REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

SPIT Constanţa eliberează PERMISELE DE ACCES în Zona Peninsulară

SPIT Constanţa eliberează PERMISELE DE ACCES în Zona Peninsulară

Replica API 19 martie 2019 | 00:00 407

sursa foto Primaria Constanta

Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța informează cetățenii că începând de vineri, 15 martie a.c., pot depune la ghișeele instituției cereri pentru obținerea permiselor de acces în zona peninsulară. Noul Regulament de acces prevede ca zona peninsulară să fie separată în zone exclusiv pietonale și zone ocazional carosabile, iar accesul vehiculelor în interiorul zonei pietonale să se facă doar în baza unui permis.

Cererile completate și documentele aferente se pot depune la ghișeele următoarelor agenții fiscale, situate la adresele: Str. Sulmona nr. 22 – Agenția fiscală nr. 3; Bd. Alexandru Lăpușneanu nr. 116C (City Park Mall) – Agenția fiscală nr. 5; Bd. Tomis nr. 112 – Agenția fiscală nr. 6.

Permisele de acces sunt eliberate pentru: rezidenți persoane fizice, rezidenți persoane juridice, evenimente, aprovizionare, instituții publice, amenajări, furnizorii serviciilor de utilități publice, furnizorii serviciilor de catering, poștă sau curierat și transport valori, evenimente religioase, situații excepționale.

Mai multe detalii despre documentele necesare obținerii permiselor de acces puteți afla de pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea ”Documente declarare”- ”Permise acces zona peninsulară”.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau se bazeaza pe faptul ca e un singur tur de scrutin si castiga. Iesiti la vot si ingropati-l pe nenorocit. Cum pica din functie o sa-l ia si parchetul pentru toate furaciunile pe care le face cu babu.
7
0
Cand a pus Mazare bariere cu plata si masinile cu nr de CT erau exceptate va amintiti? Plateau doar turistii! Acum FAGABOUL NE ARDE LA BUZUNAR PE NOI CONSTANTENII. Ce o sa mai deconteze psdul greselile idiotului
6
0
eu zic sa iesim la vot la toate alegerile care se fac inclusiv europarlamentare. sa nu mai dam sansa unora sa ocupe functii publice cu 2000 de votanti.
6
0
Mie mi se pare anormal sa umpli orasul cu stalpi, sa interzici accesul in zona peninsulara fara a oferi alternative. Trebuiau prima oara create locuri de parcare si abia dilupa aceea trebuia facut acest lucru. Mai ales ca la poarta 2, poarta 1, tomis mall, cuza voda, tomis, mircea cel batran este o zona cu trafic auto intens. Sensul giratoriu de la poarta 2 nu poate prelua tot acest trafic iar zona judecatoriilor este supra aglomerata. Nu stiu cine a gandit prostia asta dar este cu siguranta o bataie de joc fata de toti constantenii.
15
2
in loc sa inlesniti accesul turistilor sau al constantenilor in Piata Ovidiu , voi ii goniti !!!! va strica incasari la bugetul local ? se putea cobora pe traian spre poarta 1 , apoi se putea urca pe mircea , exista suficient loc pt parcari , dar totul trebuia gandit . Veti bloca traficul in giratoriul de la poarta 2 , atunci sa vedem ce ziceti !
9
0
avem un oras pentru jmekeri
7
0
A devenit ceva de domeniul absurdului cu aceasta zona.Daca mergi sa parchezi la poarta 1 platesti parcare,acea parcare a facut-o administratia portului pentru tirurile turcesti inainte de 1989.Deci este placut sa incasezi bani pentru munca si cheltuiala altora.Doar suntem stat de drept.La dracu!
11
1
Bariera la toate intrarile ne-am saturat de toti taranii care ajung la oras , special jegurile din Tulcea.
11
2
Hai sa punem bariere la fiecare cartier al Constantei. Sau mai bine la intrarea in oras sa nu mai vina taranusii la Vivo sau City. Ce ziceti?
12
0
Sa-mi bag pula in mortii lui fagadau si-ai lui babu.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920