REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Șoferul cu BMW-ul de Anglia, ridicat de Locală, a parcat din nou, în același loc

Șoferul cu BMW-ul de Anglia, ridicat de Locală, a parcat din nou, în același loc

Replica API 4 iunie 2022 | 23:03 9249

BMW-ul de culoare aurie și cu număr de înmatriculare F19LEU și-a făcut din nou apariția pe trotuarul de pe strada Dezrobirii, acolo unde a parcat cu câteva zile în urmă. Ulterior, autoturismul a fost săltat de Poliția Locală și dus în parcul de pe Caraiman nr.1, însă șoferul a ținut morțiș”să repete isprava, și astfel, a făcut aceeași gafă, nepăsându-i de o altă amendă.

Mașina parcată neregulamentar

În urmă cu câteva zile, mai exact în data de 30 mai, un șofer ce deține un autovehicul marca BMW, cu număr de înmatriculare F19LEU, a decis să-și parcheze mașina nu oriunde… ci pe trotuar, îngreunând astfel circulația trecătorilor și fără a ține cont de încălcarea regulilor de circulație. Ulterior, Poliția Locală s-a sesizat și a dispus ridicarea autovehiculul de pe domeniul public, fiind tractat în parcul auto de pe strada Caraiman nr.1. Se pare că șmecherul și-a recuperat bolidul.

Mașina parcată neregulamentar

Însă, nu au fost suficiente sancțiunile, întrucât a decis încălcarea normelor de circulație, parcând din nou, în același loc.

Mașina parcată neregulamentar, ridicată de Poliția Locală

Mașina parcată neregulamentar

Astfel de parcări neregulamentare au loc tot mai des în orașul Constanța și consecințele acestor încălcari par a fi prea mici pentru șoferii tupeiști. Amenda care este în valoare de 450 de lei, tariful transportului mașinii, în valoare de 120 de lei și tariful de depozitare al mașinii/ zi, în valoare de 60 de lei, nu par a fi sancțiuni prea mari pentru ei. Însă, toate mașinile care săvârșesc astfel de ”isprave” , trebuie să își recupereze autoturismele din parcul auto al S.C. Confort Urban, acolo unde sunt depozitate, parc situat pe strada Caraiman, nr.1.

Citește și: Un bolid cu numere de Anglia a crezut că în România se parchează pe trotuar! ; Bolidul cu numere de Anglia, care a parcat pe trotuar, ridicat de Poliția Locală.

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Este un gunoi parvenit denis.stan pe insta si mama lui isi rupe gura si pyzda in anglia la prostitutie mare lucru baiat orfan se flexeaza cu banii lu mamy care serveste masa din genunchi denis.stan baiatu de cwrva
1
0
Rubruca de comentarii nu accepta nimic. Svf
0
0
Sa parcheze zilnic acolo si sa contribuie si el la bugetul primariei. f bine
0
0
respect tiganilor cu bun simt care s au ridicat prin munca, arta, educatie. pentru prostii care cred ca au tupeu, mereu ajungeti la bulau sau in spital. cunoasteti va locul in societate!
1
0
sunt roman si sunt suficient de bogat sa cumpar caruta aia poleita doar daca imi vand oglinda de la G. in schimb, voi tot lepre ramaneti, indiferent cati bani ati 'castiga'. nu are sens sa vorbim de moralitate si respect de sine ca nici nu stiti ce sunt astea. traiti intr o societate cu reguli, respectati le sau mars in lagare.
1
2
De-aia crapa inima in voi de ciuda si invidie pe tigani. Noi bogati, voi sclavi, asa stau lucrurile.
0
0
C****a asta o are pe maicasa la produs in Londra
0
0
Saracilor ce sante-ti invidiosi ca voi aveti Logan si el are BMW
0
1
Desfiintati locala,iau salarii mari pe stat degeaba!
2
0
Foarte bine face. Demonstreaza CORUPTIA si INUTILITATEA Politiei Locale si a Politiei R*****. Constanta este un oras mizerabil.
0
0
O semnatura cu surubelnita pe fiecare portiera si stalp....
0
0
De fapt sunt un cocalar analfabet functional cu un iq sub 90.
1
0
Cica are la numar leu..dar e pestisor.sa ne pisam pe el de jeg
1
0
dupa ce ca e p***t mai si semnalizeaza hahahah
0
0
Golanul sfideaza cele mai elementare norme de bun simt. Oare chiar nu se gaseste ac pentru cojocul lui?
1
0
Prostul nu e p***t destul daca nu e si fudul. El se kaka fix in mijlocul drumului ca sal vada lumea
0
0
Cenzura. M A R I U S Televijen este interlopul proxenet, actualul iubit al escroacei Lidia Fecioru, rusofila prietena buna cu masoana mama Dianei IVANOVICI Sosoaca, Alice Tatiana Florescu-Bleotu. Nu trebuie sa fiti hackeri ca mine, cautati doar pe youtube M A R I U S Televijen, Lidia Fecioru, MAMA DIANEI SOSOACA MASON, pe canalul "Metin Cerchez Libertatea de opinie" pentru video de la stiri si multe alte clipuri pe youtube despre impostorii astia cu legaturi in AUR si Rusia. Sunteti vulnerabili la FAKE NEWS. Trebuie predata materie scolara ca in Suedia despre IDENTIFICAREA FAKE NEWS
2
0
ridicati.i rabla poluanta poleita si amenda din nou.actele le.ati verificat,probabil false?itp,rovigneta,asigurare,carnet sofer taran?
0
0
Si inca o completare. Ultima! Lidia Fecioru, vesnica "virgina" care intoxica poporul roman cu "televizorul" prin traditii si ritualuri pagane, nu este altceva decat un troll rus, ba chiar o "terorista" care ne ataca identitea nationala si promoveaza satanismul rusesc, traditiile sataniste, pagane, care sunt contrare ortodoxiei. Aceasta Lidia Fecioru locuieste acum cu interlopul acuzat de proxenetism M****s M****s Televijen. Bai, baieti! Daca sunteti atenti cateva minute si faceti legaturile intre indivizii astia, o sa vedeti ca toate sagetile se indreapta spre Rusia, care vrea sa ne dezbine!
1
0
Iosefina P A S C A L, completare mai jos. Tipa cu probleme psihice, care suferea de anorexie, care era obsedata de cultura asiatica cosplay si alte tampenii asiatice si rusesti. De fapt, rusii sunt mai mult asiatici decat europeni. Ucrainienii sunt slavi puri, nu rusii. Deci tipa asta are o obsesie fata de cultura asiatica, anime, hentai, cosplay si tot felul de tampenii d-astea, pentru ca m-am informat despre trecutul ei dubios. Iar acum ce s-a gandit ea, sa faca un pas in fata si sa ne schimbe pe noi, sa incerce sa ne bage in comunism cu Calin Georgescu sau rusofilul George Simion presedinte
2
0
Si va mai dau un exemplu. Lidia Fecioru este o escroaca pagana, prietena cu mama Dianei Sosoaca. La fel membra a masoneriei. Ea a fost prostituata multi ani in Rusia si in Ucraina, niciodata casatorita. Latrina3 promoveaza multe dame usoare, ca Oana Lovin, Codruta Cerva fosta prostituata in Saint Petersburg Rusia, e prietena buna cu Sosoaca si mereu in liveuri cu ea. C***e agitatoare, extremiste, platite de rusul cu fabrica de troli Evgheni Prigojin. Tipa cu trecut dubios, Iosefina P****l la fel, promoveaza propaganda rusa si primeste bani de la Prigojin. Unde apare Luiz Lazarus e mereu FAKE.
4
0
Asta ca sa va faceti o idee in ce mod GRAV ati fost intoxicati de catre rusofila extremista Diana IVANOVICI Sosoaca, a carei familie se inchina la Lucifer, iar mama Sosoacai, Alice Tatiana Florescu este ginecolog, spiritista, spune ca poate comunica cu cei din lumea de dincolo si este membra a inaltei loje a masoneriei din Romania. Check youtube! Deci Diana Sosoaca face parte dintr-o familie de masoni, dar minte guri cascate ca e ortodoxa. George Simion este t***n din tata in fiu. Alianta pentru Unitatea Rromilor a fost primul partid AUR, nu actualul. George Simion primul t***n presedinte?
0
0
Aici nu este o instigare la ura, nici la genocid, nici la violenta, nici la ura rasiala si alte tampenii. Aici este un mesaj democratic adresat fratilor mei romani, de a cauta o solutie legala pentru a rezolva o problema nationala. Vad ca politicienii nostri sunt prea mielusei si voteaza tot felul de legi pentru protejarea tiganilor si pedepsirea celor care ii arata cu degetul. Bun, de acord cu asta! Ii protejam. Dar problema este alta! TREBUIE SA PUNEM ACCENT PE EDUCAREA LOR! Astia se casatoresc de pe la vreo 10 ani, ce educatie le dau copiilor? Traditiile lor nu corespund legilor noastre.
1
0
REPET! INTERZICETI MANELELE! Daca strainii ne numesc tigani, din cauza nemernicilor astia de t****i care fura, fac trafic de carne vie si multe alte ilegalitati, atunci cum nu este asta un atac terorist prin definitie si un atac la adresa imaginii Romaniei? Ba eu vorbesc serios aici, dar nu exista "miscare" deloc din partea noastra a romanilor. De ce? Va este frica? Va prostiti cu putinistii aia din hAUR, dar aia nu inseamna ca sunteti patrioti, aveti doar studii inferioare si sunteti usor de manipulat de rusofilii aia, inghititi usor galusca, mai pe romaneste. George Simion este tigan, ba!
5
0
Monitorizati in permanenta! La fiecare infractiune facuta de un minoritar, perchezitii la toti minoritarii certati cu legea. Sa vedeti cum ii linistiti. Urmariti la orice pas, la prima greseala, dosar penal. Toti certati cu legea, verificati periodic. O data pe luna sau mai des. Sa vedeti cum extirpam proxenetismul. Vor incepe sa-si duca doar tigancile la produs si pe alea nu le vrea nimeni in afara. Deci vor fi nevoiti sa faca foamea sau sa invete meserie si sa se angajeze in mod legal. Simplu si eficient. Cereti fonduri UE, sa combatem de urgenta traficul de carne vie.Suspectez ca nu se vrea
4
0
Daca nu-si muta cacatul aurit, va propun sa-l acoperiti cu saci de gunoi, si poate daca avem putin noroc, fac baietii o greseala cand ridica sacii de gunoi si ii ridica si lui gunoiul haurit, sa-l duca langa fratii si surorile lui care aduna sticle din groapa de gunoi. N-ar fi frumos?
5
0
Cautati pe youtube BMW SERIA 7 - FACUT DIN AUR, pe canalul de youtube "Merita Toti Banii MTB" 66.9K subscribers. Sa vedeti si voi cam ce ci0r0i din familie de proexeneti pune o pata de murdarie, de cacat haurit, pe imaginea Constantei. Alt cacat! Astia ar trebui tinuti prin lege in scoli, iar daca parintii nu-i tin, sa fie arestati, retrasa cetatenia si trimisi la plimbare. Simplu si eficient. INTERZICETI MANELELE! Cand o sa faceti asta, dispar drogurile, proxenetismul, cocalarii, luptele cu sabii etc. Simplu si eficient, nu? Repet, interzicem MANELELE si rezolvam o problema nationala!
5
0
Stiu ca nu e ala, dar am vrut sa va arat cam ce specimen, cam ce fel de individ este si cocalarul care a parcat aici. Statul roman cand va incepe sa-si faca datoria si o sa le interzica rromilor astora cu bul1basa sa se mai inmulteasca, glumesc, sa se mai rapeasca intre ei si sa nu se mai casatoreasca la varste mai mici de 18 ani, cand statul roman va pune piciorul in prag si va dori cu adevarat sa opreasca proxenetismul facut de min0ritarii astia, atunci Romania va deveni o superputere europeana.
5
0
Asta nu e cocalarul ala IG denis.stan care o are pe ma-sa la produs in Anglia? bmw760li P21DNS, seria 7 din 2015 cu peste 200.000 km, de ii cad rotile? ha ha ha 500euro face ma-sa pe zi, putea sa plateasca 500euro inmatricularea in Romania, dar ce sa faci, daca benzina pula. Sta parcata! Ha ha ha!
3
0
Asta e un cacat de BMW Seria 7 din 2015, cu peste 200.000 km, deci bun de dus la rabla si a fost colantat cu vreo 4000 LEI. Cocalar infect! Normal ca nu e inmatriculat in Romania, ca nu isi permite gainarul asta sa plateasca in fiecare an vreo 500 euro impozit. Cred ca i-a pus si GPL. Hahaha! Daca e rrom, probabil o are pe ma-sa sau pe sor-sa la treaba pe afara, ca bajetii. Sau poate pe fii-sa! Hahaha! Nu mai fiti rautaciosi, de unde bani de benzina? Daca il vopsea alb cu 14 la numar, il dadea b******a afara din bulibasie. Nu-mi bat capul, ca va pot aduce service history, sa-l umilesc. Hahaha
3
0
ce-i cu tigaia asta aurie mai e si de anglia infectia
0
0
Acum intelegem culoarea de handicapati ce o are masina. Omu e retardat. Cumva trebuia sa se faca vizibil.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212