REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Soţia senatorului Chiţac, victima unui accident rutier

Soţia senatorului Chiţac, victima unui accident rutier

Replica API 19 decembrie 2019 | 02:18 445

Senatorul Vergil Chiţac a anunţat, prin intermediul unei postări pe Facebook, că soţia sa a fost victima unui accident rutier. Aceasta a fost lovită pe trecerea de pietoni.

Iată postarea lui Vergil Chiţac:

"Luni dimineaţa la ora 7.00 soţia mea a fost accidentată pe trecerea de pietoni de la Şcoala 23 de pe str. Dezrobirii. Un şofer neatent a intrat în ea provocându-i multiple răni şi contuzii… la cap ţi pe tot corpul. Sigur că nu are nici o scuză însă explicaţia şoferului a fost că nu a văzut-o.

Spre meritul lor cei de la SMURD au venit rapid şi au dus-o la UPU unde am găsit-o si eu. Discutând cu poliţiştii am aflat că mai erau câţiva accidentaţi în situaţii similare. Zilnic în oraşul nostru, mai ales în dimineţile când încă e întuneric, se întâmplă astfel de grozavii din cauza proastei iluminari a trecerilor de pietoni.

În ultimii ani, în zona aceea au avut loc numeroase accidente, din care 4 au fost fatale. Se impune de urgenţă iluminarea corespunzătoare a trecerilor de pietoni. Stau totuşi şi mă întreb de ce, în ciuda atâtor accidente, nimeni din primărie sau de la poliţie, nu a analizat şi reparat această deficienţă. Câţi oameni mai trebuie să sufere sau să moară pentru ca ei să ia masuri, banale de altfel...".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru articolul asta va consider niste oameni de nimic. pentru ca e senator il lingeti in cur, sau de ce ? Probabil nu stiti dar foarte multe persoane au fost, sunt si vor fi lovite de masini pe trecerea de pietoni. dar nu neamuri de senatori.
0
0
eram asa de dornic sa-i dau cacatul la lins hotului brailoiu...Asa ca, fiindca nu pot, va luati voi muia cu cacat pregatita claxonului analfabet si hot !!!
4
0
Nu cred ca vizibilitatea este problema pe cat viteza cu care se circula pe strazi si bulevarde. Limitatoare de viteza inainte trecerilor ar fi solutia, mai ales in zonele unde se circula cu viteza Lapusneanu, Vlaicu, etc. Astia chiar daca te vad tot nu te lasa sa traversezi. Sunt si sofer si pieton si observ asta zilnic. Daca stai pe trotuar si astepti sa treci nu te lasa nimeni, daca pui piciorul pe trecere, ca de ce domne te arunci in fata masinii
2
1
ca e sotia lui Chitac. Chiar ne-am pierdut si ultima frantura de omenie ? Citesc si ma crucesc. Trecerea de la sc.23 a fost intotdeauna foarte periculoasa, cine sta in zona stie cate accidente se produc aici. Principala cauza e neadaptarea vitezei la conditiile de trafic. Adica vizibilitate proasta, ca e imediat dupa curba, agravata de faptul ca se parcheaza uneori inclusiv pe trecere. La 7 dimineata e si destul de intuneric, iar iluminatul public e o gluma proasta. Concluzia e ca ar trebui sa reducem viteza, cel putin in zona respectiva.
6
3
bai , ziar impartial , de ce nu lasati sa afle lumea ce fel de om este golanul brailoiu...?!?
2
1
Foarte bine.la mai multi! Sa n-aveti parte de banii furati,sa-i dati la doctori!
2
4
Am tras apa dupa tine! Poti relua peroratia, sufletel insufletit de bunatate si dreptate!
1
4
Sa inteleg ca atat de mult v ati dezumanizat incat nici macar astfel de momente nu va ajuta sa fiti empatici? Poate va veti aminti ca sunteti oameni atunci cand veti fi intr o sitiatie similara! ...dar indiferent ce veti face sau veti crede, CHITAC ramane acelasi OM modest, placut si iubit de studentii lui, dar si un tip extrem de direct care spune lucrurilor pe nume atunci cand trebuie...poate de asta deranjeaza!!! Multa sanatate familiei tale, AMIRALE!!! Noi, cei care simtim la fel, suntem alaturi de tine, atat la bine dar mai ales in astfel de momente!
11
1
Regretam situatia in care se afla dl. Senator. Nu stim cum au obtinut aceste persoane permisele de conducere a autovehiculelor.
8
1
Du-te naibii de prost. Ti-a lovit nevasta unul prostule, tu dai anunt pe FB? Cat de prostul prostilor poti fii? Vrei primar nu? Atat te duce mintea?
3
9
Cei de la locala cu persoane din zona au avut grija de victima dar chitac e chitac vrea sa desfiinteze politia locala bv ma
8
8
Acum s-a trezit chitac dupa ce i-a fost nevasta busita cu masina! Stie chitac cu ce viteza se circula prin localitatile tarii? Stie chitac cati oameni sunt accidentati pentru ca se merge cu viteza prin sate? Habar nu are chitac ce pericol e pentru copii traversarea DN2 pt scoala care nu are pasarela in nicio localitate desi e circulat ca drum expres? Acum i s-a sculat grija lui chitac?
5
7
Primii la accident s au prezentat cei de la politia locala baietii pe care vrei tu sa ii desfintezi
12
7
Mihai Sorin suna la usa ISJ. Deschide Codreanu Alina si spune: Buna ziua, ce doriti? Fraierul raspunde: Buna, sunt Sorin si am venit s-o sug. Condreanu intreaba: S-O CE? Fraierul raspunde: SORIN!
2
8
acu hai sa dam vina pe fagadau ca un dobitoc ti-a lovin nevasta cu masina...
10
9
Dobitocul, in loc sa fie preocupat de starea de sanatate a victimei, face anunt pe retele de socializare ca sotia i-a fost accidentata. Propaganda electorala si lipsa de scrupule pana in maduva oaseler !
14
10
Uneori pietonii nu se pot vedea deoarece sunt masini parcate chiar inainte si dupa trecerea de pietoni, sunt jeepuri care obtureaza vizibilitatea
27
0
Au fost cereri de limitatoare de viteza pentru Dezrobirii si nu s-au pus. In schimb in Compozitorilor la VILE e plin de limitatoare de viteza pentru linistea machedonilor.
27
3
"orasul nostru"? Ca tu stai in Eforie!
21
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272