REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SOȚIA bărbatului care a OMORÂT doi muncitori în Onești, REȚINUTĂ: avea COLIERE folosite la LEGAREA victimelor

SOȚIA bărbatului care a OMORÂT doi muncitori în Onești, REȚINUTĂ: avea COLIERE folosite la LEGAREA victimelor

Replica API 2 martie 2021 | 10:42 9241

Soția bărbatului din Onești care a omorât doi muncitori, care lucrau la renovarea unui apartament din care fusese evacuat prin decizie a instanței, a fost reținută pentru 24 de ore pentru complicitate la lipsire de libertate, au declarat surse pentru G4Media.

Potrivit surselor citate, în poșeta femeii au fost identificate coliere similare celor folosite la legarea victimelor.

Conducerea Poliției Române a dispus ca o echipă de specialiști, condusă de adjunctul inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Florentin Brăcea, să se deplaseze de urgență în județul Bacău, pentru a verifica modul de intervenție la eveniment.

La finalizarea verificărilor, în funcție de rezultatul acestora, se vor dispune măsurile legale care se impun, mai precizeză comunicatul de presă.

Doi muncitori care lucrau la renovarea unui apartament din Onești, județul Bacău, au fost omorâți de fostul locatar, supărat că fusese evacuat de acolo prin decizie judecătorească. Bărbatul de 60 de ani a sunat la Poliție să anunțe că i-a sechestrat pe cei doi și că îi va ucide dacă nu se revine asupra sentinței de evacuare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, comisarul Gabriela Ciobanu, a declarat, pentru Agerpres, că înainte de comiterea crimelor, la faţa locului au sosit forţele de ordine şi un negociator.

„La un moment dat, autorul, care părea calm, a început să exercite acte de violenţă asupra persoanelor aflate în apartament, moment sesizat şi de forţele de ordine. În sprijinul persoanelor aflate în apartament, s-a forţat cu mijloace din dotare uşa metalică a locuinţei, agresorul încercând să blocheze uşa, având în mână un cuţit. La acel moment, forţele de ordine au folosit armamentul din dotare prin foc executat asupra membrelor inferioare ale agresorului, acesta fiind rănit şi imobilizat. În momentul pătrunderii în apartament, au fost găsite cele două persoane, care prezentau multiple plăgi înjunghiate. Cele două persoane au primit îngrijiri medicale de specialitate, însă, urmare a leziunilor suferite, au decedat”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

Citește și: VIDEO! BAIE de SÂNGE la Onești cu LUĂRI de OSTATICI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In orice tara normala politia intra peste mos si il imobiliza tocmai pentru ca exista si posibilitatea asta,ca diliu sa omoare oameni,dar politisti romani asa au invatat ei ca nu trebuie sa faca nimic in caz de pericol ci sa anunte un negociator sa vina ala care are diploma in vrajeala.Astia sunt politisti ei doar demonstratii stiu sa faca pentru ca"muncesc prea mult"in raport cu ce castiga.Sa fie dati afara astia carora nu va convine in politie sa vedem daca nu se gasesc alti sa le ia locul,pentru ca demisia nu si-o da nici unu caci vorba aia:nu pleaca cainele de la macelarie.
6
1
Daca mosu avea si un pistol cu apa mureau si zece politisti inecati.
23
0
Ce fel de sentinta s a dat cind i a luat casa omului de a sarit de pe bacuri in felul asta?sentintele sunt niste hartii care ar trebui explicate foarte clar ..Oamenii merg la judecata crezand ca acolo cineva va rascoli peste tot pt aflarea adevarului.Adevarul adevarat poate fi opus de cel juridic si de aici apar drame.Aici , vedem niste victime straine de cauza .,dar multi se sting in tacere .Multi vantura solutia pustii cu luneta , dar poate trebuie umblat la radacina acestor tragedii.Trebuiesc solutii de apropiere maxima a adevarului juridic de cel faptic
14
2
Au dreptate oamenii ,nu am mai vazut politist pe strada de ani de zile doar masinile lor .Pe strada vezi jandarmi si pol locala .Astia muncesc din tastatura. Le mai trebuia 3 ore ca sa si dea seama de individ.
16
2
Un exemplu clar de amatorism...stai 5 ore sa intri peste un obosit de 68 de ani care injunghiase 2 oameni....bine ca ies la pensie la 45 de ani si ies in strada ca nu au sporuri..in rest sunt beton
18
2
Politia a actionat foarte prost si marlanesc asa cum stie ea.
14
1
Cernavoda prietena cu pestii si interlopii orasului.Intrati pe paginile de facebok ale interlopilor si proxenetilor si va veti da seama despre coruptia din Romania.Ce sa faca politia nationala daca isi primeste spaga de rigoare lunar?.Domnii zburda fara ezitare cu fetite ,cu masinute cu vilisoare,etc.Cati politisti ati vazut in ultimii 10 ani pe strada?.Singura solutie remilitarizarea si trimiterea in strada altfel sunteti degeaba.Eficienta zero doar aere si bani aruncati fara numar pe spinarea unor imbuibati plini de figurile democratiei !.
19
2
langa tine ce sa mai zic de cazul asta!!
11
1
si cercei in burik.
11
3
Si mai radeti ai va dati mari fata de cei de la Politia Locala ! Un boshorog de 68 de ani cu un cutit a taiat gatul la 2 oameni si voi ati palavragit 5 ore cu el ! Mai bine desfiintam politia nationala si ramem cu cei de la Pol. Locala ... macar aia se vad in teren ! Voi doar prin birouri si pe la mitinguri !
28
21

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367