rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 8 august
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Sorin Strutinsky, CONDAMNAT DEFINITIV!

Sorin Strutinsky a fost condamnat definitiv, la 10 ani și 8 luni de închisoare, cu executare. Decizia a fost dată de Curtea de Apel Constanța, care, la data de 6 iulie, i-a respins apelul și i-a majorat pedeapsa.

Este vorba despre dosarul în carear fi pretins de la un denunţător o sumă de bani reprezentând un procentaj de 10% din contravaloarea facturilor fiscale ce urmau a fi încasate de către societatea comercială reprezentată de denunţător, în baza a trei contracte încheiate cu Direcţia Apelor Dobrogea Litoral (DADL).

Strutinsky a fost trimis în judecată de procurorii DNA în luna martie a anului 2015, fiind acuzat de comiterea mai multor infracţiuni de trafic de influenţă, fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată şi instigare la săvârşirea infracţiunilor de spălare a banilor, în formă continuată. În 2017, a fost condamnat pe fond la 7 ani și 4 luni cu executare, împotriva deciziei formulând apel. Acum, iată că s-a judecat apelul, pedeapsa fiindu-i majorată.

Update: Sorin Strutinsky a fost contactat telefonic de către reporterii Replica, acesta respingând apelurile cu ton de ocupat.

Dosarul contractelor cu Direcţia Apelor Dobrogea Litoral

Procurorii au stabilit că în anul 2009, el a pretins de la un denunţător o sumă de bani reprezentând un procentaj de 10% din contravaloarea facturilor fiscale ce urmau a fi încasate de către societatea comercială reprezentată de denunţător, în baza a trei contracte încheiate cu Direcţia Apelor Dobrogea Litoral (DADL).

În schimbul sumelor de bani pretinse, Sorin Strutinsky a promis că îi va determina pe funcţionarii DADL şi pe cei de la Ministerul Mediului să respecte obligaţiile contractuale asumate, referitoare la plata preţului către societatea comercială respectivă.

Ulterior, în baza pretinderii iniţiale, în perioada 2009 – 2012, Sorin Strutinsky a primit de la denunţător, suma totală de 1.286.958,17 lei, banii fiind viraţi din conturile bancare ale societăţii reprezentate de denunţător, în conturile bancare a cinci societăţi comerciale indicate de omul de afaceri.

De asemenea, între 2009-2012, Sorin Strutinsky i-a determinat pe reprezentanţii societăţii denunţătorului şi pe cei ai celor cinci firme să falsifice mai multe contracte, aceste înscrisuri fiind folosite pentru efectuarea plăţilor corespondente şi justificarea acestora în evidenţele contabile. Ulterior, el a determinat efectuarea unor operaţiuni comerciale cu caracter fictiv prin care a trasferat sume de bani din patrimoniul societăţii beneficiare a banilor publici în patrimoniul celor cinci societăţi.

Sorin Strutinsky a mai fost judecat şi pentru faptul că în 2012 a pretins de la acelaşi denunţător o sumă de bani reprezentând 10 % din contravaloarea facturilor fiscale ce urmau a fi încasate de aceeaşi societate reprezentată de denunţător, în baza unui contract încheiat cu Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime S.A. Constanţa, pentru extinderea unei dane din portul Constanţa. Firma respectivă a încasat conform contractului de lucrări aproximativ cinci milioane de lei, iar denunţătorul a renegociat cu Strutinsky, în ianuarie 2015, suma pe care acesta din urmă o pretindea, de la 10%, la 8%, respectiv de la suma de 500.000 lei, la 400.000 lei.

Tot în 2012, Gabriel Strutinsky a pretins de la un denunţător o sumă de bani reprezentând 10% din contravaloarea facturilor fiscale ce urmau a fi încasate de către aceeaşi societate (ca parte a unui consorţiu de firme), în baza unui contract încheiat cu Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile S.A. Constanţa pentru efectuarea unor lucrări de întreţinere pe Canalul Dunărea – Marea Neagră şi pe Canalul Poarta Albă – Midia - Năvodari.

Vezi soluția instanței:

Curtea de Apel Constanţa Secţia penală şi pentru cauze penale cu minori și de familie Dosar penal nr.1231/118/2015 Decizie 06.07.2020 Cu opinie majoritară: În baza art.421 pct.1 lit. b Cod procedură penală, respinge apelul declarat de către apelantul inculpat Strutinsky Gabriel Sorin împotriva sentinței penale nr.630/22.12.2017 pronunțată de Tribunalul Constanța în dosarul penal nr.1231/118/2015, ca nefondat. În baza art.421 pct.2 lit. a Cod procedură penală, admite apelul declarat de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța împotriva aceleiași sentințe penale. În baza art.423 Cod procedură penală, desființează în parte sentința penală atacată și, rejudecând, dispune: 1.Majorează pedeapsa principală aplicată inculpatului Strutinsky Gabriel Sorin, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență în formă continuată, prevăzută de art.291 alin.1 Cod penal, raportat la art.6 din Legea nr.78/2000, cu aplicarea art.35 alin.1 Cod penal, de la 2 ani închisoare la 4 ani închisoare (3 acte materiale – pct. VI 1 din rechizitoriu). În baza art.67 Cod penal, interzice inculpatului exercițiul drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a și b Cod penal, pe o durată de 5 ani, cu titlu de pedeapsă complementară.

2.Majorează pedeapsa principală aplicată inculpatului Strutinsky Gabriel Sorin, pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, prevăzută de art.47 Cod penal, raportat la art.322 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art.35 alin.1 Cod penal, de la 1 an închisoare la 1 an și 6 luni închisoare (7 acte materiale – pct. VI 2 din rechizitoriu). În baza art.67 Cod penal, interzice inculpatului exercițiul drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a și b Cod penal, pe o durată de 2 ani, în condițiile art.68 alin.1 lit. c Cod penal, cu titlu de pedeapsă complementară.

3.Majorează pedeapsa principală aplicată inculpatului Strutinsky Gabriel Sorin, pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la spălare de bani, în formă continuată, prevăzută de art.47 Cod penal, raportat la art.29 alin.1 lit. a din Legea nr.656/2002, cu aplicarea art.35 alin.1 Cod penal, de la 3 ani închisoare la 4 ani închisoare (pct. VI 3 din rechizitoriu). În baza art.67 Cod penal, interzice inculpatului exercițiul drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a ?i b Cod penal, pe o durată de 5 ani, în condițiile art.68 alin.1 lit. c Cod penal, cu titlu de pedeapsă complementară.

4.Majorează pedeapsa principală aplicată inculpatului Strutinsky Gabriel Sorin, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, prevăzută de art.291 alin.1 Cod penal, raportat la art.6 din Legea nr.78/2000, de la 2 ani închisoare la 3 ani închisoare (pct. VI 4 din rechizitoriu). În baza art.67 Cod penal, interzice inculpatului exercițiul drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a și b Cod penal, pe o durată de 5 ani, în condițiile art.68 alin.1 lit. c Cod penal, cu titlu de pedeapsă complementară. 5.Majorează pedeapsa principală aplicată inculpatului Strutinsky Gabriel Sorin, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, prevăzută de art.291 alin.1 Cod penal, raportat la art.6 din Legea nr.78/2000, de la 2 ani închisoare la 3 ani închisoare (pct. VI 5 din rechizitoriu). În baza art.67 Cod penal, interzice inculpatului exercițiul drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a și b Cod penal, pe o durată de 5 ani, în condițiile art.68 alin.1 lit. c Cod penal, cu titlu de pedeapsă complementară.

6.Majorează pedeapsa principală aplicată inculpatului Strutinsky Gabriel Sorin, pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată, prevăzută de art.47 Cod penal, raportat la art.322 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art.35 alin.1 Cod penal, de la 1 an închisoare la 1 an și 6 luni închisoare (7 acte materiale – pct. VI 6 din rechizitoriu). În baza art.67 Cod penal, interzice inculpatului exercițiul drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a și b Cod penal, pe o durată de 2 ani, în condițiile art.68 alin.1 lit. c Cod penal, cu titlu de pedeapsă complementară.

7.Majorează pedeapsa principală aplicată inculpatului Strutinsky Gabriel Sorin, pentru săvârșirea infracțiunii de instigare la spălare de bani, în formă continuată, prevăzută de art.47 Cod penal, raportat la art.29 alin.1 lit. a din Legea nr.656/2002, cu aplicarea art.35 alin.1 Cod penal, de la 3 ani închisoare la 4 ani închisoare (pct. VI 7 din rechizitoriu). În baza art.67 Cod penal, interzice inculpatului exercițiul drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a și b Cod penal, pe o durată de 5 ani, în condițiile art.68 alin.1 lit. c Cod penal, cu titlu de pedeapsă complementară.

8.Majorează pedeapsa principală aplicată inculpatului Strutinsky Gabriel Sorin, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, prevăzută de art.291 alin.1 Cod penal, raportat la art.6 din Legea nr.78/2000, de la 2 ani închisoare la 3 ani închisoare (pct. VI 8 din rechizitoriu). În baza art.67 Cod penal, interzice inculpatului exercițiul drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a și b Cod penal, pe o durată de 5 ani, în condițiile art.68 alin.1 lit. c Cod penal, cu titlu de pedeapsă complementară. În baza art.38 Cod penal, art.39 alin.1 lit. b și art.10 din Legea nr.187/2012, contopește pedepsele principale aplicate inculpatului în pedeapsa cea mai grea de 4 ani închisoare, la care adaugă un spor de 6 ani și 8 luni închisoare, reprezentând o treime din suma pedepselor ce nu se execută, urmând ca în final inculpatul Strutinsky Gabriel Sorin să execute pedeapsa rezultantă de 10 ani și 8 luni închisoare în regim de detenție, potrivit art.60 Cod penal. În baza art.45 alin.3 lit. a Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercițiului drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a și b Cod penal, pe o durată de 5 ani, în condițiile art.68 alin.1 lit. c Cod penal. În baza art.45 alin.3 lit. a, alin.5 Cod penal, aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercițiului drepturilor prevăzute de art.66 alin.1 lit. a și b Cod penal, pe durata prevăzută de art.65 alin.3 Cod penal. În baza art.291 alin.2 Cod penal și art.33 din Legea nr.656/2002, în referire la art.112 alin.1 lit. e Cod penal, dispune confiscarea specială de la inculpatul Strutinsky Gabriel Sorin a sumei totale de 1.892.844,97 lei.

Înlătură din cuprinsul sentinței penale apelate dispoziția de menținere a măsurii sechestrului asigurător instituit prin ordonanța nr.9/P/2015 din 19.02.2015 a Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a corupției până la concurența sumei de 2.057.844,97 de lei și 25.000 de euro și menține dispoziția de menținere a măsurii sechestrului asigurător dispusă prin ordonanța nr.9/P/2015 din 19.02.2015 până la concurența sumei de 1.892.844,97 de lei, în baza art.249 alin.4 Cod procedură penală, în vederea confiscării speciale. Înlătură din cuprinsul sentinței penale apelate dispozițiile contrare deciziei penale de față și menține celelalte dispoziții, în măsura în care nu contravin prezentei decizii.

În baza art.275 alin.2 Cod procedură penală, obligă apelantul inculpat Strutinsky Gabriel Sorin la plata sumei de 15.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. În baza art.275 alin.3 Cod procedură penală, restul cheltuielilor judiciare avansate de stat în faza apelului rămân în sarcina statului. Definitivă.

L.I., M.P.

Citește și: Strutinsky, condamnat la 7 ani și 4 luni de închisoare, cu executare

Citește și: Sorin Strutinsky, DE NEGĂSIT. A FOST DAT ÎN URMĂRIRE NAȚIONALĂ!

luni, 6 iulie 20203939
Comentarii

01cineva(6 iul 21:36)
dar banii? ramane cu el fireste, si atunci la ce ne foloseste condamnarea asta? asta e dreptate?
01Bucuresti(6 iul 21:06)
Vai, ce procedura penala stiti voi cu copy paste. Rahat
05abadl(6 iul 20:51)
in acest dosar a cazut si jegosul si parvenitul de MITREA....DENUNTATORUL ESTE LAZIA
010Urmeaza Fagadau(6 iul 18:43)
Daca iese iar primar Fagadau e ca balaurul cu 7 capete tai strutinki nicusor mazare apare Fagaboul . Urmasul si elevul puscariasilor a invatat de la toti infractorii astia le facea cafelele de mic
010Babu anu si stalpul(6 iul 18:41)
Babu cand i-o veni randul o sa ia cate un an de beci pentru fiecare stalp pe care l-a montat in orasul asta pe banii nostri ca sa isi umfle buzunarele puhave in loc sa construiasca drumuri spitale scoli etc...
04sunteti in urma(6 iul 18:40)
a si fugit intre timp, cititi pe info sud est
09un fan(6 iul 18:15)
Foarte bine dar daca nu-i confiscati si averea n-ati facut aproape nimic!
010Constantean(6 iul 18:04)
Gasca e mai mare decat astia trei. Multi au executat ce au ordonat ei si acum ocupa diferite posturi, functii. Nu cred ca doar cu astia 3 se incheie plasa de ...stele in ale furaciunilor. Ce fel de oameni sunt cei care au beneficiat, si au sustinut activitatea lor? Pe unde mai umbla ceilalti, cine mai sunt? Mai trebuie dezgroapati din locurile caldute pe unde s-au "retras" si sa raspunda. Asteptam. Prea mult s-a distrus un oras cum e Constanta.
14fani(6 iul 17:37)
Ptr.cel de la 15.08 : ce te crezi in China ? Daca faceam si noi ceva executii Romania era departe tare ,insa fara cateva sute de miliardari din banul public !
47Strutinsky ptr Lazia Dorin(6 iul 17:34)
zis sifonul dna.Baietulul lui Lucica Lazia o sa vii dupa mine la puscarie pentru cati salariati nu le dai salariile restante si celor care le ai oprit bani si nu i ai virat.O sa vina si prostaciunea de Liliana fata lui Cristea de la Registrul Comertului la puscarie cu tine pentru sumele incasate si nevirate de la salariati la terte firme.Nu scapati nici voi borfasilor de puscarie.
013Ptr autoritati(6 iul 17:31)
RECUPERAREA BANILOR TREBUIE SA FIE PRIORITATE ZERO!
114nu e rau(6 iul 17:10)
dar era mai bine sa le dea un an de puscarie si sa le confiste toate averile pana la rude de gradul sapte si prieteni. si apoi lasati a traiasca din pachetele cu pui si orez pe care le imparteau ei din marinimie, mai este si nemernicul de Palaz care e tot din gasca lui, are si ala o suta de terenuri date pe la prieteni la ala nu va uitati
78Papadumitru(6 iul 17:04)
Sifonul de Papadumitru -Al stom Company -face petrecere mare ca nu mai trebuie sa dea partea .. cand a luat lucrarile a fost bine .. cand a trebuit sa dea partea care s -a inteles nu i- a mai convenit .. zdreanta de om caracter infect .. trebuia sa zica de la inceput ca nu poate sa plateasca ..
014Merita(6 iul 17:00)
Aceasta condamnare si chiar mai mult.
212Sa traiasca Dorin Lazia(6 iul 16:55)
cunoscut in articol ca "denuntatorul"... nu ca il plang pe Strut, dar jegulescu asta mic ar trebui sa o intrebe pe Sulfina Barbu de ce nu a facut platile pe lucrari din 2005 de a fost nevoit in 2009 sa apeleze la jegul de Strut. Pe sulfinica sau DNAul
27Victorie(6 iul 16:52)
Peste trei ani e liber.
414Mokanel.ro(6 iul 16:52)
O sa l gasiti in Israel. Draq de zdrente si secaturi
318mizerii(6 iul 16:43)
imputite!!!sa iasa din bulau cu picioarele inainte!!!cat au tras in jos orasul asta...
422Inca prea putin(6 iul 16:35)
Nu s-a facut decat f. putina dreptate daca nu se recupereaza si banii sifonati de gasca ce a produs cele mai mari pagube acestei comunitati, decand exista ea! Nici cele doua razboaie mondiale nu au costat acest oras cat a costat hotia si nesimtirea acestor specimene!
221Ionescu(6 iul 16:34)
De arestat ii aresteaza, dar banii cand se recupereaza?
323Constantean(6 iul 16:34)
Putin, foarte putin....
326Tepes(6 iul 16:31)
In sfarsit si capul ultimului sarpe veninos ce a otravit viata multor constanteni, a cazut. Cei trei derbedei aciuati in Constanta, se credeau de neatins, dupa 1990 si isi bateau joc de toti si de lege. Daca si averile lor vor fi confiscate se va face dreptate cu adevarat.
421nicu duru(6 iul 16:21)
In sfarsit s-a facut dreptare.. Gasca e la cusca...
413O sa iasa in 4 ani(6 iul 16:05)
Ha ha ba o sa iasa in 4 ani daca sta cuminte
118Ion(6 iul 16:04)
Aviz celor care au pus botul si i-au cumparat apartamentele cu milioane de euro in blocul inca neterminat din Portul Tomis. Constructia aceea mamut se va mai termina cand va veti vedea si banii inapoi, adica NICIODATA. Asta-i viata! Cateodata ne mai joaca si feste daca aruncam in stanga si-n dreapta cu bani nemunciti. Dar e si o parte buna. Se va duce seceta din Dobrogea datorita lacrimilor voastre in valuri.
727Bravo Parchetul(6 iul 15:45)
S-a facut dreptate. Aviz politicienilor PSD va vanam si in gura de sarpe tradatorilor de Tara Romaneasca. Va meritati soarta duceti banii furati in alte tari steaine. Din puscarie om nu mai iesi
516Oha(6 iul 15:41)
Ce figura de om destept si inteligent are
115Ais(6 iul 15:38)
Spor la cautat, dzeu stie pe unde
335edy(6 iul 15:36)
si uite asa a scapat constanta de trei derbedei care au dus judetul cu 20 ani inapoi
319Strutinsky(6 iul 15:36)
Dorin Lazia e nasul tau
127Cio(6 iul 15:33)
Acum nu le ramane decat sa il gaseasca prin Israel.
524Adi(6 iul 15:32)
F bine si la mai multi ani si la mai multi infractori bagat i in puscarie, ca are psdul de unde.
330cezara(6 iul 15:30)
se aduna gasca, din cate se pare, dar la penitenciar de data asta, se vor mai scoate niste dosare
438la multi ani(6 iul 15:16)
la multi ani ! tot un golan cu studii marinaresti pe care nu le-a pus in practica , la fel ca hotii si ordinarii pripasiti prin Constanta , ca nicusor , mascariciul , poteleanu , calapod , marica , munteanu ruda cu dospinescu prin copilul cadou facut cu ramona , gabi stan , avarul darie , valentin ionescu , etc...
437Escu(6 iul 15:10)
Pentru asta R.Mazare si N.Constantinescu trebuia si confiscarea totala a averi pana la rude de gradul 7 ,are statul de unde sa recupereze bani pentru ca au jefuit astia orasul si judetul Constanta si i-au facut milionari in euro pe cine au vrut pwlile lor.
535Murphy(6 iul 15:08)
Astia trei trebuiau impuscati tinandu-se de mana, in piata Ovidiu cu transmisiune in direct prin tv soty cable Neptun, astia trei fiind Mazare, Strutinschi si Constantinescu, care au distrus Constanta noastra frumoasa de dinante de 1989.
627Ciocan(6 iul 15:03)
Oho, gras curcanu'
mai mult...Replica
8 aug 21:41ReplicaALERTĂ la COSTINEȘTI! COVID-19 într-o TABĂRĂ de 40 de ELEVI

Un tânăr a fost lăsat de părinți să plece într-o tabără, alături de prieteni și colegi, asta deși așteptau...953

8 aug 21:17ReplicaUn șofer RUPT de BEAT a lovit un pieton într-un sens giratoriu, la Tuzla525
8 aug 17:03ReplicaACCIDENT RUTIER în LANȚ în AGIGEA2783
8 aug 08:05ReplicaAu INTRAT la FACULTATEA de MEDICINĂ cu MEDIA 6 la BAC

Proaspeţii absolvenţi ai claselor a XII-a, care au ales Facultatea de Medicină din cadrul Universităţii Ovidius,...13594

8 aug 14:49ReplicaUn ITALIAN cere DAUNE de 200.000 euro pentru că NU poate CONSTRUI un HOTEL2423
8 aug 00:00ReplicaA RĂMAS fără PRODUSE GUCCI după ce a luat ŢEAPĂ cu un SITE CLONAT1541
8 aug 01:18ReplicaTAPANGEA şi-a RENOVAT sala de JOCURI de NOROC fără AUTORIZAŢIE

Ioan Tapangea este un afacerist cunoscut la malul mării. Deține sălile de jocuri de noroc marca MARIO, dar este și...2751

8 aug 00:00ReplicaUnul dintre HOŢII care OPERAU în AUTOBUZELE din CONSTANŢA a fost PRINS1780
8 aug 00:00ReplicaATENŢIE să NU fiţi ÎNŞELAŢI! O FEMEIE se dă drept DIRECTOR la Crucea ROŞIE Constanța1250
8 aug 00:15ReplicaVIDEO! Mircea Dobre: CONSTANŢA este, de fiecare dată, cu 4-5 ANI în URMĂ faţă de ALŢII

Mircea Dobre, președintele PRO România, candidat la Primăria Constanța, împreună cu secretarul general adjunct,...671

8 aug 00:12ReplicaFăgădău făcut KO de constănţeni, pe pagina de FACEBOOK a lui Emil BOC2338
8 aug 00:00ReplicaVIDEO! S-au trezit cu MASCAŢII pe cap după un FURT comis în Tuzla929
Vremea
25.7°25.7° - 25.7° sâmbătă, 8 august 2020
ConstanțaUmiditate: 61%
Vânt: 6.81 m/s
Presiune: 1012 milibari

Loto
6/494925283848
5/405613153827
joker122227424313
Horoscop
mai mult...SPSportRT
8 aug 00:00SportWTA Palermo: Petra Martic și Anett Kontaveit se vor întâlni în semifinale

Petra Martic (Croația, principala favorită) și Anett Kontaveit (Estonia, a patra favorită) se vor duela în...386

8 aug 00:00SportMarco Giampaolo este noul antrenor al echipei Torino

Torino FC a anunţat, vineri, că noul antrenor al echipei este Marco Giampaolo, acesta semnând un contract pe două...351

8 aug 00:00SportUS Open: Elina Svitolina și Kiki Bertens s-au retras

Jucătoarele Elina Svitolina, locul 5 WTA, şi Kiki Bertens, numărul 7 mondial, s-au retras de la turneul de Grand Slam...421

8 aug 00:00SportMircea Rednic nu mai este antrenorul echipei Poli Iaşi

Mircea Rednic nu mai este antrenorul echipei Poli Iaşi, a anunţat, vineri, clubul ieşean, într-o postare pe...418

Local
8 aug 00:43LocalJALE la EFORIE! OPC a FĂCUT PRĂPĂD!

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), prin Comisariatul Județean pentru Protecția...3807

8 aug 16:29LocalR.A.D.E.T. face angajări

R.A.D.E.T. Constanţa a scos la concurs postul de referent de specialitate în cadrul Biroului Administrativ Relații cu...1087

8 aug 16:29LocalO angajată a CT Bus a trecut de la vopsitorie la şoferie

1055

8 aug 22:28LocalUn constănțean a fost ARESTAT după ce a condus FĂRĂ PERMIS

Polițiști din cadrul Secției 2 au identificat în cursul dimineții de joi, 6 august, un bărbat, de 38 de ani, care...808

8 aug 22:29LocalBărbat căutat în toată Europa pentru furturi comise în Italia, depistat la Constanța

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Poliției stațiunii Costinești, au depistat joi, 6...672

8 aug 16:28LocalTânăr surprins de jandarmi în timp ce își rula un joint, în Vama Veche

Jandarmii au surprins în flagrant, în staţiunea Vama Veche, o persoană care avea asupra ei un plic autosigilant...732

8 aug 22:27LocalArticole vestimentare contrafăcute, confiscate pe plaja din Eforie

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa au depistat, joi, 6 august, o persoană care...681

8 aug 22:26LocalViceprimarul din Poarta Albă a fost DEMIS

Florentina Țigmeanu s-a 'trezit' demisă din funcția de viceprimar al localității Poarta Albă. Aceasta a fost chiar...2286

8 aug 00:45LocalCINE a COORDONAT instituţiile de ÎNVĂŢĂMÂNT de-a lungul TIMPULUI

1543

Politică
8 aug 00:00PoliticăTurcan: Aproape că mă doare capul când aud demagogia unor politicieni

Vicepremierul Raluca Turcan, prim-vicepreşedintele PNL, a respins, joi, criticile la adresa Guvernului potrivit cărora...363

8 aug 00:00PoliticăCorina Crețu: „Sunt dispusă să îmi folosesc experienţa de europarlamentar pentru a ajuta municipalităţile să se dezvolte“

Europarlamentarul Corina Creţu a declarat, vineri, la Târgu Mureş, că la alegerile locale oamenii trebuie să îi...389

8 aug 00:00PoliticăCălin Popescu Tăriceanu dezvăluie că PSD a dinamitat alianța cu ALDE în București

389

Interviuri
25 iul 00:35InterviuriCHIŢAC: Constanţa are o administraţie AROGANTĂ care NU stă de VORBĂ cu OAMENII

În ultima perioadă s-a discutat intens pe marginea candidatului unic PNL-USR-PLUS, care ar fi asigurat într-o mare...2156

23 iul 00:35InterviuriHORIA CONSTANTINESCU: Vreau să SCUTUR Constanța de PILE și ȘMENURI! VIDEO

Horia Constantinescu, comisar șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, dar...3691

22 iul 00:06InterviuriPRIM PROCURORUL Gill Julien Grigore Iacobici: La PARCHETUL TRIBUNALULUI, rata ACHITĂRILOR este SUB 3%! VIDEO

3808

21 iul 00:08InterviuriRĂZVAN FILIPESCU: Fermierii AMENINȚĂ cu PROTESTE și BLOCAREA drumurilor! VIDEO

Județul Constanța continuă să se confrunte cu mai multe probleme din diferite domenii, probleme care au fost...2220

10 iul 00:23InterviuriProcurorul TEODOR NIȚĂ: Industria DEȘEURILOR este mai BĂNOASĂ decât cea a DROGURILOR! VIDEO

Procurorul Teodor Niță a instrumentat dosare grele de-a lungul carierei, în momentul de față fiind ancorat în...9025

8 iul 00:14InterviuriMihai Stanciu: ATENȚIE, metoda Accidentul a fost înlocuită cu metoda COVID-19! VIDEO

4547

Monden
8 aug 00:00MondenCare au fost ultimele cuvinte pe care Prinţesa Diana le-a rostit înainte de a muri

Moartea „prinţesei inimilor”, cum a fost numită de presă, a întristat o lume întreagă, iar noi detalii legate...596

8 aug 00:00MondenSean Penn confirmă căsătoria cu tânăra actriţă Leila George

Sean Penn, care luna aceasta împlineşte 60 de ani, s-a căsătorit cu actriţa australiano-americană Leila George,...413

8 aug 00:00MondenCineasta Nia DaCosta va regiza o continuare a peliculei „Captain Marvel“

344

8 aug 00:00MondenPlacido Domingo, recompensat la Salzburg cu un premiu pentru întreaga carieră

Tenorul Placido Domingo a fost recompensat joi la la Salzburg cu premiul onorific Österreichischer Musiktheaterpreis pe...330

8 aug 00:00MondenAmal şi George Clooney donează 100.000 de dolari unor organizaţii de caritate libaneze, în sprijinul victimelor exploziei de la Beirut

Amal şi George Clooney vor dona 100.000 de dolari în beneficiul unor organizaţii de caritate libaneze care asigură...362

8 aug 00:00MondenPrinţul Harry spune că reţelele de socializare alimentează o „criză a urii“

328

Mapamond
8 aug 00:00MapamondCoronavirus: Două şcoli se închid în Germania la numai câteva zile după începerea anului şcolar

Două şcoli din nordul Germaniei s-au închis după apariţia unor cazuri de infectare cu noul coronavirus, la numai...373

8 aug 00:00MapamondNumărul de cazuri de coronavirus în India depăşeşte două milioane

Numărul total de cazuri de coronavirus în India a depăşit vineri două milioane, informează AFP şi Reuters, citate...329

8 aug 00:00MapamondLiban: Gaze lacrimogene împotriva manifestanţilor antiguvernamentali la Beirut

324

8 aug 00:00MapamondTrump susţine că afirmaţiile sale retrase de Facebook şi Twitter sunt ''perfecte''

Preşedintele american Donald Trump a declarat că afirmaţiile sale privind copiii şi COVID -19, retrase cu o zi...364

8 aug 00:00MapamondCoronavirus: Peste un milion de cazuri, declarate în Africa

Continentul african a trecut joi pragul de un milion de cazuri de infectare cu noul coronavirus declarate oficial, mai...343

8 aug 00:00MapamondCoronavirus: Londra reimpune carantina pentru persoanele care vin din Belgia, Andorra sau Bahamas

342

Sănătate
8 aug 00:00SănătateGraviola, fructul cu proprietăți anticancer

Poate că nu ai auzit până acum de graviola, dar iată că acest fruct exotic, care provine din pădurile tropicale...342

8 aug 00:00SănătateRetenția de apă: remedii naturale care funcționează

Retenția de apă se produce atunci când organismul reține un exces de fluide în țesuturi. Aceasta mai poartă...372

8 aug 00:00SănătateDeshidratarea, periculoasă în gastroenterita acută

338

8 aug 00:00SănătateDurerea sub coaste: posibile cauze și remedii

Cutia toracică protejează multe organe vitale, iar durerea resimțită sub coaste poate indică o problemă a unuia...364

8 aug 00:00SănătateSoluții eficiente pentru pielea intolerantă

Deși rafturile farmaciilor și magazinelor cu produse de înfrumusețare abundă de produse destinate tenului sensibil...338

8 aug 00:00SănătateConjunctivitele și otitele, frecvente la copii

329

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT