REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

SPERANŢE pentru o tânără de 31 de ani, ţintuită într-un scaun cu rotile, că va putea merge!

SPERANŢE pentru o tânără de 31 de ani, ţintuită într-un scaun cu rotile, că va putea merge!

Replica API 28 martie 2019 | 00:00 287

APEL UMANITAR!

APEL UMANITAR!

Nicula Nicoleta

O mamă face un apel către oamenii cu suflet mare: fiica ei este țintuită de 31 de ani într-un fotoliu rulant, iar medicii de la Medical Park din Turcia i-au dat speranțe că există posibilitatea ca tânăra să poată să meargă. Este nevoie însă de o intervenție chirurgicală în Turcia, pentru realizarea căreia familia are nevoie de 18.000 de dolari. În sprijinul familiei au sărit și voluntarii de la Crucea Roșie Constanța, dar au nevoie de sprijinul întregii comunități.

O tânără frumoasă, plină de viață și zâmbete. Are însă o mare durere: este țintuită într-un fotoliu rulant. Nicoleta are însă speranțe că va putea să meargă; este nevoie de o operație medicală, rizotomie dorsală, soluție oferită de medicii din Turcia.

„Pentru prima dată am nevoie de ajutorul vostru, al tuturor, să o ajutați pe fiica mea Nicoleta să meargă singură în picioare! De 31 de ani este într-un scaun cu rotile visând la ziua când o să poată să meargă singură și suportând durerile provocate de spasticitatea care o are!

Cei care ne cunosc, pot să confirme că am făcut tot ce se putea face în țară, operații, recuperări, dar medicii noștri mi-au spus că nu are nici o șansă! După ce am trimis toate investigațiile la Medical Park în Turcia, a venit la Constanța un medic din Turcia care ne-a oferit o consultație gratuită și mi-a spus că singura șansă ca Nicoleta să meargă singură este să i se facă o intervenție chirurgicală numită Rizotomie Dorsală pentru a elimina spasticitatea, după care urmează o perioadă lungă de recuperări.

Costurile operației și a investigațiilor este în valoare de 18000 de dolari, plus că vor mai fi cheltuieli suplimentare ce includ recuperările, cazarea și biletele de avion de câte ori va fi necesar să mergem, costuri pe care nu le știm încă! Dumnezeu ne-a ascultat rugăciunile și ne-a oferit această oportunitate care este singura șansă, ca fata mea să meargă singură!”, este mesajul transmis de mama tinerei.

„O puteți ajuta pe Nicoleta donând în contul de mai jos, fiecare cat poate, orice bănuț contează foarte mult, sau sa sunați la numărul de telefon 0785193025.Va mulțumim”, au transmis voluntarii Crucii Roșii Constanța. Contul în care se poate dona este pe numele Nicula Nicoleta - RO35BRDE140SV96556801400.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
as futeo nu gluma
0
2
Nicoleta, fii optimista ca vei ajunge sa te faci bine. Dumnezeu lucreaza prin oameni.
1
1
ma surprinde comentariul de mai jos, in ce hal am putut sa cadem- te intreb pe dta care ai comentat- si-ti doresc din tot sufletul sa ai parte de acest incindent, atentie-tu nu copilul, el nu este vinovat cu nimic ca are un astfel de parinte Sa iti fie rusine si sa recitezi ceea ce ai comentat. Nici nu ar trebui sa se ajunga in astfel de situatii, atata timp cat existe sistem de sanatate, de educatie- dar nu, la noi primeaza furtul masiv, dovedit de altminteri de catre puscariasul draknea, al treilea om in stat ce are ca scop imbunatatirea traiului poporului- el afurat banii de la gura unor as
7
0
DECAT SA BAGAM BANI IN CURUL EI MAI BINE SAI TRATAM CORECT PE CEI MAI PUTIN GRAV
1
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212