REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
17.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

SPITALUL Județean Constanța CUMPĂRĂ paturi ATI cu aparate de VENTILAȚIE MECANICĂ

SPITALUL Județean Constanța CUMPĂRĂ paturi ATI cu aparate de VENTILAȚIE MECANICĂ

Replica API 10 decembrie 2020 | 15:23 2496

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța dorește să achiziționeze echipamente medicale, în contextul pandemiei de coronavirus. Printre acestea se află și un număr de 10 paturi ATI, aparate de ventilație mecanică dar și monitoare pentru funcții vitale. Suma estimată a achiziției este de peste 4 milioane de lei.

În contextul creșterii substanțiale a numărului de infectări cu virusul Sars-Cov2, din ultima perioadă, Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța intenționează să achiziționeze echipamente medicale, conform Serviciului Electronic de Achiziții Publice. Achiziția este denumită „Furnizarea și instalarea de echipamente medicale necesare dotării Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanta în vederea consolidării capacității de gestionare a crizei sanitare Covid-19”, iar valoarea totală estimată este de 4.196.129,39 lei. Data limită de depunere a ofertelor este 11.01.2021.

De ce echipamente are nevoie spitalul

Spitalul Județean Constanța are nevoie de următoarele echipamente medicale: Injectomat – 70 de bucăți; fotoliu medical - 3 bucăți; spirometru – 2 bucăți; aparat de radiologie digital cu grafie cu tub fixat în podea – 1 bucată; sistem modular de testare pulmonară - 1 bucată; ecograf cu sondă abdomen și cu sondă pleurală (liniară) – 1 buc; pat ATI - 10 buc; monitor funcții vitale - 10buc; aparat de ventilație mecanică - 10 buc; infuzomat - 10 buc; monitor de transport -1 buc; defibrilator - 3 buc; aparat de anestezie - 2buc.

Cine poate lua decizii în acest contract

Persoanele cu funcții de decizie sunt: Prof.univ.dr. Tofoleanu Ioan - Tiberiu – Manager; Ec. Munteanu Natalia - Director Economic; As. Licentiat Asofiei Maria Cristina - Director Ingrijiri Medicale; Dr. Prazaru Marius - Dragos - Director Medical; Jr. Dumitrescu Bianca - Sef Serviciu Achizitii; Ref. Sup. Stefan Cristina - Serviciul Achizitii: Cons. Jr. Sandulescu Mariana - Compartimentul Juridic: Cons. Jr. Carmela Endora Gherghina - Compartimentul Juridic; Andreea Rotariu - Sectia ATI.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe postul de Director Ingrijiri Medicale este o alta As. Sefa din cate stiu eu sau sunt doua pe un post ?
0
0
10 paturi la toata populatia judetului Constanta.Hai siktir! Ati nenorocit spitalul ati facut 10 paturi pe etaj.Sa va ia dracu pe toti. Sa va vaccinati pe creier,poate va vine mintea la cap ca de atata invatat va intrat creierul la apa nu stiti sa scrieti corect ,doar mazgalituri si stersaturi.Handicapati cu faculati furate hoti de date falsificati boli si morti de covid.Sper intr-o zi sa se ancheteze acesti morti de "covid " din spitale si sa ajungeti toti in puscarii pentru acest genocid.
1
0
nu mai dati banii pe prostii . cumparati vaccin
0
1
folositi medicamentul IVERMECTIN pentru covid19 !!! dati mai departe va rog !!!
0
0
O fi existand oare si ventilatie electrica sau hidraulica?
8
0
la ati spit jud cta pleci si cu infectii nosocomiale,moca.asta.i din parte spitalului! de asa zisii medici mengele nu mai pomenesc,e vai de steaua lor.numai tiganii se duc acolo..!
17
0
Da cazurile de crime si malpraxis efectuate in spitalul judetean alea cand le mai achizitionati jegurilor?
24
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212