droage la Frateli,bine nu oricui,altfel cum sa faca si ei un ban cintit.
9
5
Sifonule ce sa distrugi tu zi acum unde esti sa vb
4
36
Matac asta e o panarama de om din Corbu. Se da mare mafiot, si cere 5 lei sa isi ia si el 2 tigari la bucata. Isi trimite nevasta la produs si banii ii da pe droguri. Vrea sa se dea si dealer si mai da legale stropite la ciutani. Vrea sa se dea si el cu baietii mari si se mai fu e si in c ur pe 2 g-uri.
22
32
Va ti gasit voi desteptilor si sfintilor sa vorbiti. Uitati-va la voi mai bn
13
14
Baietasule tu de la ce pl sugi i a fi sincer?
15
2
cei doi soferi ar trebui sa dea in judecata ghertzoiul pt vatamare si pt reparatia masinilor doarece asigurarea ghertoiului nu va acoperi dauna din cauza bauturii.
16
10
Toti taranii au sarit de la caruta la masina. Si vin la oras huaaa
24
4
Sunt si ei niste drogati care zic ca Ia UITE DROGATU CE A FACUT. si voi urmati
8
12
Nu a gasit bulangiu un pom in toata Mamaia poate asa aveam noroc si scapam de el
41
5
Acest sofer nu este la primul accident de genul,a fost vazut de multe ori adormind la volan din cauza drogurilor..cativa ani de cusca poate il vor linistii
48
6
Tineri sant viitoru tari
36
14
Pai se putea altfel, comenteaza atatia babuini in fel si chip, dar de consum de droguri si alcool mutenie. Asta e tineretul frumos de astazi, betivi, drogati, nenorociti, needucati, puturosi, scandalagii. Dar uite ca din cauza lichelelor au de suferit si oameni nevinovati si mai ales un copil.Bai Vela , pana la Raed fa mai intai ordine la circulatie, la consum de drogari, la criminalitate , la trafic de carne vie. Si incompenta ucide mai tare decat coruptia.
51
4
in luv frateli se drogheaza lumea grupa mare impreuna cu baietii de la diicot si druga
62
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108