REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
14.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Spaima din sudul litoralului, în faţa judecătorilor!

Spaima din sudul litoralului, în faţa judecătorilor!

Replica API 20 septembrie 2018 | 00:00 276

Începe judecata în cazul lui Daniel Moldovan, spaima din sudul litoralului. Judecătorii au decis că rechizitoriul este legal întocmit, motiv pentru care începe judecata. El a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, în concurs formal de infracţiuni şi în stare de pluralitate intermediară de infracţiuni.

Amintim că, în urma cercetărilor în cazul comiterii infracțiunilor de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule și părăsirea locului accidentului, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia l-au reținut pe bărbatul în cauză pe o perioadă de 24 de ore, fiind vorba despre Daniel Moldovan, care este recidivist.

Polițiștii Biroului Rutier Mangalia, la data de 5 august a.c., în jurul orei 22:00 au depistat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în zona intersecției cu DC5, acesta fiind sub influența alcoolului și fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost implicat intr-un accident rutier, în sensul că a intrat în coliziune cu o altă mașină, în urma căruia au rezultat doar pagube materiale, părăsind locul faptei fără încuviințarea organelor de poliție. Inițial, acesta a fost reținut pentru 24 de ore iar la data de 6 august a.c., Judecătoria Mangalia a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu stiu cat de spaima litoralului este acest individ, un recidivist amarat. Cred ca spaima litoralului sunt alti martalogi care au furat de au rupt din fosta avere lasata de comunisti, respectiv toate hotelurile si restaurantele unde nu mai poti sa te cazezi sau sa mananci o friptura din cauza preturilor exagerate. Poate observati ca mai toti turistii au fugit catre bulgari sau greci. Toate ca toate dar politista arata foarte bine. De ea sunt multumit, ca sa zic asa..
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108