REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.8° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Șoferul care a provocat CARNAGIUL de la Ovidiu a REFUZAT să fie testat pentru alcoolemie! A FOST REȚINUT!

Șoferul care a provocat CARNAGIUL de la Ovidiu a REFUZAT să fie testat pentru alcoolemie! A FOST REȚINUT!

Replica API 22 noiembrie 2018 | 14:24 663

Propus spre arestare

Propus spre arestare

Bărbatul care a provocat teribilul accident rutier de la Ovidiu se numește Ionuț Mane, are 33 de ani și este din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare. Se pare că era cazat la un hotel din Ovidiu și se afla la Constanța cu serviciul, el fiind angajat ca inginer la o firmă din Satu Mare, care se ocupa cu reparațiile drumurilor. Din păcate, în seara de marți, 21 noiembrie, a nenorocit o întreagă familie, omorând 3 oameni, mamă, fiică și nepoata în vârstă de numai 3 ani! Apoi a părăsit locul accidentului, fiind prins sub pod. Chiar dacă emana halenă alcoolică, acesta a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. În urma audierilor a fost reținut pentru 24 de ore.

Alarma s-a dat în seara de 21 noiembrie, pe DN2A. Ionuț Mane conducea un autoturism marca Mercedes, dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanța. Pe podul rutier din zona localității Ovidiu a pătruns pe contrasens și, a acrosat cu partea stângă față, autoturismul marca Hyundai, condus de o femeie de 31 de ani, care se deplasa regulamentar dinspre Constanța către Mihail Kogălniceanu. În urma impactului, autoturismului marca Mercedes s-a răsturnat. Din păcate, în urma accidentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unei minore de 3 ani (copilul acesteia), mama conducătoarei auto si rănirea unei alte femei. Toate din autoturismul marca Hyundai.

Șoferul vinovat de producerea accidentului a reușit să iasă din mașina răsturnată și a văzut consecințele impactului frontal! Fiare contorsionate, sânge, chiar unele dintre victime fiind proiectate pe carosabil. Atunci a ales să părăsească locul faptei, fiind prins ulterior, sub pod, de către oamenii legii, dar, chiar dacă emana halenă alcoolică, a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest.

La orele dimineții de joi, 22 noiembrie, Ionuț Mane încă era audiat. Apoi a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările continuă, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Relule comentezi la toate stirile online.Oare doar asta faci?Esti bolnav mintal dar nu ai acte?Poate iti mai trebuie un ajutor social?Te distrezi maxim pe durerea altora?Sa te fereasca necuratu sa dai ochii cu rudele victimelor!Eu atat iti spun!Judecata de apoi bate la mansarda ta!Sper sa te faci bine pana atunci!Ne meritam soarta pentru ca acceptam astfel de oameni pe langa noi!Doamne odihneste in pace sufletele nevinovate ale victimelor accidentului cumplit.
0
0
TREBUIA PUS SA SUFLE IN PULA SI JUDECATORII SA IO SUGA PE A LUI CU TUDOREL SI LIVIU DAR SA NU SE CERTE
1
0
pentru 20.20...esti mare prost. nu exista omot calificat in speta asta..se cheama omor din culpa. asa cum.te voi omori eu pe trecere handicapatule. sa ma cac pe crucea matii si sa ma.pis pe coliva lu tactu. sa mi dai limbi in cur cand ma cac in gura lu mata moarta in cosciug. analizeaza bine...muie. pace
2
2
S-o facem posta pe ma-ta si dupa ce lesina sa-ti dam la mooie pana mori, secatura dracului!
1
1
Baga-mi-ai pula in tine! Analizeaza propozitia din punct de vedere sintactic si morfologic ! Jegul asta care a ucis trebuie condamnat pentru omor calificat! De ce nu s-a panicat cand a vazut ca este beat si trebuie sa mearga cu masina ? Panica este o forma constienta a urmarilor ce va sa vina ....
3
0
Pentru toti de aici: MUIE! Sa ma lingeti in cur cand ma cac moale. Apropo...imi cumpara careva aragzul? In pula mea de handicapati.
1
4
Conteaza masina????frate sunt 2 benzi pe sensul de mers acolo???sa depasesti pe linie dubla continua cand ai 2 benzi inseamna ca ori ai fumat ceva, ori esti criminal, ori dobitoc...ce conteaza in ce masina erau victimele? Din ce se vede este un model relativ nou...daca are numere de bg nu inseamna ca e vreo epava...oare un logan inmatriculat in ro rezista mai bine??
3
1
Ba,dar nimeni nu discuta de fieraria hyundai? S-a descompus in toate directiile fara sa mai protejeze pe nimeni din masina.desi pretul e mai mare ca la logan trebuia sa se vada.Si inca ceva.Masina lui era de serviciu? De ceva vreme sunt conduse jeepuri de la firma de soferi care acasa conduc masini de oras.Astia trebuie obligati la examene speciale si daca nu le trec,out!in cazul asta soferul era baut.Dar si treaz deca e supus la niste teste de condus specifice gabaritului acelei masini nu le trece fara a avea niste ore de curs.Pt ca jeepul e altceva din cauza latimii mai mari si a greutatii.
6
1
Boule asta era din Satu Mare, si nu e machidon, du-te la un control la cap.
3
4
Sa ma pis pa fetele la toti makidoni figuranti cu mercedesele lor astia trebuie kasabiti tot neamul lor de sdrente machidoni lichioristi
8
3
Nu suntem, ca tu esti al banez ci panule. Voi acolo o sa ajungeti.
5
1
Relu este troll. Nu-i mai raspundeti pentru ca se "hraneste" din controversele starnite de ceea ce scrie online.
3
1
Tu ori esti prost ori esti cretin!!! Cum adica ce are daca era baut la volan? Cum adica ce cautau aia cu masina cu copil acolo? Sper sa dea unul de asta cu masina peste familia ta de cretini, sa te vad atunci ce mai zici?! Futu-ti rasa ma-tii de handicapat mintal!!! Din cauza unor cretini ca tine si a celui care a provocat aceasta tragedie avem traficul pe care-l avem!
9
1
sa vedeti inainte sarbatori de ziua lu cristi hristos alcoolici la volan si dupa behaiti dupa mancarea grasa se fac cozi la urgente natie de nehaliti ce suntem bosketari corve si hoti
8
7
Ce sa refuze testul!Testul in astfel de cazuri sa se faca obligatoriu!
7
1
@mazariche Romanu mereu e nemultumit ! Cand sta politia pe strazi ...vai uite-i si pe astia iar stau la ciupeala , futu-i in gura . Daca nu-s pe strada si se intampla accidente ...unde e domne politia ? Si ce treaba are politia aici ... ala s-a suit baut la volan poate politia era pe strada , dar nu-ti dai seama daca unu e beat sau nu la volan , sunt multi care conduc beti mai bine decat multi care sunt trezi . Hai sa nu mai dam vina pe politie , ca nu e vina lor ca un idiot s-a hotarat sa se urce beat mort la volan !
7
3
O sa-i dea cu suspendare oricum. Ce atata scandal?
6
2
mai dar noi avem Politie rutiera in capatul asta de tara? Unde sunt mai frate, apar doar la accidente? De ce nu sunt VIZIBILI in trafic, de ce nu-si fac simtita prezenta pe drumuri? Doar ca hotii la panda din masinile cu radar Nu se dirijeaza circulatia. Fratilor, sa va fie clar, SUNTEM PE CONT PROPRIU, CINE POATE SUPRAVETUIESTE, uitati de cei ce ar trebui sa supravegheze buna ordine si legea in tara noastra. Hotii, infractorii, bandele mafiote de politicieni, astia au valoare!
7
0
podul de la butelii il terminati d-nule fagalabau pana la anul ???
9
3
Puscarie la domiciliu, cu palinca berbecut la protap,slana,racitura iar pentru buna purtare in familie reducerea pedepsei.
11
0
domnul Dragnea a dat deja cateva telefoane, soferul va fi cooptat in PSD si va primi imunitate
10
5
Unul din sutele de javre care conduc cu alcoolul in bot . Aceste scursuri exista si vor fi tot asa de multe din cauza legilor strambe. La noi primeaza apararea infractorilor. Drepturile omului,adica ale celui ce face rele doar accidental,nu cu buna stiinta,exista doar formal,scriptic. In fapt se aplica terorizarea celor normali si cinstiti atat de catre infractori cat si de autoritati. Un martor este stresat, spoliat de bani,timp ,un infractor este considerat bebelus ce trebuie ocrotit in conditii confortabile si la parnaie sa fie ca la pensiuni all inclusive. Asa prolifereaza criminalitatea.
16
1
Ce vina are soferul? A fugit ca era panicat, si daca a baut...ce are? Aia ce cauta cu masina cu copil acolo?
7
16
Aceasta este o tragedie. Condoleante familiei greu incercate. Despre sofer ce sa mai zici.... fapta este ucidere din culpa care ar trebuii schimbata in omor avand in vedere ca era baut si a mai si refuzat sa fie testat. Poate ar trebuii sa ne facem singuri dreptate in unele cazuri. Acesta este efectul sua si ue. Sa ne cacam pe ei si pe politicienii nostrii .
7
7
Sa nu va plezneasca vreo vena. Psd-ul va fura si va violeaza de 20 ani incontinuu prin mazare-fagadau , iar voi nu protestati. L-ati gasit pe betivul asta, sa-i sariti la gat. Duceti-va la primarie daca aveti coaie mai mamelucilor. Vai de capul vostru.
14
9
Pedeapsa cu moartea in 24 ore! Lasati cacaturile de legi ale UE!!!
12
3
Impuscat in cap direct! Fara test, fara nimic. Te urci beat la volan, omori 3 oameni, pac in cap!
16
1
Daca eu as fi fost judecator, i-as fi dat acestui om daca il pot numi asa cel putin 20 de ani de inchisoare si evident pieton pe viata...desi din pacate nu cred ca va primi o pedeapsa pe masura, dar in orice caz indiferent de pedeapsa pe care o va primi, in raport cu tragedia provocata va fi prea mica... Nu a distrus o familie,, ci mai multe....
17
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369