REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
8.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Spațiu dintre blocuri, transformat într-o parcare modernă pe strada Prelungirea Ion Rațiu

Spațiu dintre blocuri, transformat într-o parcare modernă pe strada Prelungirea Ion Rațiu

Replica API 11 aprilie 2020 | 18:11 2049

Parcarea amenajată de Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, în cartierul Faleză Nord, dispune de 29 de locuri destinate staționării autovehiculelor.

Terenul a fost asfaltat pe o suprafață de aproximativ 700 de metri pătrați, după ce infrastructura noii parcări a fost consolidată prin lucrări de excavare, așternere de pietriș și compactare.

De asemenea, a fost amenajat și un zid de sprijin și au fost montate borduri.

Primăria Municipiului Constanța continuă campania de eliberare a domeniului public de garaje și de construcție a parcărilor moderne în toate zonele rezidențiale.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
primaria nu face nimic,doar isi bate joc....trimite somatii la un bloc sa demoleze garajele in 15 zile,dupa 1 luna de zile tot primaria se razgandeste si cica nu e graba,garajele pot ramane in picioare....au trecut cateva luni si primaria nu face locuri de parcare,fierul e tot la locul lui Multumim primariei ca va doare undeva de cetateni
0
1
Nae , locurile alea sunt pentru un bloc nou ce se va face! Nu pentru locuitori! Asa ca stai acasa ! Ai luat 2!
3
1
Nae te rog sa-mi trimiti o carte de vizita vreau sa te numesc Prim Consilier Sef Personal cu conditia sa nu candidezi la primarie impotriva mea ca atunci nu mai am nicio sansa
3
1
Si cu ocazia asta Primaria a rezolvat problema lipsei locurilor de parcare din Constanta, ne lipseau exact 29 de locuri de parcare. Oare nu se putea executa o parcare supraetajata? In spatele cimitirului Anadalchioi este parcare neamenajata si parcam printre moluz si gunoaie. La plaja Reina langa FINCOGERO se parcheaza pe maidan in praf. La capatul liniei 44 pe Stefanita Voda ar fi loc sa parcheze 150-200 de masini dar...avem maidan. In spate la Dacia sunt gradini de buruieni si fiecare parcheaza cum poate. Daca se demoleaza si baracile din Tomis 3 de pe Lapusneanu se poate face o alta parcare
3
4
acolo erau garajele locatarilor, ca sa stie si altii ,acust golani de la primarie dupa juma de an van locul ala asa e la noi, si asa din vara mai apare un bloc chiar acolo unde cobori jos la plaja trei papuci,dar sa asfalteze frumos soseaua care cobori la plaja si sa puna banci si lumini asta nu se poate ? k vine toata tara la noi la plaja si coboara prin praf si pietre la mare ..asti de la primarie se fac k nu stiu, sau mu asta fagaras acaolo?
2
3
dar de ce ati pus borduri ca taranii ar fi vrut sa parcheze tot pe pamant ei asa sunt obisnuiti de ce faceti discriminare
5
1
Esti maso ?? Iti place sa fii injurat?? Cand se face nu e bine...cand se face la fel...hotaraste-te..
3
7
Totusi, poate mai tarziu dati autorizatie pt o casuta acolo, dc bloc nu se poate. Ca prea ne lafaim in locuri de parcare. Sa mai luati si voi o spaga.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212