REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Spitalul de Pediatrie ”Mama și copilul”, din Constanța, va fi construit de mai puțin cunoscutul Pițurlea

Spitalul de Pediatrie ”Mama și copilul”, din Constanța, va fi construit de mai puțin cunoscutul Pițurlea

A.F. 8 noiembrie 2023 | 00:00 6068

Consiliul Județean Constanța continuă demersurile în cadrul proiectului „Construire corp nou - departament sănătatea mamei şi copilului Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sf. Apostol Andrei Constanţa“. Licitația a fost finalizată pe 20 septembrie a.c., însă procedura a fost contestată de asocietatea SSAB-AG și Construcții Erbașu SA. Marți, 7 noiembrie a.c., Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a emis decizia sa cu privire la contestațiile formulate împotriva rezultatului procedurii de achiziție. Decizia CNSC a fost una de respingere a contestațiilor, astfel că rezultatul procedurii de achiziție a rămas neschimbat. Asocierea formată din Concelex SRL - Concelex Enginerring SRL - Palex Construcții Instalații SRL - Concrete & Design Solution SRL rămâne câștigătoare. Concelex, grupul de construcţii din Bucureşti, controlat de omul de afaceri Daniel Piţurlea, are contracte încheiate pentru perioada 2020-2024 în valoare de peste 295 de milioane de euro.

Spitalul de Pediatrie ”Mama si copilul”, din Constanta, va fi construit de mai putin cunoscutul PiturleaRadu Pițurlea

În data de 20 septembrie 2023, instituția a finalizat procedura de achiziție a serviciilor de proiectare (faza PT), asistență tehnică și execuție în cadrul proiectului "Construire Corp nou – Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța". Prin urmare, Consiliul Județean Constanța a anunțat câștigătorul acestei proceduri, respectiv operatorul economic Asocierea CONCELEX SRL–CONCELEX ENGINEERING SRL–PALEX CONSTRUCTII INSTALATII SRL–CONCRETE&DESIGN SOLUTIONS SRL.

În urma acestui anunț, au fost formulate două contestații adresate Consiliului Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC), de către Asocierea SSAB-AG și CONSTRUCȚII ERBAȘU SA. Marți, 7 noiembrie a.c., Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor (CNSC) a emis decizia sa cu privire la contestațiile formulate împotriva rezultatului procedurii de achiziție. Decizia CNSC a fost una de respingere a contestațiilor, astfel că rezultatul procedurii de achiziție a rămas neschimbat. Operatorul economic câștigător rămâne Asocierea CONCELEX SRL – CONCELEX ENGINEERING SRL–PALEX CONSTRUCTII INSTALATII SRL–CONCRETE&DESIGN SOLUTIONS SRL.

Spitalul de Pediatrie ”Mama si copilul”, din Constanta, va fi construit de mai putin cunoscutul Piturleaașa ar urma să arate noul spital

„Proiectul privind construirea Spitalului de Pediatrie Mama și Copilul avansează și au fost luate decizii importante în acest sens. Proiectarea și execuția de lucrări va fi realizată de operatorul economic Asocierea CONCELEX, conform Deciziei CNSC, emisă astăzi. Următorii pași prevăzuți în această procedură includ demersurile specifice de semnare a contractului. De asemenea, se va constitui garanția de bună execuție aferentă contractului, iar apoi va fi emis Ordinul de Începere pentru serviciile de proiectare (faza PT) și execuție.  Suntem dedicați continuării acestui proiect important care vizează îmbunătățirea infrastructurii medicale și serviciilor de sănătate în beneficiul locuitorilor județului nostru. Personal, voi urmări cu atenție implementarea acestui proiect și voi reveni, periodic, cu actualizări privind evoluția acestuia“, a transmis Mihai Lupu, președintele Consiliului Județean Constanța.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MIRCEA BANIAS, pe tine sa te intereseze pucaria din Poarta Alba , iti vine rindul , nu scapi !
6
0
Care spital care pediatrie Nu se va face nimic bun in Cta Rețineri asta,cum nici spital regional nu sa facut.Nu sa reabilitat/redeschis cel de infecțioase da pai ceva nou VERGILE ALUPIGUS domnule drag
12
1
Mai bine faceti salon de nunti pentru supravietuitori.
6
2
Am fost anuntat. Pana la momentul in care sa veniti cu copilul la spital mai avem si mai vedem.
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468