REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

SPĂLĂTORIA AUTO CARE BLOCHEAZĂ STRADA! Ce acuză şoferii şi cum se apără patronul

SPĂLĂTORIA AUTO CARE BLOCHEAZĂ STRADA! Ce acuză şoferii şi cum se apără patronul

Replica API 8 aprilie 2017 | 00:00 806

O spălătorie auto din municipiul Constanța a ajuns să fie subiect de discuție în rândul șoferilor constănțeni și nu pentru serviciile pe care societatea le oferă, ci din cauza lor. Asta pentru că deși o parte din șoferi aleg să își spele autoturismele la această spălătorie, pe de cealaltă parte, cei care circulă zilnic pe lângă aceasta sunt încurcați de clienții spălătoriei. Motivul este unul cât se poate de… rutier. Obstrucționează vizibilitatea șoferilor care se angrenează să traverseze strada Baba Novac din municipiul Constanța, circulând în direcția înainte.

Municipiul Constanța este împânzit de spălătorii auto, aproape că găsim una pe fiecare stradă. Cosmetizarea autoturismelor rămâne încă un lucru important pentru șoferi și tocmai din acest motiv le găsim peste tot. Deși sunt multe și poziționate strategic, una dintre spălătoriile din orașul de la malul mării a intrat “în gura” șoferilor. Motivul nu este tocmai unul lăudabil pentru cei care administrează societatea, constănțenii spunând că modul în care oferă serviciile această spălătorie auto pune viața în pericol participanților la trafic. Mai exact, șoferii constănțeni care circulă pe strada Andrei Mureșanu reclamă modul în care angajații spălătoriei auto situată la intersecția străzilor Andrei Mureșanu cu Baba Novac oferă servicii clienților lor. După spălarea efectivă a autoturismului, acesta este parcat undeva pe trotuarul societății poziționată chiar pe colț și face ca autoturismul ce urmează să se afle chiar lângă semnul rutier STOP. Astfel că cei care circulă pe strada Andrei Mureșanu către Baba Novac, ajunși la intersecția celor două, nu se pot asigura atunci când vor să continue drumul înainte, traversând strada Baba Novac. “Să îmi spună și mie cineva, cine trebuie sancționat în aceste cazuri? Șoferul că a parcat neregulamentar obstrucționând vederea de a te asigura sau prestatorul de servicii care prestează pe domeniul public. Este exact intersecția străzilor Andrei Mureșanu cu strada Baba Novac din Constanța.”, a precizat unul dintre șoferii deranjați de modul în care societatea își oferă serviciile, deranjând ceilalți participanți la trafic.“Și eu stau pe strada Andrei Mureșanu. Zilnic trec prin acestă intersecție și așa este când au mașini la spălătorie. O dată am oprit și am atras atenția ca nu am vizibilitate și a iesit un tip cam la 35-40 ani care m-a amenințat și mi-a spus că el șterge mașinile unde vrea el. M-am interesat și am înțeles că e văr cu domnul primar Făgădău.”, a declarat pentru Replica de Constanța Cosmin S., un cititor al ziarului nostru. Pe lângă acest fapt putem observa din imagini că o parte din apa folosită pentru spălarea autoturismelor se scurge pe asfalt cu tot cu substanțele folosite.

Reprezentanții spălătoriei auto: “Pe celălalt colț al străzii s-au produs accidente”

În urma plângerilor făcute de șoferii constănțeni cu privire la această situație, reporterii Replica de Constanța au luat legătura cu reprezentanții societății. “Ne exercităm activitatea pe terenul nostru, nu pe stradă ca să se spună că deranjăm pe cineva. În acest sens, considerăm că nu deranjăm pe nimeni. Din contră, cele mai multe accidente s-au produs pe celălalt colț al străzii”, au declarat pentru Replica de Constanța reprezentanții spălătoriei auto.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine munceste tot espectul si stima, cine e putoare sa moara!!
0
0
Stalpi montati cum a-ti montat la delfinariu la bcd intermed si gata Cel iertati pe nemernicul asta de machidon care se da la femeile prietenilor si opreste vw transporter negru SMY la orice femeie este singura pe strada sau in statie autobuz
2
0
Este un imputit de machidon.cu masinile SMY.un jeg ordinar Ce pretentii sa ai.de la oierul asta
3
0
Ar trebui montati niste stalpisori ca sa nu aiba acces decat la intrare si iesire din spalatorie!!!
3
0
Si la Mangalia exista o spalatorie pe Mihai Viteazu care incurca circulatia,dar patronul este finul lui nasu primarului.Tot aici isi spala masina comandantul politiei locale fara sa plateasca.Unde am putea sa ne plangem ca nu putem circula domnilor politisti de la rutiera !!!!!
3
0
Bai vrajeala taci din gura. Daca nu se simte sa cotizeze la publicitate il face de rahat. Ce sti tu cum e cu jurnalistica , inca mai exista prosti care cred ca se traieste din vanzare. Caca banu si e bine.
1
4
Pentru 'reporteri': treceti si prin celelalte 'orase' orase ale Constantei, nu trebuie decat sa folositi GPS-ul sa le gasiti, daca va este frica ca va rataciti.
1
1
Sinla chinezu e la fel. Visavis de Ceronav, din cauza masinilor parcate trebuie sa iesi pe carosabil ceeace este foarte riacant. I-am atras atentia de cateva ori asazisulu patron care spala bani din samsareala cu masini second hand , si mi-a zis sa tranversez pe teotuarul de visavis ca el are un business de favut si ca are autorizatie de la primar. Asa ca ...
7
0
Este un articol fara rost. Am sunat la politia rutiera sa se monteze oglinda in intersectia aceea pentru ca se formeaza coada in semafor pana acolo si vizibilitate redusa sa iesi de pe Andrei Muresanu. Accidentele curg pe banda si administratorul de drum doarme! Se si observa in penultima poza coada in semafor!!! Nu mai dati articole pe degeaba cu spalatoria ca nu este devina! Problema este a celor invidiosi care o reclama ca nu au loc de ea!
2
9
este o mare greseala ca la parterul blocurilor noi vechi sau pe strazile principale exista asemenea tiganie nicaieri in lume nu sunt spalatorii in cenrul orasului sau pe strazi principale dl primar ar trebu sa fie pe faza este f greu sa circuli pe str Ratiu
13
2
Greu va miscati atit voi cit si primaria. V-am sesizat atit pe voi cit si primaria si niciodata nu s-a intreprins nimic.Masinile spalate sunt sterse pe trotuarul sterazii Baba Novac cite 4 deodata, dar nu vede nimeni.
11
1
Sint si vulcanizari care isi fac treaba tot pe sosea si incurca circulatia si sint atat de multe nereguli in tara asta ca ar trebui sa ii impuscam pe toti.
6
2
si la trompy sa dispara ambulantele de pe trotuar
9
1
Foc sa le dam la patron si angajati!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108