REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

SONDAJ lansat de Horia Constantinescu: Este bine ce face OPC?

SONDAJ lansat de Horia Constantinescu: Este bine ce face OPC?

Replica API 19 iulie 2017 | 00:00 409

De la debutul sezonului estival, reprezentanţii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa au demarat acţiuni în forţă pe litoralul românesc. Se urmăreşte respectarea normelor în domeniul alimentaţiei publice, a condiţiilor de cazare pe litoral şi nu numai. Unele dintre acţiuni au deranjat, evident, agenţii economici, existând şi mici şicane pe parcursul controalelor ori comercianţi care au continuat să ignore cele trasate de comisarii CJPC, însă, în mare parte consumatorii sunt mulţumiţi! Dovadă stau mesajele de felicitări la adresa reprezentanţilor OPC. Pentru evaluarea gradului de satisfacţie a cetăţenilor, CJPC a lansat pe pagina sa de Facebook o provocare – un sondaj însoţit de un filmuleţ explicativ al şefului CJPC Constanţa, Horia Constantinescu:

“Vă invit la un sondaj de opinie. Este bine ceea ce facem sau nu este bine? Este bine că am ales calea transparenței și informării corecte? Îmi doresc să aflu exact opinia dumneavoastră.

Vă rog să urmăriți acest clip și să lăsați comentariile dumneavoastră aici. Horia Constantinescu, comisar șef adjunct CJPC Constanța”.

VIDEO şi pagina unde puteţi lăsa comentariile dvs., aici:

https://www.facebook.com/ANPC-CJPC-Constanta-214872652361504/?hc_ref=ARRpKwsJQtoakv5CdWgEBQO8YhQ7MIdWhaSVnXLFAiZlcL2pjC74S_M9CdJaK70s9cs&fref=nf

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stiti o statiune SELECTA,TREBUIE SA FIE AERISITA ,PREA MULTE DUGHENE PE METRUL PATRAT DOAR DE DORUL DE A INSELA SI A SE IMBOGATI TOTI NATARAII. OAMENII CIVILIZATI SUNT ADEPTII LA PUTIN SI CALITATIV, AER CURAT SI VOIE BUNA EXCROCII,HOTII ,NEMERNICII ,CARE VOR SA CISTIGE BANI BATANDU-SI JOC DE OAMENI SA LI SE INCHIDA BOMBELE BIOLOGICE PE VECIE,NU PE SASE LUNI SI DOMNII PATRONI SA TREACA LA SAPAT SANTURI SI TAIAT IARBA,EVENTUAL IN MUNTI CIOBANI LA OI DE UNDE AU VENIT DACA NU STIU SA PRETUIASCA SEMENII.
2
0
Este bine normal noi nu platim sa mancam mizerile altora
4
0
Se facea si inainte controale dar nu cu televiziunea dupa ei!!!! Hobbitul asta mic e avid de publicitate, turistii deja aleg alte tari, distruge tot litoralul din cauza catorva netrebnici care nu respecta legea! E manuta dreapta a lui Nastase, aciuat pe la Costinesti, unde se dorea primar si a terminat pe locul 3!Deja cere spaga si ii amendeaza pe cei are nu l-au votat! Zero caracter!
3
5
da,da si inca o data da,nu-l baga-n seama pe alcolicul de tudose,da in makidoni,in turci,tigani,romani,in toate jigodiile astea care au acaparat turismul si alimentatia publica servind gunoaie pe bani buni
4
1
Categoric ca este bine ce faceti! Continuati tot asa! Succes!
7
1
Da. Continuati, va rog!
6
1
Da.Foarte bine
8
1
eu zic sa te arunci de pe bloc de la gara in cap! boule .....te rezolvam noi
1
9
Da, e bine! Foarte bine ca macar incearca sa desteleneasca toata adunatura de machidoni imputiti ce s-au aciuat in Constanta, depopuland toate satele din Tulcea. Siguranta alimentara si sanitara a cetatenilor trebuie sa primeze in fata profitului obtinut cu orice pret si cu investitii minime de toti carciumarii machidoni nespalati. S-a ajuns aici din cauza ca primarul FAGADAU si ala de la CJC Tutuianu nu isi indeplinesc atributiile legale, respectiv atributiile de control prin aparatul din subordine si dau autorizatii de functionare pe spagi, fara a verifica daca sunt indeplinite conditiile.
11
2
Daca aceste actiuni nu le-ar face in scop politic, pentru capital de imagine, jos palaria. Cineva trebuie sa o faca si pe asta si sa bage frica in comerciantii care isi bat joc de clienti, insa daca totul este o mascarada politica, atunci este apa de ploaie si mi se face greata pe loc. Nu pot tolera circarii ..
7
0
Opc, verifica si aceasta firma caci nu respecta nici o ora de plecare din Cta si din Costinesti. In fiecare zi shimba orele, pleaca cand vor ei.
3
0
Atata timp cat totul este televizat inseamna ca este o actiune politica, predecesorul sef de la OPC a ajuns ministru Tineretului, asta urmareste si asta.
8
8
Oare ce pregatire are Horia si toti comisarii lui care controleaza restaurantele????
6
11
la hotel CRIS pe cand???sau nai curas ???iara vine puscariasul si te alearga si te injura in sedinte
5
1
Deja m-am saturat. Nicio zi fara Horia, nicio stire fara OPC. Inteleg ca trebuie sa-i faceti reclama oligofrenului ca doar asa scrie in contract, dar de trei ori pe zi e prea mult.
8
21
La prietenul tau Cornel 10 Steaguri Costinesti ai uitat sa te afirmi ! Acolo ai mers noaptea in calitate de prieten si i-ai atras atentia la nereguli ca doar sunteti parteneri de afaceri tu cu plaja el cu terasa .La Cotinesti nu mai ai sanse de viitor asa cum ti-ai dorit ,,Din dragoste pentru Costinesti''!
9
5
astfel de controale sunt bine venite, cu osingura conditie si anume ca acestea sa se extinda cu adevarat acolo unde se impun ci nu numai la comanda exact ca la ANAF, in ideea de a da posibilitatea unor borfasi de a se extinde prin excuderea celor mici, stil rechini. Nimic, dar absolut nimic numai este credibil in tara asta si ce este mai trist ca si persoanele de buna credinta pierd din credibilitate datorita acestor borfasi
13
2
Hai ca te dai victima si vrei sa fi bagat in seama mai mult decat este cazul. Fa-ti treaba pt care esti platit, si dumneata si ceilalti din OPC si gata cu vorbaria. E normal sa deranjezi atat timp cat mai sunt cretini care vand laturi pe post de mancare si care habat n-au sa faca comert. In cazuri ca makidonii parliti gen Pelehra si babuinul de neam al lui, cioara aia porcita, dosar penal frate. Jigodiile trebuie starpite fara mila.
16
0
Cat multe controale
13
8
foarte bineeeeee
10
5
Offside! Dl horia tocmai ce si-a luat o leapsa de la investitorul murad si inca o leapsa- romaneasca de data asta de la prim ministru tudose care a spus ca nu-i plac eroii acolo unde nu e nevoie de ei in controalele opc- ului.Si repede horiCA CU sondajul ca sa vada daca mai continua sa fie erou.
9
4
Numai pot de ras cand vad fotografia asta si ca a comentat unul odata ca horia are o cagula pe cap prin care i-au iesit urechile! aceeasi masura a masinii de tuns parul o foloseste si ptr ingrijit barba.Ce controale face?la norma sa colecteze bani la buget.Daca isi face meseria atunci sa nu mai auzim sezonul asta de toxiinfectii pe litoral.
10
1
Buhaiu ala tiganesc-ginerele lu pelehra de ce credeti ca l-a amenintat?ordinaru se simtea ,,atacat la portofel,,.Horia sa verifice!ar fi bine sa fie o tendinta la nivel national,sa mai reducem putin tupeu tiganesc,machidonesc si oriental de piata Chiliei,daca se vrea resetarea turismului.n-ar strica si 2-3 condamnari cu executare.oricum s-ar parea ca si in pensiunile de la munte se trag tzepe puternice,dupa modelul machidonesc de la Constanta.
13
4
Cum sa faci sondaj cu o asemenea prostie? Incompetenta mentala
8
10
Fiecare,acasa,isi verfica bucataria ptr pastrat curatenia si igiena.Cu atat mai necesar acolo unde sunt multe ustensile dar si alimente ptr producerea hranei ptr vanzare.Ce nu imi place la d-l horia- neversea-,este ca se comporta in control imitandu-l pe nefericitul piedone- colectiv-!mi-e greata sa vad in foto cum tine in mana un termometru digital,cred,deasupra recipientelor cu mancare si i se vede maneca hainii lui neacoperita de un halat.Daca faci control,horia,echipeaza-te si tu in bucataria altuia ptr ca s-ar putea sa-ti lasi de pe haine tot felul de,,surprize,,in oalele controlate.
19
1
Este foarte bine.
16
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218