REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.6° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.6° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

SPULBERAŢI pe trecerea de pietoni, de un şofer începător! Un copil de 2 ani A MURIT – VIDEO CUMPLIT

SPULBERAŢI pe trecerea de pietoni, de un şofer începător! Un copil de 2 ani A MURIT – VIDEO CUMPLIT

Replica API 22 februarie 2018 | 00:00 917

Accident oribil, la Constanţa, pe Şoseaua Mangaliei! Trei persoane au fost lovite în plin de un autoturism condus de un şofer în vârstă de 21 de ani, din Buzău, care abia obţinuse permisul în luna iulie a anului trecut. În urma impactului, un copil de nici 2 ani a murit, iar tatăl acestuia a fost transportat în stare deosebit de gravă la Spitalul Judeţean Constanţa.

Nenorocirea s-a petrecut pe trecerea de pietoni, mai jos de podul de la Doraly, cu sensul de mers spre Gară. Un autoturism a oprit pentru a acorda prioritate pietonilor, când, din senin şi cu o viteză ameţitoare, a apărut un Volskwagen condus de tânărul de 21 de ani.

Trei pietoni n-au mai avut nici o şansă: maşina i-a lovit în plin – n-a existat nici o urmă de frânare!, iar copilul de 2 ani, ţinut de tată în braţe, a fost proiectat prin luneta maşinii. A intrat în stop cardio-respirator şi, în ciuda eforturilor medicilor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Constanţa, minorul a decedat.

Tatăl copilului a fost şi el rănit grav, fiind transportat intubat la spital. O femeie de 40 de ani, şi ea pe trecerea de pietoni, a ajuns la spital, conştientă. Mama copilului de 2 ani se afla în zonă şi nu a putut decât să privească îngrozită cum cele trei persoane de pe trecere, între care şi soţul şi copilul său, sunt spulberate de maşină. „Nu a schiţat nici un gest în sensul să pună frână”, a spus un martor.

În autoturismul condus de buzoianul de 21 de ani, pe nume Ştefan Bretan, se afla şi o tânără, care a suferit şi ea un traumatism cranio-cerebral în urma impactului, fiind şi ea preluată de salvare. Poliţiştii ajunşi la faţa locului l-au testat pe tânăr pentru consum de alcool. Etilotestul a indicat rezultat zero, dar, chiar şi aşa, tânărul a fost condus la unitatea spitalicească pentru prelevarea de probe de sânge şi urină, pentru a se stabili dacă nu cumva se afla sub influenţa stupefiantelor.

A.C.

VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai dati va fundurile jos din.masini si deveniti pietono sa vedeti cum e. Parcati peste tot inclusiv pe.trotuare, ne si claxonati pe trotuar ca nu mergem rpd! Parcati langa zebre si dupa aia va plangeti ca nu ne vedeti!!! Ca ne aruncam pe treceri!! Se arunca unu dar nu toti frate!! Cascati ochii la volan, lasati viteza, telefoane, fb, wtp si incetiniti spre oprire la zebra! Nu faceti slalom printre noi!!!! Educatia voastra unde e dragi soferi? Unu te lasa sa treci iar altu trece pe banda a doua si ti sterge fata!!!!!
4
3
Pustiule fa plata la baieti.sunt multe mizerii ca tine care omoara si stau in libertate.ati uitat pe mamaia femeia calcata facuta bucati de un drogat beat si inca nu e condamnat. Nici 24 ore de arest! TRAIASCA CORUPTIA si sa tragem muieeee la baietii lu tata
7
2
Ai foarte mare dreptate dar cei mai multi nu vor sa inteleaga si sa priceapa ca atunci cand esti pe trecere nu este toata lumnea la picioarele tale!
5
2
Soferul este vinovat fara indoiala si sper sa fie pedepsit in consecinta. Dar faptul ca pietonii au prioritate la trecerea de pietoni asta nu inseamna ca Dumnezeu ii fereste de orice. Pana la urma traversarea strazii implica un risc si daca tu ca pieton nu iti iei masuri sa diminuezi riscul atat cat sta in puterea ta... Daca s-ar fi uitat in dreapta macar teoretic ar fi existat sansa sa se fereasca cumva. Problema este ca f multi pietoni nu se asigura absolut deloc cand pun piciorul pe trecere si nici nu mai acorda atentie autovehiculelor care vin din dreapta sau stanga. Este vorba de educatie
6
7
Pentru dl.primar. Trecerea e semnalizata aproape invizibil pe timp de noapte si invizibila pe ploaie. Zeci de accidente tragice pe cele doua treceri de la pod. Pune dom'le niste neoane cu lumina alba deasupra trecerilor. Vitezomani sunt cu zecile pe zi pe acest sector de drum. Poate avea si copilasul o sansa daca teribilistul ii vedea pe trecere. Dumnezeu sa il aiba in paza pe ingeras.
8
2
... ACUM VRETI SA FIE politisti pe toate aleile IN PATRULE CU GIROFARURILE APRINSE !!! iNTRBATI-LE PE OLGUTZA PROSTUZA si pe CARMENCITA SECRETARA DE VIDELE de ce au fortat 8600 de politisti cu experienta sa aleaga pensionarea la 47-48 de ani, anul trcut , prin legea de cacat pe care au dat-o ?!?!?
7
0
soferul nu are nicio scuza! ce a facut el nu se numeste accident,este crima! s-a distrus pe el si a distrus o familie! de spus sunt multe de spus! despre prevenirea unor astfel de nenorociri nu vb nimeni! nu vb nimeni k politia sta doar pe bratianu si aurel vlaicu,nu vb nimeni k toti prostii isi iau carnet,nu vb nimeni k orasu asta de rahat nu are marcaje si cand ploua de la jeg nu se mai vede nimic, nimeni nu vb despre nimic,doar avem pretentii! Dumnezeu sa il odihneasca pe copil!
6
1
Politia ar trebui sa stea cu girofarurile pornit pe marile bulevarde din Consrtanta, la fel ca si pe drumurile principale la intrare in Constanta. Dar iar se plang ca n-au masini, benzina
11
5
Eu nu am inteles aceasta stire. Cei trei se aflau pe trecere sau in masina? Daca se aflau pe trecere cum e posibil ca minorul sa zboare pe luneta masinii din bratele tatalui? Si dk ei erau in masina....de ce mama copilului era la distanta cand s a produs accidentul? Nu inteleg nimic! Am citit de mai multe ori si aseara si acum si....au existat doua masini sau una?! O sa citesc pe alte site uri poate e scris mai clar. Oricum soferul merita permis suspendat pe viata si vreo 20 de ani de inchisoare pt omor
5
16
Degeaba ii dati inainte cu viteza si alte prostii de genul acesta!!! Cauzele adevarate ale accidetelor sunt soferii de cacat si pietonii inconstienti!
13
14
pare cam linistit
4
1
Un exemplu clar in care daca politia statea cu girofarele pornite pe bulevard prevenind...atunci dobitocul respectiv nu mai avea VITEZA!!!...Politia Rutiera se ascunde in schimb dupa colturi, dupa copaci, dupa alte masini parcate..etc
20
4
Impuscat in cap impreuna cu familia lui care a creat un animal retard.
16
6
Aloooo, trezirea Judecatoria,Politiaaa, Da ti legi dure. Ptr cei de la Replica, pe teren si faceti un reportaj cu cei de la politie, judecatorie, de ce nu schimba legile
14
2
Executat in plina strada! Ajunge cu labarelile de justitie !
15
3
si daca era incepator ce nu trebuia sa respecte limita de viteza?
21
0
Asta e din categoria de comenta lumea mai devreme si dezaproba radarele pe masini neinscriptionate.Trebuie politie peste tot, sa nu stii de unde iese, sa respecti legea mereu, doar asa putem sa evitam tragedii de genul asta. Noi suntem democratici si vrem sa nu fim controlati, sa putem sa evitam legea....e asta e pretul pe care l platim
28
3
politia nu face preventie. radare fixe, amenzi mari. fagabou
17
4
Ce p... in cur o sa si ia asta la parnaie. fata lui o cere.
12
2
Politia Rutiera Cta nu mai este ce a fost odata ! Au ramas f. putini profesionisti adevarati ! Majoritatea au fost pensionati , au ramas pilosii angajati din surse externe si nepotelele care isi fataie cerceii si tocurile pe la ghisee ! Pacat ! Accidentele grave vor prolifera !
18
0
Ma scuzati....dar stam cu un ochi pe facebok si ci celalat la tatele lu gagicamea
11
3
Toti pustii si toate cretinele se cred mari soferi. Draq stie cat de dobitoci sunt astia. A nenorocit o familie. Lasa ca i se da cu suspendare vreo pedeapsa de doi lei,la ce justitie.se face prin Cta
25
2
Faruk isi pune nevasta la produs e un catel cu muschi
10
1
Pt faruk din constanta si tAmer mai frate , cand il vezi pe faruk ca a parcat neregulamentar suna la politia locala , sau la 112 , vine politia ii da amenda si gata . Voi chiar nu stiti altceva decat sa comentati cu anonim? Si cu zafer la fel ... fa-i frate poza si da-l la bucuresti . Nu iau apararea niciunuia , sunt niste cacati , ca si voi de altfel ... voi daca erati barbati ori va dadeati numele si vorbeati cu ei direct ce va doare , ori faceati sifoneala cum trebuie , la igpr , la dgipi , la politia locala etc .
5
2
faruk nu uita si de pozele de pe fb k toti fomistii constantei si cu ce nturista de gagica ta.hai pupici spor la rate si la testele pt bts aka boli cu transmitere sexuala
8
4
si frasu e la rutiera si amandoi umbla cu folii negre pe masini
12
2
Faruk din constanta sunt, un turc prost, am audi a7 platesc luna de luna la el , tot timpul pe unde ma duc parchez ca un cacat , si las pozitia aprinsa dc? pt ca sunt jmeker si vreau sa fiu recunoscut ori unde ma duc. Sunt un turc prost care stau in mamaia la miraj ..
20
4
Ce credeati bai , ca masina e din plastic si voi sunteti de fier ? Acuma nu mai aveti zambetul ala frustrat si rautacios cand calcati in ciuda franei pe trecere si va uitati cu coada ochiului cum se chinuie sa opreasca soferul care plateste taxe si impozite si este nevoit sa polueze mai mult ca nu mai aveati voi rabdare 30 de secunde ? Na ca v-a linistit pustiul.
14
42

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218