REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.1° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

SPIRITE ÎNCINSE la SERVICIU, între ŞOFERI! BĂTĂI şi ORDINE de PROTECŢIE

SPIRITE ÎNCINSE la SERVICIU, între ŞOFERI! BĂTĂI şi ORDINE de PROTECŢIE

Replica API 6 decembrie 2018 | 09:26 369

foto: arhivă!

Costel Iulian Mihai a fost trimis în judecată, la Judecătoria Constanța, pentru lovirea sau alte violenţe (art.193 NCP) alin.2. Este vorba că și-ar fi agresat colegul de muncă (șofer transport persoane) de mai multe ori. Victima chiar a cerut, la un moment dat, ordin de protecție. Totodată, menționăm că partea vătămată a fost și ea implicată într-un scandal, agresându-l pe patronul unei firme de tractări.

Ioan I. a cerut emiterea unui ordin de protecție, împotriva lui Costel Iulian Mihai, în septembrie 2017. Reclamantul, potrivit rolii.ro, a arătat că nu are relații de rudenie cu pârâtul și că nu îl cunoaște pe acesta decât din cadrul relațiilor de serviciu pe care le desfășoară, în cerere scriind că este conducător auto în transportul de persoane.

În motivarea cererii, acesta a explicat că îi este frică să nu i se întâmple ceva rău lui sau familiei sale, relatând două episoade în care a susținut că a fost agresat. Însă, din analiza textelor de lege, instanța a constatat că, pentru a beneficia de protecția instituită prin Legea nr. 217/2003, respectiv emiterea ordinului de protecție, este necesar ca viața, integritatea fizică sau psihică ori libertatea persoanei să fie puse în pericol printr-un act de violență din partea unui membru de familie, în accepțiunea legii, iar între reclamant și pârât nu există o astfel de legătură.

Astfel, au decis: ”Admite excepţia inadmisibilităţii. Respinge ca inadmisibilă cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul I. Ioan .s în contradictoriu cu pârâtul Mihai Costel Iulian”, potrivit minutei judecătorești. Dar ancheta a continuat în ceea ce privește lovirea sau alte violențe, motiv pentru care individul a fost trimis în judecată pentru aceste fapte.

După ce dosarul va trece prin camera preliminară, va începe judecata. Menționăm că și partea vătămată a ajuns în atenția oamenilor legii, în 2017, atunci când, alături de alți bărbați, l-au agresat pe patronul unei firme de tractări de la malul mării.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Agentu politie locala ovidiu aghisan cere spaga la soferi inventeaza motive si vrea bani sau da amenda
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108