REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Spălătoria B’WASH funcționează ILEGAL! Ce spune Poliția Locală

Spălătoria B’WASH funcționează ILEGAL! Ce spune Poliția Locală

Replica API 11 septembrie 2020 | 00:00 3629

În urmă cu o săptămână, mai mulți constănțeni au ridicat o problemă de legalitate în cazul unei spălătorii care își desfășoară activitatea pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona CET. Este vorba despre spălătoria B’WASH, administrată de societatea Titan Farid SRL, care și-ar fi început activitatea din luna iunie. Constănțenii au arătat că Planul Urbanistic Zonal nu permite amenajarea unei spălătorii auto în acel loc, prin urmare Primăria Constanța nu ar fi putut emite o autorizație de funcționare în acest sens.

„Ca urmare a unei sesizări telefonice din data de 17 iunie a fost efectuată o verificare la adresă constatându-se executarea de lucrări de construcții fără a deține autorizație de construire pentru lucrările realizate. Având în vedere aspectele constatate s-a întocmit Procesul verbal de constatare și sancționare a contravențiilor, fiind aplicată amenda de în valoare 3.000 de lei. S-a dispus oprirea executării lucrărilor de construcții de la data aplicării sancțiunii și desființarea lucrărilor și aducerea imobilului la starea inițială în termen de 30 de zile de le expirarea termenului de la punctul.”, se arată într-un răspuns oferit de Poliția Locală Constanța pentru cotidianul Replica.

„Nu ne permitem să desfășurăm activități fără autorizație”

Există trei spălătorii B’WASH pe raza municipiului Constanța. Administratorul spălătoriei B’WASH a fost contactat de Replica pentru a oferi un punct de vedere în legătură cu acuzațiile aduse și pentru a ne explica de ce numele societății nu este afișat, așa cum ar fi fost normal. Acesta ne-a precizat că a închiriat clădirea folosită în prezent drept spălătorie și că toate aspectele legale sunt puse la punct.

Clădirea spălătoriei este închiriată, nu există niciun fel de problemă în ceea ce privește construcția și nu am primit niciun fel de amendă din partea Poliției Locale. Avem multe spălătorii, știm reglementările în vigoare și nu ne permitem să desfășurăm activități fără autorizație. Știm exact toate procedurile și avem oameni care se ocupă în mod special de documentații, autorizații și tot ceea ce înseamnă legalitate.”, ne-a declarat administratorul societății Titan Farid SRL.

Doi angajați pentru 50 de spălătorii

Firma Titan Farid SRL a fost înființată în luna aprilie 2017 și are sediul social în Tulcea. Are un singur administrator și cifra de afaceri zero în anii 2018 și 2019. Anul trecut și-a mărit numărul de angajați, la 2, după ce în 2018 a avut un singur angajat. În anul 2019 a înregistrat un profit net de 3.440 de RON și datorii în valoare de 184.509 RON.

Citește și: SPĂLĂTORIA B’Wash din zona CET îşi SPALĂ la CREIER VECINII

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cum sa nu aiba autorizatie, nu cititi ca firma este de Tulcea, fagadau de unde este ?
3
0
Unde ma se mai vand tigari ca vreau si eu dar nu mai gasesc pe nicaieri nu mai imbarliga lumea
0
1
Eu nu inteleg spalatoriile astea. Eu nu imi spal masina singur, platesc niste oameni sa o faca. Evit sa ma stropesc, sa ma mudaresc pe pantofi, haine etc. In loc de 15 lei la ''automat'' prefer sa dau 30 la clasic
8
5
S-au epuizat stalpisorii sau motorina la buldozerele primariei pentru ai impiedica sa isi mai desfasoare activitatea?
4
2
Vad ca sunteti suparati ca v-a f....t Matica femeile....daca aveti ciucurelul mic asa se intampla.
8
4
jos politia locala, sclavii primarului
5
5
Cam pute treaba
4
1
Articol platit de vecinu
10
1
politia locala ia spaga sinu vede nimic.Asa cum nu vede tiganii care vind tigari pe strada ion creanga de 30 ani!
3
5
Georgiane apucate iar de streptease ca cu sifoneala nu a mers.
6
4
Doar in capul unora functioneaza ilegal
1
2
Si cu toate astea spalatoria functioneaza in continuare... suntem in luna septembrie ... si autoritatile ???? Romania coruptilor... trist ca locuiesc intr-o tara ca ea! Incotro te indrepti iubita tara?
7
4
Poate cei de Titan Farid pot da o explicatie despre Sc Public Creation. Srl cu sediul in Buzau cine este? Upsss
7
1
MATICA sifonule nu ti a iesit sifoneala. Ai luato in mina cu prosteala ta. Falimentul te maninca slugoiule. Toata viata ai fost sluga asa ca sluga ai sa crapi sifonule
16
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920