REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.1° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Spitalul Clinic Județean de Urgență pune la bătaie mai multe posturi pentru diferite secții

Spitalul Clinic Județean de Urgență pune la bătaie mai multe posturi pentru diferite secții

Replica API 5 noiembrie 2018 | 00:22 581

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța organizează un concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante:

-3 posturi de asistent medical generalist pentru Secțiile chirurgie plastică, Pediatrie și Neurologie;

-2 posturi asistent medical generalist pentru Secția de Pediatrie;

-5 posturi asistenți medicali generaliști pentru UPU SMURD;

-3 posturi asistent de radiologie/ medicali generaliști pentru Laborator Radiologie

-1 post asistent de farmacie;

-4 post registrator medical la Policlinica 2 și UPU SMURD;

-3 posturi de infirmiera pentru Secțiile de Obstetrică Ginecologie 2, Oncologie și Obstetrică Ginecologie- BO;

-2 posturi brancardier pentru Secția Neurochirurgie și Secția Ortopedie Traumatologie BO.

Concursul se va desfășura la sediul unității, până pe data de 9 noiembrie a.c., se vor depune dosarele la REGISTRATURA UNITĂȚII, selecția acestora de va face pe data de 13 noiembrie a.c., dosarele respinse vor fi contestate la data de 14 noiembrie a.c.

Proba scrisă se va desfășura la data de 15 noiembrie a.c., ora 10.00, la Spitalul Clinic Județean de Urgență, iar proba de interviu la data de 21 noiembrie a.c., ora 09.00.

Condițiile de participare la concurs pentru posturile de asistenți medici generaliști, asistenți radiologie, asistent farmacie, cuprind următoarele criterii: diploma de școală sanitară postliceală sau prin echivalare conform HG 797/1997 ori diplomă de absolvire a învățământului superior de 3 ani în specialitate sau diplomă de licență în specialitate.

Pentru celelalte posturi este nevoie de diploma de absolvire a liceului și curs/ atestat ECDL, iar taxa de înscriere pentru absolut toate posturile, variază între 20 și 50 de lei.

Dosarul de înscriere la concurs va cuprinde: cererea de înscriere, copia actului de identitate, copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor, copia carnetului de muncă ori adeverință care să ateste vechimea în muncă, cazierul judiciar în original, curriculum vitae, copia certificatului de membru OAMGMAMR, avizat și valid la data concursului, dosar cu șină si adeverință care să ateste starea de sănătate.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si noua generatie care si a facut ucenicia la fratelli sunt la fel. Job la spital, toti sunt mari doctoranzi si cu 2 3 joburi si la privat. Macar alde Azis mai stie ceva, da generatia tanara face doar prezenta si incaseaza banu.
4
0
Pentru medici cand scoateti posturi?toti mosii si babele,impreuna cu nepotul,fiul,nora sunt angajati,sunt unii medici care sunt si la spital si la facultate si pe la vreo 4-5 clinici private ,vezi dr. Azis Olgun de la urologie care pe langa spital si facultate,e la regina maria,OCH,medstar,medlife,iowemed. Din cauza la astia,noua generatie nu are loc sa profeseze. Daca nu ai relatii si cunostinte,nu te baga nimeni in seama. Multe nereguli sunt,dar tacem pentru ca astia sunt asa de ai naibii ca iti fac viata amara daca ii dai in gat. Rusine,bine ca nu am facut pregatirea aici prea mult.
11
0
Cornelia banu vinde posturile de asistent medical cu 4.ooo euro. Infirmierelor le ia numai 2.ooo. cate case ti-ai cumparat, cornelia Banu?
15
0
Public doar de fatada . Tot rudele le angajeaza
10
0
nu mai folositi expresia "scoate la bataie" ca se strang imediat romii din curtea spitalului cand aud de bataie.
9
0
medici generalisti cu postliceala?? Sau nu verificati ce scrieti?
10
0
De regula concursurile sunt date sa fie date. Spaga e de la 2000 euro in sus pentru un asemenea post si vor fi angajate doar persoane care nu au nicio treaba cu munca asta si astfel vom fi tratati de persoane incompetente, dar potente financiar.
19
0
cand se va face diferenta intre atributiile si responsabilitatile celor cu postliceala si celor cu facultatea de asistenti? toti presteaza fix aceeasi munca ..dar pe salarii foarte diferite. In loc sa munceasca umbla pe Sindicat sa le mai creasca salariul la cei cu facultatea de asistentii medicali...dar profesionalismul lipseste cu desavarsire in SCJU
7
1
vor prospaturi, ca s-au saturat de astea vechi, lea-u venit randul la regulat de 20 de ori, ?!?
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272