REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

SPECULANŢII care închiriază LA NEGRU în perioada Festivalului NEVERSEA nu mai au limită! “SCORURI” AMEŢITOARE

SPECULANŢII care închiriază LA NEGRU în perioada Festivalului NEVERSEA nu mai au limită! “SCORURI” AMEŢITOARE

Replica API 7 iulie 2017 | 23:01 280

Banul le-a luat minţile!

Banul le-a luat minţile!

Festivalul Neversea are speculanţi: constănţenii care deţin apartamente în oraş, şi care au fost puse "la bătaie" pentru cele 3 seri (7, 8 şi 9 iulie). Facebook-ul este plin de astfel de anunţuri: "Apartament liber în week-end, 3 camere lângă Plaja 3 Papuc", "Apartament 2 camere disponibil, zona Tomis Nord" etc. Aproape toate anunţurile au şi cuvântul "Neversea" în descriere, ca omul să ştie că se închiriază doar pe perioada festivalului. Multe apartamente şi-au găsit muşterii, altele încă mai "ţipă" după ei pe Facebook (1.500 de lei pe nmoapte!!!), iar angajaţii ANAF, dacă se plictisesc, pot da căutare pe Internet, iar toate informaţiile despre cazarea la negru va ajunge la ei!

"Pe noi nu ne ajută festivalul în această perioadă. Noi aveam oricum hotelul plin. Este perioadă de vârf, mulţi au rezervat încă din iarnă, prin early booking, pentru că este acea reducere foarte convenabilă. Deci, pentru acest festival anunţat aşa târziu, nu a cerut nimeni să se cazeze. Sau, cine cere pentru că vine la festival... ne pare rău, nu avem camere disponibile şi cam aşa este peste tot în Mamaia. Fac un ban grămadă cei cu cazarea la negru", ne-a declarat un agent economic.

Pe lângă cei care închiriază apartamente, există şi iniţiative inedite (pentru cei care vin la festival), precum oferta pentru o noapte sau 3 pe o barcă acostată în Portul turistic Tomis. Preţul: 150 de euro pe noapte (CLICK PE IMAGINI!)!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai voi dati atentie la toti mitomani rupti in cur si flamanzi din Constanta, pai n-ai sa vezi constantean sarac aia toti au bani toti invart afaceri, au masini de lux pe care le alimenteaza de 10 ori pe zi cu 10 ron asta dc vand 10 pachete de tigari daca nu de 10 ori in 2 zile ... nu va uitati la ei ca merg in tenesi si slapi atat vara cat si iarna, masinile sunt echipate ce anvelorpe de vara tocite all season, ei mananca shaorme cu de toate expirate, ele fac masaje la turisti arabi ... la clienti inchiriaza pe dracu sa-i ia de prosti ca au blugi gauriti si tociti intre picioare vai de curu
3
0
Da ma, sa vina ANAF-ul sa ia banii si sa-i bage in stadioane inutile, nu-i de ajuns ca au pus o taxa uriasa de intrare si iesire din judet la Fetesti si banii sunt folositi in alte zone pe cand podul se rupe? Lasa sa fie bani la negru si sa ramana in oras ca au ei unde se duce, tot in economia locala ajung si tot la stat ajung intr-un final.
8
1
turnatori ca pe timpul lui Ceasca. imaginati-va ca multi isi inchiriaza casele datorita nivelui de trai. MUltumesc PSD
12
3
Speculantii sunt tot timpul .Veniti in contro pe str.Soveja nr.59 bloc 57 sc.B ap.21 et.2 proxeneti, nu muncesc fac galagie toata noaptea,betii,fete tinere sunt si minoreApartamentu este inchiriat fara acte.POLITIA,ANAF-ul ce faceti?l
9
2
Zgomot ,betii,droguri si gunoaie.Nu mai spun de plaja care este ferfelita.
8
3
Sa va fu.t in gura cu festivalul vostru
7
3
ANAF punct ochit-punct lovit ! Sa fie verificati toti cei din zona ,evaziunea a inflorit!
6
4
Si voua replica,va fugit mintea din loc ,,nmoapte''!Ce mai turuitzi ca o bashina problema cu cazarea! Si la cluj,la untold,e la fel.Isi pun oamenii la dispozitie casele.Credeti ca la cluj hotelierii sunt mai ,,gingasi''? Sunt aceleasi lipitori
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367