REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Solid Residence: apartamente la cheie, cu posibilitate de achitare în rate, direct de la dezvoltator

Solid Residence: apartamente la cheie, cu posibilitate de achitare în rate, direct de la dezvoltator

Replica API 27 noiembrie 2018 | 12:25 308

Două proiecte noi: pe strada Corbului şi pe malul Lacului Siutghiol

Două proiecte noi: pe strada Corbului şi pe malul Lacului Siutghiol

Solid House vine în întâmpinarea clienţilor cu apartamente în zona Sabroso Brătianu, pe strada Corbului, dar şi pe malul Lacului Siutghiol!

Cele două ansambluri rezidenţiale vor fi dotate cu sisteme de supraveghere, cu multe alte facilităţi, la cheie, dar şi cu posibilitatea de achitare în rate, direct de la dezvoltator.

Solid Residence de pe strada Corbului – preţuri începând de la 41 de mii de euro

Ansamblul rezidenţial Solid Residence de pe strada Corbului nr.3 este un proiect îndrăzneţ, amplasat pe un teren în suprafaţă de 6000 mp. Proiectul oferă apartamente premium, ideale pentru exploatare ca şi locuinţă permanentă sau cu un randament foarte bun de închiriere.

Pentru siguranta şi confortul dvs., Solid Residence vă oferă un alt stil de viaţă, confort maxim şi siguranţă, spaţii verzi amenajate, loc de joacă, complex care va funcţiona în circuit inchis. Accesul se va face pe bază de legitimatie, iar întreg ansamblu va fi dotat cu sistem de supraveghere video exterior.

Complexul va fi alcătuit din 3 corpuri, cu regim de înălţime 2S+P+10E, situat într-o zonă liniştită a oraşului, aproape de centrul acestuia. Unul din marile avantaje ale acestor apartamente este acela că este amplasat la câteva minute de hypermarketul Cora, piaţa Brick, Oficiul Poştal 2, la câteva minute distanţă de Şcoala Generala I.L Caragiale iar vis-a - vis este grădiniţa cu program prelungit "Steluţele Mării", iar în zonă există mijloace de transport în comun ce au staţie pe bd. Brătianu.

În cadrul complexului sunt de vânzare 83 de garsoniere cu suprafeţe cuprinse între 37.90 mp şi 76.20 mp construiţi, 154 de apartamente cu 2 camere cu suprafeţe cuprinse între 61.70 mp şi 78.15 mp si 42 de apartamente cu 3 camere cu suprafeţe cuprinse între 97.50 mp şi 156.35 mp. La parter sunt prevăzute spaţii cu destinaţia de spaţiu comercial, iar locurile de parcare vor fi asigurate în incinta complexului, la parter şi în cele 2 subsoluri.

În ceea ce priveşte apartamentele, acestea se predau la cheie, beneficiind de toate finisajele şi dotarile necesare: gresie, faianţă, parchet, centrală proprie de apartament, tâmplărie PVC, obiecte sanitare. Tot ce rămâne de făcut este ca doritorii să îl personalizeze şi… devine acasă!

Ansamblul rezidenţial din Mamaia

Cel mai nou ansamblu rezidenţial din cadrul proiectului imobiliar Solid Residence este amplasat pe malul lacului Siutghiol la mică distanţă faţă de cele mai căutate cluburi, terase sau plaje.

Ansamblul rezidenţial din Mamaia oferă apartamente ideale pentru escapade de week-end la malul mării dar este totodată dedicat şi persoanelor care îşi doresc un cămin sau o reşedinţă de vacanţă pe malul lacului Siutghiol la câteva minute de malul Mării Negre.

Solid Residence – Mamaia 507 este un ansamblu de locuinţe cu regim de înălţime S+P+6E-8E ce cuprinde 237 de apartamente împărţite în 4 scări. sunt de vânzare: garsoniere cu suprafeţe cuprinse între 46.25 mp şi 59.73 mp construiţi, apartamente cu 2 camere cu suprafeţe cuprinse între 65.40 mp şi 77.50 mp şi apartamente cu 3 camere cu o suprafaţă construită de 102.05 mp.

Achiziţionarea unei locuinţe între 2 ape, Marea Neagră şi Lacul Siutghiol, vă va oferi o privelişte spectaculoasă de la răsărit până la apus, libertatea de a practica sporturile nautice preferate sau bucuria de a avea plaja în vecinătatea căminului.

Apartamentele se predau la cheie, benficiind de toate finisajele şi dotările necesare: gresie, faianţă, parchet, centrală proprie de apartament, tâmplărie PVC, obiecte sanitare.

Contact: 0736.888.999 www.solidhouse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272