REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
12.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Sorin Strutinsky, DE NEGĂSIT. A FOST DAT ÎN URMĂRIRE NAȚIONALĂ!

Sorin Strutinsky, DE NEGĂSIT. A FOST DAT ÎN URMĂRIRE NAȚIONALĂ!

Replica API 6 iulie 2020 | 00:17 6674

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale efectuează cercetări pentru identificarea omului de afaceri, Sorin Strutinsky, condamnat definitiv, la 10 ani și 8 luni de închisoare, cu executare, într-un dosar de corupție, acesta fiind dat în urmărire națională.

Sorin Strutinsky

În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru emiterea unui mandat european de arestare și a cererii de urmărire internațională pe numele acestuia.

Pe numele bărbatului în cauză a fost emis, în cursul zilei de 6 iunie a.c., un mandat de executare a pedepsei de 10 ani și 8 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență în formă continuată, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată și spălare a banilor în formă continuată.

Reamintim că omul de afaceri, Sorin Strutinsky, condamnat definitiv, la 10 ani și 8 luni de închisoare, cu executare, într-un dosar de corupție.

A.F.

Citește și: Sorin Strutinsky, CONDAMNAT DEFINITIV!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Borfasul asta e deja pe Marte si voi il cautati in tara ?!
3
0
Sa te fut in gura Dorin de zdreanta ne ai tras pe pula si nu ne ai dat salariile ani de zile.locul tau este la puscarie in locul lui strutu
3
0
fosta petreanu plange langa strutu fosta secretara a lui nicusor porcu
2
0
Mult mai multa MUIE !!!
4
0
este cu Mitrea bea o cafea in Bucuresti ca Mall
0
0
Pai in Romania colcaie infractorii periculosi si arunca cu chistoace din masinile lor scumpe si in gurile politiei daca vor. Niste tiganoi analfabeti fac haz de justitia si politia neamului pe fata,cum dracului sa nu scape unul care mai are si ceva scoala ca Sorinel asta?
4
1
Dorin Lazia si Liliana sa imi bag poola in mata aia moarta in tactu ala dilau in curva Liliana si sa iti iau familia si tot neamul in poola de escroci internationali.
5
1
i-auzi... investigatii crimiale l-a scapt pe strutzu?... pai daca ivestigatorii astia criminali de succes se ocupa de ziaristii care-i critica, cand sa mai aibe timp de infractori ca strutzul...
4
0
Sa le sugi pula la politisti care se uita in pizda tristi
8
1
Sa iti dam multa mwe tie si la tot ce lauzi in comentariu ala
9
1
Omul Sorin ii ok.Slugile ramin slugi
1
5
Nu era mai bine daca cel care are dosar pe rol sa nu i se permita iesirea din tara pina nu se da hotarirea judecatoreasca?Prezumtia de nevinovatie este o gaselnita "legala" pentru infractori. Sa-l caute cei care l-au anuntat ca va fi condamnat la inchisoare cu executare pe banii lor.
6
2
L-au facut scapat si pe asta ! Rusine militiei romane..se stia ca se cara! Cautati-l in Cipru unde a mai fost fugit ! Traieste bine acolo..are firme proprietati !
10
1
Om de afaceri???? Wtf...
10
1
POMACOST, a mai ramas doar PO in libertate ca e securist.
6
1
Sa l ia si pe infractorul de Patrichi si Tomescu de la apc sluga lui strutu.jos mafia psd.dna sa si faca traba
14
1
deci asta e justitia promovata de Stelica Ipocrica. Sa nu avem sectie speciala, e ok ca infractori de genul sa stie ca va fi inchis, e ok ca judecatorul nu a dispus retinerea lui cu mult timp inainte de pronuntarea sentintei. E ok, pensii speciale zice stelica ipocrica de la USRI! sa nu ii deranjam pe marii magistrati! futuva n gura de securisti libidinosi ce sunteti!
14
3
Cate SPAGI a COLECTAT acest INFRACTOR de la TOTI constructorii de mall-uri din constanta si de la zeci de firme din port ... Oare le vor DEMASCA pe toate ? ? ? Acest GUNOI JID.ANESC are o avere de peste 250 MILIOANE EURO !!! Bani JEFUITI sistematic de la romani !!!
24
2
cautatil si intrebati in tara sfanta ,ca e acolo ca si altii de originea lui..elan, .. imran,,,
20
4
pai cred ca este un alt caz dupa modelul Sebastian Ghita, tot de negasit, si bum il gasiti in Serbia
13
3
...urmeaza esalonul 2...repetentul Mascariciului impreuna cu cei doi incompetenti...au facut orasul praf si pulbere...
27
1
Doar 10 ani pentru mai mult de 300 000 000 euro paguba statului?? ALOOOOOOOOO JUSTITIA ALOOOOOOO
33
3
de ce muistii de judecatori nu l-au dat in urmarine internationala ??? Cred ei ca se ascunde in botosani ???
27
3
Va fi gasit. Politistii stiu sa l gaseasca. Nimeni nu scapa. Asa ziceati si de Mazare. Si de Ghita. Si de...de toti. Pana la urma politistii i au gasit. Din tot aparatul de justitie cei mai competenti sunt politistii. Pacat ca nu le sunt recunoscute meritele. Pacat va nu sunt sprijiniti de populatie. Daca ar fi un respect reciproc lucrurile ar functiona mai bine. Dosarele facute de politisti ar fi beton si nu le ar mai sucii niciun magistrat. Daca s ar alatuta si presa....ar fi ideal. Lucrurile ar incepe sa se miste. Pacat ca se baga politicul. Au plecat politistii profi si cu caracter tare.
27
6
De ce scrieti OM de afaceri si nu infractor
40
3
Ieri era la farmacia Catena din Tomis 2, isi cumpara unguent cu kanamicina si supozitoare cu glicerina !
18
2
cum vrei ca unii judecatori sa traiasca in lux , ei si beizadele lor ? facilitind cai de fuga a acestor infractori-
23
4
S-a ajuns multimilionat prin furtul banilor Romanilor, un mizerabil, polonez la origini. Polak hot
25
3
crede ca a scapat??....
16
4
E in madagascar
15
4
E la o cafea la Elan pe terasa, revine el cu un telefon maine.
34
4
Parlamentul de penali ai Romaniei au votat legi de.genul.judecarea in stare de.libertate! Ia l acum pe asta din Honolulu unde a.fugit! Si toate pe bani.multi! Pe vremea lui Ceausescu pt coruptie te judeca si condamna in 30 de zile.nu.in ani de.zile.ca acum. Legi facute.pt infractori!
37
7
Merg eu la parnaie in locul lui Struty ca am mai multe delapidari decat Struty.Daca stiti cati salariati am belit si cate familii am distrus.Mi am batut joc de salariatii mei cum am vrut eu si Liliana Lazia si nu am platit salariile cu anii.
33
9
Urmeaza Fagadau si Babu. Au nenorocit constanta, acesti indivizi. Dau autorizatii doar pe bani multi !
38
5
Babu cand i-o veni randul o sa ia cate un an pentru fiecare stalp pe care l-a montat in orasul asta hotul ordinar.
42
6
era asera la Brick, isi.lua parchet.
19
5
A ZBURAT STRUTU
24
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102