REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
11° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Spitalul Județean Constanța, pregătit pentru un flux crescut de pacienți de Paște!

Spitalul Județean Constanța, pregătit pentru un flux crescut de pacienți de Paște!

Replica API 27 aprilie 2019 | 00:23 434

Fluxul de pacienți în Unitatea de Primiri Urgențe va crește în perioada următoare, în zilele de Paște și de 1 Mai, după cum arată și experiența anilor trecuți. În consecință, stocul de medicamente și de materiale sanitare a fost suplimentat, au precizat reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța.

Activitatea medicală din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța va decurge normal în timpul vacanței prilejuite de sărbători, fără să fie afectată de zilele libere. Astfel, în Unitatea Primiri Urgențe, pacienții vor fi preluați non stop, investigați și, după caz, spitalizați. Pentru că în aceste zile de sărbătoare, de obicei, fluxul de pacienți crește, a fost suplimentat stocul de medicamente cât și necesarul de materiale, astfel încât activitatea medicală să se desfășoare fără niciun fel de sincope.

Singurele modificări pentru zilele care urmează, sunt pentru cabinetele din cele două ambulatorii de specialitate. Astfel, Ambulatoriul de Specialitate (Policlinica nr.1) va fi închis pe 26, 29 și 30 aprilie dar și pe 1 Mai. „Facem precizarea că ziua de 30 aprilie va fi recuperată sâmbătă, 11 mai 2019”, au precizat reprezentanții spitalului.

„Echipa SCJU vă garantează că vor fi luate toate măsurile pentru asigurarea unui act medical continuu și de calitate și urează constănțenilor sărbători frumoase alături de cei dragi, multă sănătate și cât mai puține excese! Paște fericit!”, au transmis reprezentanții unității spitalicești.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
buna asta....
1
0
Asteptam dupa sarbatori un articol intitulat Acestia sunt oamenii care au ajuns la spital pentru ca au mancat sau au baut ca porcii, sa radem si sa ii aratam cu degetul pe strada ca fiind niste incapabili de moderatie si ignoranti si care papa bani de la buget din prostia lor.
5
0
Pai daca bea si mananca miel fara limita , bineinteles ca vor umple urgenta si sectiile....Sfat: mancati si beti cu limita , romani dragi , statul in spital nu e placut ....Sarbatori fericite!
8
0
Este normal. Romanului ii place maxim sa petreaca sarbatorile la urgenta iar presa adora sa incurajeze asta. Degeaba se fac campanii pentru descongestionarea serviciilor de urgenta pentru ca veniti voi cu doua - trei articole si strangeti toate pilelile si indigestiile la UPU.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108