REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Sorin Bercaru și-a dat demisia din conducerea Ligii Militarilor Profesioniști!

Sorin Bercaru și-a dat demisia din conducerea Ligii Militarilor Profesioniști!

Virgil STOIAN 31 decembrie 2022 | 00:00 4504

Demisie la nivel înalt,în Liga Militarilor Profesioniști! Sorin Bercaru, vicepreședintele LMP, și-a dat demisia miercuri, 28 decembrie, atât din funcția de conducere cât și din calitatea de simplu membru. Bercaru și-a motivat decizia astfel: ”nimic din ceea ce se întâmplă la acest moment în Ligă, nu mă mai reprezintă din punct de vedere etic, moral sau profesional”.


Vicepreședintele Ligii Militarilor Profesioniști, Sorin Bercaru, și-a dat demisia din funcție, miercuri, 28 decembrie 22. Potrivit informațiilor noastre, este a cincea persoană din conducerea Ligii care își dă demisia dintr-o funcție de conducere din LMP, într-un interval de timp destul de scurt. Motivul pentru care Sorin Bercaru a demisionat ar fi, potrivit informațiilor noastre, politizarea Ligii de către președintele de onoare Dănuț Albu. Sorin Bercaru era prim-vicepreședinte din iunie 2022, el fiind în Ligă din 2015. Chiar dacă demisia acestuia a surprins, pe rețelele de socializare aceasta a fost ”aplaudată”. În schimb, cel blamat a fost Dănuț Albu, pentru implicarea în politică a LMP.

Reporterii de Constanța au încercat să ia legătura cu cineva din conducerea LMP, însă singura persoană care a răspuns ne-a redirecționat către purtătorul de cuvânt al Ligii, Oana Nuțu, care surpriză... nu a răspuns la telefon. Am încercat să îl contactăm și pe Dănuț Albu, pentru un punct de vedere, însă nici acesta nu a fost de găsit.

Sorin Bercaru

Cine este Sorin Bercaru

Sorin Bercaru are o carieră militară impresionantă obținând mai multe medalii și distincții. Printre ele amintim Emblema de Onoare a Statului Major General - Teatrul de operaţii Afganistan – 11. 10. 2012, Non Article 5 NATO Medal a ISAF Afganistan – iunie 2011- decembrie 2011, insigna Participant la Misiuni în Străinătate, Caporal clasa a III-a ISAF Afganistan – mai 2011 – decembrie 2011, „Certificate of Completion of the Peace Keeping Operations training event, which included: Marksmanship, Martian Arts, Convoy Operations, Patrolling, Checkpoint Operations, Fixed Site Security, Checkpoint Security and Cordon and Search Operation - Black Sea Rotational Force“ – 2010, Diploma de Merit „Operation Iraqi Freedom“ – 2008 – 2009 și multe altele.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vreau să renunț, dar nu pot. Cui să-i las Liga? Singurul cu care am furat și nu mă poate prădui e Anca. D-aia l-am pus președinte, știu că de acolo a inceput scandalul. Dar ce era să fac? Dacă il puneam pe Bercaru, riscam să devină curios, să vadă traseul banilor, adică din conturile Ligii către ......., și multe alte. De fapt aici e problema, vreau să scap, dar pentru asta trebuie să las pe cineva care să-mi acopere spatele. Voi cum ați proceda? Îmi pare rău de toți cei demisionați, dar și libertatea mea este importantă. Nu pot să spun prea multe de parte cu politichia, de combinații, mi-e frică și mie. La final, vreau să-mi cer scuze la toți apropiații pe care i-am turnat.
6
3
Speram ca ti-ai dat demisia din toate funcțiile și cele ;onorifice; și prezinți bilanțul contabil din ultimii 3 ani.Oricum nu te vad bine pentru ca sunt considerați bani publici și așteptăm auditul după sesizările făcute la Curtea de conturi din Constanța și la Curtea de conturi a r*mâniei.
8
3
Am înțeles ca în calitate de președinte incasai lunar bonusuri de performanta iar toate protocoalele tale închipuite se adunau în buzunarul tău.Solicitam un audit extern al c*rții de conturi în ultimii 5 ani cu privire la banii proveniți din cotizații și formularele de 3,5%.Se pare ca sunt SUME COLOSALE care nu sunt justificate.Contabilul Ligii cr spune.............!!!!!,?????
5
2
Dane dupa cate vad....cred ca nici nu stii cat de mic incepi sa fi. Eu intotdeauna am zis ca ai fata de excroc, replica online sesizati un control de la ANAF sau Curtea de Conturi....si daca iese bine asociatia.....eu personal ies public cu scuze , ma inscriu in LMP si platesc cotizatia. Lmp nu mai merita nici 10 bani....actualul presedinte....e prea papagal sa stea pe planeta asta
5
3
Va așteptăm cu formularele de 3.5% cât mai repede în folosul și interesul ligii.Nu de alta dar afla lumea adevărul și nu mai rămân cu nimic va rog sa va grăbiți cu formularele și eventual cu cotizațiile.Va mulțumesc ,sunt grăbit sa prelungesc comodatul mașinii mele cu liga,s-a scumpit benzina.
6
3
Speram ca prezentul articol va apărea și în presa centrala pentru ca situația actuala este dezastruoasa și profund corupta!?
5
3
E adevărat ,a adus fraudarea banilor proveniți din cotizații la nivel de arta.Oricum anul asta are prevazuta o mărire a cotizațiilor ca este inflație sa acopere deficitul din conturile ligii.
4
2
Uite cum un singur idiot postează sub nume false sa-i facă rău lui Dan :) Nici peste 100 de ani nu o să ajungi la realizările lui Dan Albu. Mucles și joc de glezne!
3
6
Întotdeauna a fost interesat de mize meschine pentru interesul personal.Cand mergea în București manca în restaurantele din Herăstrău de 3, 4 ori în aceeași zi,prietenii stiu.Excursiile de 4 ,5 ori plătite din banii ligii.Cumparaturi de electrocasnice pt. Acasă etc etc.Se impune de urgenta un audit extrem de sever al c*rții de conturi.
5
3
Interesant este faptul ca mai sunt ciumpalaci care cred in asociatiile militare...oare de ce au plecat atatia oameni din cea mai iubita asociatie????chiar nu va puneti niste semne de intrebarel
4
2
Formularele 3.5 % sunt foarte importante pentru Albu are de sifonat, nu gluma! Sti cum e Albule, remuneratie mica familie mare, cheltuieli nu gluma! App si il mai ai si pe infiatul de Anca, deci o mare familie de hoti!!
4
2
Va așteptăm cu formularele de 3.5% în contul ligii mai am de cumpărat un apartament și de mobilat.Sper ca nu ma uitați.La mulți ani
5
2
este chiar de ras
2
2
2
2
Cat de frustrat sa fi sa lansezi la ziar o prostie și tot tu sa îți scrii toate comentariile in numele altor oameni?
3
3
Va rog din suflet nu ma mai acuzați, va invit sa va arat bilanțul contabil tuturor, o sa va las adresa de la C2 sa facem o întâlnire… vreau sa va lămuresc pe fiecare in parte câte jumă de ora! Ma ajuta și Mareana … amândoi la bine și la rău!
1
3
Αλμπούλε, είσαι κουρασμένος ποπονάρ και ο ανόητος ντε Άνκα είναι λακέ
0
1
Pune si traducerea !!
0
0
Dear Comrade Dan. Sorry to hear you are having some problems. I have the conviction that you will justify all the accusations that have reached us. Euromil addresses all honest partners.
0
2
Albule nici nu sti cat de mic incepi sa fi!!
0
2
Îmi place că unul singur postează cu toate numele unor foști sau actuali membri LMP :) E clar că are prea mult timp liber și scrie numai rahaturi,nimic adevărat. Ești frustrat mă nene, mergi draq la psiholog!
4
6
Liga a fost acaparat de acest individ lipsit de scrupule,iar toți banii proveniți din cotizații și formularele de 3.5 %au fost cheltuiți fără o justificare reala.Solicitam un control urgent al c*rții de conturi,al politiei economice.Fraudarea banilor publici în forma continuata.
6
3
SIFONARE BANILOR PROVENITI DIN FORMULARE 3,5% ,DIN COTIZATII, SE DUCEAU IN BUZUNARUL CUIVA.MASINA LUI AVEA COMODAT INCHEIAT CU LIGA.IAR TOATE DECIZIILE ERAU IN INTERES PROPRIU.ISI CUMPARA LAPTOP SE 10.000 DE LEI DIN BANII LIGII.RUGAM INSISTENT CURTEA DE CONTURI PENTRU EXECUTAREA UNUI AUDIT AVAND IN VEDERE CA VORBIM DE BANI PUBLICI
4
4
Dan va fi cetatean de onoare al orasului. De cand e in PSD a sifonat toti colegii. Sunt foarte multumit de tine Dane,dai bine din teompeta ,ai ceva experienta,cdred ca de cand turnai comandantii la fifor ai talentul asta
4
4
Dan este un sfant,Forta LMP. Ar trebui sa vorbim la Patriarhie sa il canonizeze si de ziua LMP sa fie sfantul Dan A. in calendar cu cruce rosie, daca imi cere eu ma si travestesc pentru el. Am icoane cu toti cei din C.D. acasa. Camarazi ce sa fac acum cu icoana lui Sorin ? Din ea nu mai izvoraste mir ca cea a lui Dan. Forta LMP
2
5
Sorine te asteptam inapoi. Vei fi mereu un bun camarad si un stalp de urmat. Te iubit si hai inapoi la conducerea asociatiei. Eu cred ca cei din sudul litoralului sunt vinovati
2
3
Mai copii stati cuminti eu voi fi mereu sefa voastra, sa nu uitati de formularele de 3,5% ca vreau sa fac ceva renovari. Sa stiti ca de pe grupurile de wtsup nu ies nici daca raman doar eu cu sotul meu. Sunt cu ochii pe voi zi si noapte. Va pup, a voastra prima doamna M.
3
4
Felicitari Sorin pentru plecare. Cred ca si eu o sa renunt la functie . Nu pot sa mai stau in aceasta asociatie,am mancat totii banii si nu prea mai e nimic de ciugulit
4
5
Cum sa stea Sorin Bercaru sub comanda lui Anca Costel....un soldat gras, care nu ia nici probele sportive,un agramat si un coate goale. Sorin trebuia sa fie presedinte dar Albua pus pe Anca ca sa nu aibe altcineva acces la cheltuielile de cand s-a infiintat LMP. Toata lumea stie ca Anca e doar un catel si tot Albu conduce, oricum Albu este un turnator...probabil de cand a intrat in PSD a inceput sa isi toarne si colegii de partid. Dane mai sti cand mergeai saptamanal la Zamfir si dadeai declaratii despre camarazii tai ??
4
5
Ce ne facem Dane, Berchi știe că mi-ai plătit ratele la Provident, mașina mea merge pe banii Ligii și aștia vorbesc și de facturile alea nașpa. Ce ne facem dacă se aude și de bagabonțeala de la nuntă? Dane tu ai furat mai mult, tu să te duci la pușcărie! Eu președinte LMP sunt la mișto, tot Dan sifonează banii la echipa de fotbal FC LMP, mie imi dă doar frimituri, sau imi dă din banii Ligii când pierd la păcănele.
6
4
Nea Albule, simt miros de cătușe. Nu te văd bine, te-a mâncat in fund și Berchi ți-a reglat avansul. De bre Nea Albule și furatul e o artă, vezi că mai ai de invățat de la mime.
5
3
Punem poze cu arme de jucarie, de paintball.cum găsește replica poze la toți...scormone replica și în kkt dupa poze și asa zisele articole de senzație
5
4
Era cam curios cum conu Albu era mereu la munte si in vacante cu solda de caporal .....mamaliga explodeaza.
7
3
Albu e o p******a de om. Nu il mai lasati sa va minta,sa primeaaca un audit extern si sa vada toata lumea cati bani a furat de la LMP
10
3
In sfarsit au inceput sa vada cate parale face Albu! Fix doua!
13
1
Ma scuzat i, nu am raspuns ca eram beata. Va rog sa ma contactati la prima ora, ca dupa nu mai raspund de faptele mele.
7
2
M-am vandut si v-am vandut!
12
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272