REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Soția bărbatului cu arsuri, care a MURIT după ce a fost transferat cu întârziere în Belgia: MOR cu voi de GÂT!

Soția bărbatului cu arsuri, care a MURIT după ce a fost transferat cu întârziere în Belgia: MOR cu voi de GÂT!

Replica API 17 februarie 2021 | 21:42 4090

Bărbatul care a suferit arsuri grave în portul Constanța și a fost transferat cu întârziere în Belgia a murit în cursul zilei de luni, 15 ianuarie. Pacientul a fost internat în România în trei spitale. Locul la clinica din străinătate a fost găsit de familie, iar transferul a fost amânat două zile la rând, din cauza condițiilor meteo și a unei defecțiuni tehnice. Soția îndurerată a transmis un mesaj autorităților, pe care le consideră vinovate pentru pierderea soților: ”Mor cu voi de gât!”, spune femeia.

”Fotografia asta a stat mereu la capul lui în spital.Sa-i amintim ca suntem mereu lângă el și ca împreună vom reuși. Pentru ca noi asa am fost mereu, împreună! Am sperat asta pana în ultimul moment! Nu am reușit să-l ținem lângă noi pentru ca Dumnezeu l-a iubit mai mult! Azi, când nu-mi găseam cuvintele sa le spun copiilor mei, ca nu m-am putut tine de cuvânt, să îl aduc acasă pe tati sănătos,mi-am promis ca expresia "mor cu voi de gât" rămâne valabila! O mana de criminali i-au mâncat șansă de a fi din nou cu noi... Si, nu vă iert!”, a spus soția îndurerată.

Citește și:

A MURIT constănțeanul cu arsuri grave, transferat cu întârziere în Belgia

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua spitale private din Constanta, unde platesti bani buni, nu au ambulante, la nevoie trebuie sa suni la un anume domn care ar fii patronul acestor ambulante, dumnealui suna la spital, apoi de la spital esti sunat iarasi inapoi pt. confirmare, si abia apoi poate ai vreo sansa sa iti trimita o ambulanta, in care este frig ca afara, si care dupa ce ajungi in spital, mai astepti jumatate de ora desi esti URGENTA, fara girofar pe drum, si dupa aceasta jumatate de ora: AUZITI SA NA PLATITI SI NOUA TRANSPORTUL,CA MAI AVEM O INTERVENTIE LA MANGALIA SI AR CAM TREBUIE SA PLEC. FARA CHITANTA NIMIK !
0
0
Arafat este singurul vinovat care a intarziat procedura de salvare si transport aerian, probabil nu i-a picat parandaratul de la familie si.....a intarziat procedura. Ucidere din culpa dle arafat cu litere mici.
5
1
Cei vinovati merita scuturati rau si sa plateasca moral si material de sa i usture Merita cele mai mari pedepse sa fie invatatura de minte si pt altii care daca sunt medici cred ca sunt dumnezei si pot face doar ce doresc muschii lor .Sunt si medici onorabili dar din pascate mai sunt multe secaturi care au vrut medici ca se castiga si nu vad decat BANIII
7
0
In martie 2018, ANALfabeta dancila-SARACILA le-a facut medicilor salarii intre 3.000 si 5.000 de euro net, printre cele mai mari din Europa !!!!! Numarul de decese al pacientilor din spitale, s-a DUBLAT din 2018 pana in prezent !!! Oare care este explicatia ? ? ? Avem cel mai CATASTROFAL sistem de sanatate din Europa, dar medicii sunt platiti ca niste NABABI din banii PROSTIMII care moare cu zile in spitale !!!
15
1
vedeti mai inti dotarile din spitale si pe urma faceti acuzatii pacalicilor,aviz membrilor psd pnl usr aur plm cam toti
3
2
mai du.te fa in plm!de ce a ars fraierul,mai intii?laveti improvizatiifuraceva,care a fost cauzz?apoi,a fostin belgia pe banii mei,stiicit costa un avion militar numai sa decolezs,citconsuma?platesti tu?
1
21
Dumnezeu sa il ierte. Dar problema noastra nu este rezolvata.. Este un comentariu mai jos care acuza medicii.. De ce acuzi aici si nule spui in fata? Cand sunteti in fata lor, taceti chitic.. Sa nu se supere lumea... Tot aruncati acuzatii ca nu isi fac treaba.. Ok.. Si de ce stati cu mainile in san? Dar faptul ca puliticienii stau de 30 ani in parlament si va fura intr-o veselie, nu va deranjeaza? Nu sunteti in stare sa iesiti cu parul in mana la ei... Popor de curve si secaturi... Doar latrati...
8
0
Dumnezeu sa-l ierte pe acel nefericit. Daca era vorba de cineva fara valoare ca de exemplu un politician,transferul la o clinica straina era facut in cateva ore. Degeaba se lupta altii cu sistemul,in afara de cheltuieli in plus nu fac nimic,pentru ca sistemul este bine sigilat si bun luptator impotriva populatiei romanesti .
14
0
si ne spui pana la urma cum conteaza acel vot? se vede deocamdata cat conteaza, schimbam tembeli cu idioti!! si cam asa sunt toti pe buletinele de vot pentru ca nici un partid nu are un sistem de recrutare si ierarhizare a oamenilor valorosi dar mai ales al oamenilor care chiar vor sa faca ceva pentru tara nu pentru ei si familiile lor!!!
22
1
e nesimtirea poporului roman.medicii asistentele si infirmierele care trebuiau sa-l ingrijeasca pe acest om nu si-au facut meseria.Acesti oameni sunt romani ca noi toti,Si a ca ministrul si ca drumarii si ca functionarii din primarii etc.Romani care nu-si fac treaba ptr. care sunt platiti, indiferent ca lucreaza la stat sau la privat. In tara in care trebuie sa ai voie sa dai spaga iti e interzis sa te imbolnavesti iar nasterea si moartea unui om sunt sunt tragicomedii
17
0
Ies in media mai marii sanatatii, ai guvernului si se lauda,de ai impresia ca avem cel mai inalt sistem in domeniu, ne insira niste cifre astronomice reprezentand investitii , dar de fapt e jalnic sa fii pacient intr-un spital de la noi.
13
0
Pai multi nu merg la vot ca si asa votul lor nu conteaza.. Ba conteaza...
9
8
mergi la spital si noapte nu poti sa stingi lumina pentru ca daca o stingi incep carcalacii sa misune, cate si mai cate
23
0
Mergi la spital cu febra si faci infectii nosocomiale... au fost atatea cazuri.
27
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212