REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
11.1° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

SPECULANŢI. ‘Există persoane care fac afaceri cu căţeii pe care îi donaţi! Îi veţi găsi la vânzare peste câteva zile!’

SPECULANŢI. ‘Există persoane care fac afaceri cu căţeii pe care îi donaţi! Îi veţi găsi la vânzare peste câteva zile!’

Replica API 3 octombrie 2018 | 10:05 293

Atenţie mare! Platforma de socializare Facebook a ajuns locul unde constănţenii schimbă lucrurile între ei, unde vând, cumpără şi oferă servicii. Dacă într-o ediţie anterioară am expus situaţia ofertelor de muncă deloc sigure din mediul online, acum subliniem o metodă inedită de a face bani. Observăm tot mai multe anunţuri cu animale, despre cele pierdute şi căutate de stăpâni, cât şi anunţuri prin care alţi constănţeni doresc să cumpere câini de companie, anumite rase. Pe lângă aceste anunţuri regăsim câteva ale unor constănţeni care deţin deja animale de companie şi care le donează din diverse motive.

Pe unul din grupurile de Facebook circula weekend-ul trecut un anunţ prin care utilizatorul dorea să doneze trei câini din rasa bichon, mama şi cei doi pui ai săi, din motive de spaţiu. Aceasta a fost atenţionată de alţi utilizatori că nu este în regulă să doneze câinii pe Facebook, pentru că din nefericire, o mare parte din cei care se oferă să îi ia, au intenţia să îi vândă mai departe.

Precizăm că stăpâna celor trei patrupede dorea să îi dea fără să îi despartă pe cei doi pui de mama lor. Din iubitori de animale se transformă în adevăraţi afacerişti. “Vă rog să nu faceţi asta! Atenţie mare pentru că în grupuri există persoane care fac afaceri cu căţeii pe care îi donaţi! Îi veţi găsi la vânzare peste câteva zile, tot pe Facebook!!!”, a declarat utilizatorul.

Se pare că, potrivit unei persoane care s-a aflat în această ipostază de “păcălit”, metoda este aplicată de unii dintre utilizatorii constănţeni pentru a se îmbogăţi. Persoana care a trecut prin situaţia aceasta a rămas efectiv şocată când şi-a văzut câinele la vânzare, peste nici două zile, pe un alt grup de pe reţeaua de socializare.

“Este incredibil! Eu am intenţionat să donez un pui pentru că nu doream să îl păstrez, nu aveam spaţiu pentru doi câini. Un aşa-zis iubitor de animale m-a contactat şi m-a rugat din tot sufletul să i-l dau. Ok, i l-am dat cu inima largă crezând în vorbele acestuia. Spre surprinderea mea, peste câteva zile l-am recunoscut pe puiuţ într-un alt anunţ, pus la vânzare cu suma de 800 lei. Incredibil! Am rămas şocat!”, a declarat acesta pentru “Replica de Constanţa”.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pt retardatul de la 20 52 , mirare e daca exista vreuna sa faca sex cu tine, handicapatule, analfabet cinofob, saracia pamantului!
2
1
uni ,sau unele fac sex cu catei ,zoofili.
1
1
Ce daca ajung la zoofili, le face un bine decat sa le tina in casa si sa ii castreze. Cateaua mea e mereu fericita si nevastamea ca are limba foarte lunga si musculoasa. Abia astept sa votez la referenfum sa o bagam in familie.
2
5
Cica pentru a se-mbogati!Ce avere poti face din vanzarea a cativa catelusi?
1
3
zoofilii sunt rari, cei mai multi sunt frustrati cu pb de erectie ca dobitocul de mai jos
11
1
Aveti mare grija sa nu ajunga animalutele la zoofili
4
12

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468