REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Soţul MARIEI STAVROSITU construieşte un BLOC de 8 ETAJE în Mamaia, cu fonduri EUROPENE

Soţul MARIEI STAVROSITU construieşte un BLOC de 8 ETAJE în Mamaia, cu fonduri EUROPENE

Replica API 20 mai 2021 | 21:51 2187

Firma Inter V.I.P SRL, deţinută de soţul fostei deputate Maria Stavrositu, a mai făcut încă un pas spre construirea unui imobil pe malul lacului Siutghiol, în staţiunea Mamaia, obţinând de la Primăria Constanţa un certificat de urbanism. Mai exact, familia Stavrositu intenţionează să construiască un bloc cu regim de înălţime 2S+P+5-8 etaje, cu funcţiunea de hotel-apartament cu terasă circulabilă.

Lucrări pe fonduri europene

Firma Inter V.I.P SRL, ce are ca domeniu de activitate “activităţi sportive, recreative şi distractive”, intenţionează să construiască pe malul lacului Siutghiol un imobil cu funcţiunea de hotel. Primăria municipiului Constanţa a emis miercuri, 19 mai, un certificat de urbanism care prevede construirea unei clădiri cu regim de înălţime 2S+P+5-8 etaje. Potrivit documentului, construirea, împrejmuirea terenului, amplasarea totemului, a firmei şi organizarea de şantier se realizează pe fonduri europene prin Programul Operaţional Regional, Axa 2.2. Astfel, constructorul a primit undă verde de la autorităţile locale pentru a demara procedurile în vederea construirii imobilului. Acesta ar urma să fie situat pe malul lacului Siutghiol, teren tenis Caraiman, lot 1.

Terenul este concesionat

Amintim că firma Inter V.I.P. SRL este deţinută de Iancu Stavrositu, soţul fostei deputate Maria Stavrositu. Precizăm că şi în 2019 Primăria Constanţa a mai emis un certificat de urbanism pentru construirea aceluiaşi imobil, în aceeaşi zonă. Terenul pe care va fi construit imobilul are o suprafaţă de 2.728,00 mp, este concesionat de SC Interv Vip SRL, fiind proprietatea privată a municipiului Constanța. În prezent, acolo se află terenuri de sport.

Date despre firmă

Înfiinţată în anul 1993, societatea deţinută de Stavrositu a obţinut, în 2019, o cifră de afaceri de 290.952 de lei şi un profit de 56.171 de lei, având doar doi angajaţi. Datoriile firmei au ajuns în acelaşi an la 6.009.043 de lei.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand se va termina mascarada cu constructii in Mamaia.au distrus statiunea si continua sa distruge sub actualul primar care se pare ca este la fel ca toti cei dinaintea lui.Mamaia trebuie sa fie STATIUNE nu cartier al Constantei.ALOO PRIMAR PNL USR
1
0
cand ai stat in casa, comentatorule. Nu va construi nimic ilegal. Legal e cand ai stat in casa ca iese oricum Mazare. Tu sau parintii tai. Fuck it. One rule for all. Nu va construi usor oricum.
1
0
De ce nu a facut Primaria pe aceasta suprafata o sala cu terenuri de tenis,unde se putea preda ,antrena viitori jucatori de tenis ;cata spaga s-a dat ptr. a fi luat in concesiune,in conditiile in care constructiile in Mamaia s-au facut pe terenuri cumparate.
2
1
poate ii trimite cineva la parnaie ca merita.
8
0
vor ajunge si ei , poate asa, la mila altora....pentru bani de proteza , cum vrea Cerul Sfant.
6
0
DEMULT O PERS CU HANDICAP A MERS LA CAB PARLAMENTAR AL DINSEI.A FOST PRIMIT DE UN DOMN.ACESTA PERS CU HANDICAP CEREA UN AJUTOR PT A SI FACE O PROTEZA DENTARA.BOLA IL FACUSE SA RAMINA FARA DANTURA.ACEL DOMN LA INTREBAT IRONIC DE CE SIA SCOS DANTURA DACA NU AVEA BANI DE PROTEZA.CU TOATE CA VAZUSE TOOATE ACTELE MEDICALE SI CAUZA.EXCRABIL SI CAM ATIIT.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272