REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
15.9° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

ȘOFERUL care a provocat ACCIDENTUL la OVIDIU a făcut CIRC la SPITAL și a FUGIT!

ȘOFERUL care a provocat ACCIDENTUL la OVIDIU a făcut CIRC la SPITAL și a FUGIT!

Replica API 9 februarie 2021 | 16:54 10781

Un șofer beat a intrat marți, 9 februarie, în coliziune cu un autoturism la Ovidiu, și-a continuat deplasarea, până a ajuns într-un stâlp pe care l-a doborât, căzând peste o mașină. Oamenii legii, deplasați la fața locului, au constatat că șoferul era beat.

Este vorba despre Ismet Okurogullari, care a mai fost condamnat, pentru omor, pe vremea când era minor. A fost eliberat prin 2014.

Citește detalii aici: Un condamnat pentru omor are tupeu: cere întreruperea pedepsei

Prezent al Spitalulul Județean Constanța, pentru prelevarea probelor biologice, individul a făcut circ, după care a fugit, sustrăgându-se de la recoltarea probelor biologice.

Poliția, alături de agenții de securitate ai spitalului, l-au prins pe strada Nicolae Iorga și l-au adus încătușat înapoi, fiind condus din nou la spital.

”Mi-a pus cătușe, să moară mama! Faci abuz! Băi, faci abuz!”, striga individul.

Video:

(Sursa video: Europea Press RO)

Ce spun polițiștii!

Astăzi, în jurul orei 10.15, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția DN 2A cu strada Teiului din orașul Ovidiu.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, primul condus de un bărbat, de 27 de ani, iar cel de-al doilea, de o femeie, de 34 de ani.

În urma coliziunii, primul autoturism a părăsit partea carosabilă către dreapta, acroșând un stâlp, care a căzut pe un alt autoturism, condus de un bărbat, de 49 de ani.

A rezultat vătămarea corporală ușoară a primului conducător auto, iar în urma testării cu aparatul etilotest a reieșit o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale și pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La unitatea spitalicească, bărbatul a avut un comportament recalcitrant și nu s-a supus indicațiilor polițiștilor, încercând să fugă, motiv pentru care a fost încătușat.

Acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citește și: IMAGINI de la ACCIDENTUL produs de SCANDALAGIUL cunoscut pentru OMOR! VIDEO

Mirela PASCAL, Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In primul rand voi smecherii dupa tastatura este vorba despre un dublu cetatean,turc-roman. Futu-va in cur de rasisti. Plangeti ca va arata straini cu degetul si ca sunteti discriminati, pai voi sunteti rasisti cu minoritatile din tara asta! Voi judecati si va da-ti cu parerea!duceti-va dracu si faceti ceva cu viata voastra nu va mai interesati de alti!
0
2
Unde pula mea vedeti voi ca plange ma bulanilor
1
2
S-a umplut tara de "interlopi" ca asta. Au facut bani ori din cersit ori ca si-au trimis nevestele la produs. In momentul in care faci o infractiune si esti atat de prost incat esti prins, nu poti sa te dai smecher si apoi sa incepi sa plangi. Daca vroiai sa arati ca esti smecher, te comportai civilizat cu politistul, refuzai sa sufli in etilotest si pe drum spre spital iti sunai avocatul, avocatul te astepta la spital si rezolva problema pentru tine. Asa ar face un interlop adevarat.
4
0
IORGU AI UITAT SCLAVULE CAND TE PUPAI IN CUR SA TE TINEM LANGA NOI. DACA TE PRIND TE FUT IN CUR PITICANIE . MARE BOXER CE TE CREZI FUTUTI PE MATA IN GURA . TE DUC IN BRAILA SI TE PUN LA SAPA IN GRADINA
6
0
ALEX tu futi picioare in gard tata!!!sclav esti tu si vezi ca primeati ordine si executare ! Haine imprumutate,de la Ismet cate ai???
5
0
Bai Iorgu Alex tu cereai cate 50 de lei de la fratele tau! Vezi ca il pupai in cur toata ziua! Tu te-ai nascut sclav, sclavii n-au cum sa subordoneze! Da-ti doua palme si revino-ti!
5
1
Asta era sclavu meu , il hraneam si il tineam langa mn , dar nu stiam ca plange asa ca pizda . Din cate stiu numai bataie a luat asta in oras , si acum ceva timp facea liveuri cu intervale . Bai caine care latri si nu musti , stai in mortii tai deoparte ca te luam si te futem Ismet
3
5
Futuva morti mami voastre astia de la zip futuva familia in gura de slugi imputite parca erati baieti!?ce cautati sa ajutati politia rutiera acum ?va mareste salariu ca ati fugit dupa ala zdrentelor ciobanilor
4
3
Magrauni la pandaimos
2
2
Ma parlitule cine la prins ma cand militeanul ala i a spus sa plece la alt spital si porma a pus sa fimeze ca sa vada ca el la retinut ca a vrut sa fuga. Cand beau si mancau impreuna militeanul nu mai facea retineri
1
1
Hahahahah baaaa izmeana cum plangeai cand te-ai vazut abuzat, nu mai esti si tu smecher? Lesiiiiin baaaaa, futu va in gura de smecheri pacaliti ce va dati. Constanteni pizde si sifoane
6
1
Corect judecatori sa il bage la puscarie si permis nuicidata
2
1
Fara costuri mari,la sapun cu el!
9
2
Bai astia care vb de zip si ca nu avea colegu masca sunteti bulani habar nu aveati ce sa intimplat acolo si cine la prins pe fugar nu mai com aiurea daca nu sunteti competenti in a vorbi
6
3
Ar trebui inchis pe viata sa-i treaca ifosele. Se crede smecher nu-i tot muritor de rand? Daca dupa omor nu a invatat nimic deageaba....
14
1
Face ce vrea pula lui. Smecher adevarat. Bravo lui
10
16
ca ala de la zip, nu avea masca?!bine, poate era in timpul serviciului dar politistul, tot in timpul serviciului era si el purta masca. ipj nu trebuie sa te autosesizezi?! de ce nu o faci?! pai ori e legea 55 per 2020 si pentru zip, ori nu e pentru nimeni? ca noua ni se aburesc ochelarii de la purtat masca si tot o purtam! asta de la zip, nu poarta ochelari, asa ca nu are circumstnte atenuante pentru nepurtarea mastii sau angajatii zip au patru perechi de...???
9
7
Bulangiul asta merita batut rau.la sange.fmm de cap de oaie
18
3
Daca eram in America, glont in cap!!!! Asta merita gunoiul asta!!!!
19
3
Acest ciukamet sa fie descaltat si apoi batut la talpi si la palme pana face pe el. Asa se face reeducarea cu plapumari de teapa lui.
18
1
Calcat pe gat si electrocutat, amenda pentru ca nu poarta masca in spatiul public.... sau ars cu butelia si arzatorul de porci
22
2
Ce de sapun iese din roaba asta de ca at tiganesc.te astept la cazan gingasule abuzat.
34
1
stai linistit pleava
16
1
Ok Ismet ? acum pui pe fb Nor Ok Ismet ?
6
2
ma fut in viata vostra.sunt jmeker ma pish pe voi
4
21
Pentru TIGANI exista doar benzina si chibrit. Simplu, eficient, cheltuieli minime.
33
3
De ce nu l ati calcat pe cap ca pe sarpe, mortii lor de tigani borati. Batuti ca la Jilava in anii 50.
38
1
Marsh in plm si da probe de sange, ca esti obligat nu mai urla ca un gibon!
31
2
Mortii lor de tigani. Tb sa ti moara ma.ta pana sa apari avortonu dracului. Foc la tigani futulemumancur
35
1
Acum am aflat ca baiatu a facut omor in trecut si va rog sa ma iertati pentru mersul leganat. Imi este jena de mine.
11
3
Bai dar catelul ala de la ZIP ce mers a bagat :D
14
2
eroii pizdii
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272