rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 19 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

EVACUAŢI

SSC Farul, echipa la care s-a asociat Ema Gavrilă, vrea să facă reparaţii urgente la un stadion care nu îi aparţine!

Mai sunt aproximativ trei săptămâni până la debutul campionatului intern de fotbal, în care echipa Suporter Spirit Club (SSC) Farul evoluează în Liga a II-a. Dar e foarte posibil ca SSC Farul să nu poată juca pe stadionul Farul, „acasă”, dacă nu se iau măsuri urgente privind starea acestuia de degradare.

Lucrurile s-au mai liniștit în ceea ce privește finanțarea, după încheierea unei colaborări cu Ema Gavrilă, fostă sportivă de performanță (fost candidat al PSD la Primăria Costinești și fosta iubită a lui Alexandru Mazăre), situația este încă incertă în privința folosirii stadionului Farul. În vreme ce unul dintre cei mai cunoscuți suporteri fariști, Sorin Mihăilescu, acuză că asociației nu i se permite să realizeze niște reparații, fapt ce va face ca gazonul să fie impracticabil în scurt timp, reprezentanții Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța atrag atenția că NU EXISTĂ FUNDAMENT LEGAL pentru ca asociația să intervină, cu atât mai mult cu cât aceștia au și primit, la începutul lunii iulie a.c., o adresă să evacueze spațiile ocupate în incinta stadionului, având în vedere că le-a expirat contractul încheiat cu DJTS Constanța.

În 2016, Suporter Spirit Club Farul lua ființă, din dorința expresă de a duce mai departe spiritul farist, după ce echipa Farul a avut enorm de suferit în ultimii ani ai existenței. În doi ani, SSC Farul a reușit performanța promovării în Liga a II-a, dar evoluția în ligă era amenințată de lipsa finanțării. Mai ales că, așa cum reclamă suporterii, finanțarea promisă de autoritățile publice locale – care ar fi trebuit să se ridice la peste un milion de euro – a întârziat să apară. După scandalul iscat în interiorul clubului, după plecarea antrenorului principal, după discuțiile aprinse pe tema brandului Farul – cumpărat de Ciprian Marica, lucrurile par să intre pe un făgaș optimist, odată cu încheierea unei colaborări cu Ema Gavrilă, în vederea asigurării finanțării.

„Stimați suporteri, dragi constănțeni, după o perioadă destul de lungă de incertitudine, în care continuarea finanțării din partea autorităților a fost amânată sine die, iată că putem să răsuflăm ușurați la auzul unor vești bune! SSC Farul a primit confirmarea că va lua startul în următorul sezon al Ligii a II-a, iar astăzi am stabilit și obiectivul: încă o promovare istorică.

Astăzi, Adunarea Generală a Membrilor cotizanţi ai Asociaţiei Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa a semnat, prin reprezentanţii săi desemnaţi, un acord de asociere cu dna. Emanuela GAVRILĂ, o fostă sportivă de performanţă, originară din Constanţa, al cărei principal obiectiv este susţinerea performanţei sportului românesc. Este un acord de COLABORARE, nu o preluare sau o cedare. (...) Credem cu tărie că am luat cea mai bună decizie şi că în acest mod am asigurat dăinuirea spiritului farist! Ne mai despart trei săptămâni de startul campionatului şi avem foarte multe de făcut!”, anunțau reprezentanții SSC Farul.

Asociațiile sportive, EVACUATE din incinta stadionului Farul

În prezent, însă, având în vedere și perioada scurtă care ne desparte de debutul campionatului, se ridică alte incertitudini: va putea SSC Farul să joace pe stadionul Farul? Vor putea să desfășoare măcar antrenamentele pe acest stadion? Dorința lor, ca și a constănțenilor, de altfel, este să evolueze „acasă”. „Interesul nostru a fost și va rămâne legat de casa noastră! Acolo vreau să jucăm meciurile tari! Să nu fim nevoiți să plecăm iar prin alte părți! Nu vreau să jucăm la Năvodari sau Medgidia! Eu personal vreau să jucăm pe Farul!”, subliniază cel mai cunoscut suporter farist, Sorin Mihăilescu.

Cert este că, la începutul lunii iulie a.c., mai precis pe 5 iulie a.c. – la două zile după ce Ciprian Marica a achiziționat brandul Farul – Direcția Județeană de Tineret și Sport Constanța, instituție care administrează stadionul la această dată, a anunțat Asociația Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanța, Asociația Club Sportiv Performer Constanța și Asociația Club Sportiv Academia de Fotbal Farul Constanța, printre adresă, că trebuie să evacueze spațiile ocupate în incinta stadionului – conform adresei 3412/05.07.2018, făcută publică de ProSport.

„Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța vă aduce la cunoștință că azi, 5.07.2018, până la ora 19,00 trebuie să eliberați spațiile ocupate la Complex Stadion Gheorghe Hagi. Menționăm că nu mai aveți contracte valabile cu DJST Constanța și datorită faptului că baza sportivă nu mai corespunde standardelor de funcționare în ceea ce privește pavilionul administrativ și centrala, precum și a multiplelor incidente, acestea nu vor mai fi prelungite și se aplică măsurile menționate mai sus”, se arată în adresa menționată.

Evacuarea nu a avut nici o legătură cu disputele care au vizat SSC Farul în ultima perioadă, a subliniat pentru „Replica de Constanța” Mariana Solomon, director al DJST Constanța. Mai mult, în prezent se așteaptă un răspuns de la Ministerul Tineretului și Sportului cu privire la prelungirea contractului cu SSC Farul. „Am transmis o informare către minister, cu toate documentele transmise și de către SSC Farul, așteptăm evaluarea ministerului și se va lua o decizie”, a mai afirmat Mariana Solomon.

Acuzații că SSC Farul este împiedicat să facă reparații URGENTE la stadionul Farul

În prezent, însă, Sorin Mihăilescu atrage atenția asupra altor probleme care vor afecta jucarea meciurilor pe stadionul Farul: este nevoie de anumite reparații, clubul sportiv SSC Farul este dispus să le facă, dar este împiedicat.

„Ne întârzie intenționat reîntoarcerea la stadion. Astă iarnă SSC Farul a investit o sumă importantă pentru refacerea gazonului. Acum, prin fel și fel de tertipuri suntem împiedicați să reparăm pe banii noștri, cu o firmă autorizată, un panou electric. Fără acel panou și fără energie electrică nu putem pune în funcțiune pompele! Clubul a cumpărat pompe pentru a uda gazonul, dar fiind vorba de un puț, fără curent, nu putem uda gazonul! Gazon care se arde de la o zi la alta și care va deveni impracticabil în scurt timp. Fără apă, nu putem aduce jucători, pentru că nu îi poți aduce și să îi ții în camere fără apă!”, a acuzat Sorin Mihăilescu, într-o postare pe pagina personală de Facebook.

Legislația, o piedică. Se așteaptă răspunsul Ministerului Tineretului și Sportului

De partea cealaltă, reprezentanții DJST Constanța spun că trebuie urmate căile legale pentru ca SSC Farul, o asociație privată, să intervină în stadion, aflat în administrarea unei instituții de stat. Mai ales că, în acest moment, contractul încheiat între direcție și SSC Farul, pentru folosirea unor spații ale stadionului, este expirat.

Căi legale există, inclusiv prin realizarea unei sponsorizări, dar sunt de durată și cu siguranță nu vor fi finalizate și lucrările realizate până la startul campionatului.

Iar, după cum spun reprezentanții DJST Constanța, realitatea este că în starea actuală stadionul Farul nu îndeplinește cerințele necesare pentru meciurile din Liga a II-a. Deși a mai fost menținut deschis pentru antrenamentele de atletism sau fotbal, mai mult pentru că sportivii nu au unde să meargă în altă parte în municipiu, stadionul este într-o stare avansată de degradare și are nevoie urgentă de reparații.

Preluarea stadionului Farul de către Consiliul Local Constanța e tot pe drum...

Mai mult, încheierea unui nou contract între SSC Farul și DJST Constanța pentru folosirea stadionului Farul este incertă și ca urmare că în prezent demersurile pentru predarea stadionului către Primăria Constanța sunt avansate. Concret, în acest moment se așteaptă avizul Ministerului Justiției pentru emiterea hotărârii de Guvern în acest sens. Drept pentru care, tot Ministerul Tineretului și Sportului va trebui să se pronunțe dacă este de acord să încheie un nou contract, în condițiile în care în câteva săptămâni s-ar putea ca stadionul să nu mai fie în „ograda” sa.

Reamintim că, încă de anul trecut, Consiliului Local Constanța și Consiliul Județean Constanța și-au anunțat dorința de a prelua stadionul, iar în luna iulie a.c. ministrul Dezvoltării, Paul Stănescu, a dat asigurări că stadionul Farul va trece în administrarea Consiliului Local Constanţa și ulterior vor fi găsite fondurile necesare reabilitării lui.

Însă, până când vor decide guvernanții pe această temă – să mai menționăm că demersurile au fost începute încă de anul trecut? -, stadionul Farul se degradează de la o zi la alta, iar echipa SSC Farul pare că se luptă cu legislația pentru a putea să joace meciurile sub aplauzele constănțenilor!

Florentina BOZÎNTAN

miercuri, 18 iulie 20184339
Comentarii

01Pt Ted(23 iul 16:52)
Ce treaba mai are Hagi dupa ce a fost injurat si alungat ca ultimul om de marea galerie. Omul isi vede de treaba cu Academie si ii lasa pe patronii de la SSC sa faca rahatul praf
01ted(19 iul 16:55)
Cazinoul, stadionul, sala de sport s.a sunt pietre de moara agatate de picioarele PSD, Fagadau. Ce vor spune la alegeri? Pana un alta stadionul, in acte, se numeste Gheorghe Hagi. Care este pozitia regelui fata de starea inaintata de degradare a acestui complex sportiv ce-i poarta numele? Nu prea l-am vazut sa iasa cu o pozitie clara fata de autoritatile locale. Se plange ca nu are suporteri la stadion si-i tot lauda pe aia de la Craiova. Pai daca aveam si noi stadion nou la Constanta, azi avea 15000 de spectatori in tribune...
11Alex(19 iul 14:28)
interesul lui Fagadau este ca stadionul sa devina o paragina,iar acolitii lui sa poata construi in voie un cartier de blocuri pentru populatia care va mai fi in Constanta si zic asta pentru ca majoritatea tinerilor isi fac bagajul si isi fac viata in tarile din vestul Europei. cu alte cuvinte... Fagadau Decebal devine groparul Constantei.
012Pentru CD(18 iul 08:31)
1 De ce nu o intrebati pe Ema de ce sa retras de la licitatie sa raspunda public care a fost motivul 2 este adevarat ca Mihailescu a semnat un contracta pe 3 ani cu ssc de 50000 euro pentru echipament Asteptam raspunsuri
17Fost Farist(18 iul 08:16)
Desi clanul Mazare nu a facut nimic pentru fotbalul constantean cand aveau toata puterea culmea e ca acum se omoara sa ajute, trag o singura concluzie, fanii sunt prea prosti si cred ca asa e mai bine iar aia din conducere stiu prea bine ca un Giani va aparea tot timpul.
29hmm(18 iul 07:14)
Sunt ei dispusi sa faca, dragii de ei... Gratis asa, fara vreo pretentie. Mama lor...
618Muie mihailescu(17 iul 23:18)
Mihailescu un nenorocit. Ssc nu este echipa constantenilor. Fc farul este. Va tot plangeti ca nu va da primaria bani!! Dar voi in afara de marea fosta sportiva si femeia de afaceri panarama Ema , ati mai adus vreun sponsor langa voi? L-a adus muzaca si pe gherghisan marele impresar dator vandut peste tot sa va aduca jucatori ca sa-si ia comision .
mai mult...Replica
19 iun 00:00ReplicaACCIDENTE pe BANDĂ RULANTĂ într-o intersecție din Constanța, din cauza copacilor!

Mai mulți locuitori ai urbei de la malul mării au semnalat faptul că intersecția străzilor Decebal cu Siretului,...3

19 iun 00:00ReplicaCODURI de VIJELII în toată țara, inclusiv PORTOCALII!935
19 iun 14:29ReplicaIncendiu în Cumpăna! VIDEO808
19 iun 14:17ReplicaINCENDIU la Spitalul CF Constanța

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină miercurim 19 iunie, pe bulevardul 1 Mai din...1182

19 iun 00:00ReplicaDoi tineri ZOMBIE, în 'CRIZE' pe o stradă din buricul Constanței!2657
19 iun 10:55ReplicaDECLARAȚIILE lui Vladimir Drăghia în fața judecătorilor constănțeni: 'Viața mi s-a SCHIMBAT COMPLET!'3675
19 iun 10:24ReplicaPartenera lui George Bosânceanu, patronul hotelului Histria, cere de la stat PREJUDICII de 60.000 euro!

George Bosânceanu, patronul hotelului Histria din Mamaia, acuzat de procurori, alături de alte persoane, de asociere...3767

19 iun 00:00ReplicaChanel, Lancome și Christian Dior, PĂRȚI CIVILE într-un dosar la Constanța! Ce a stabilit instanța!1258
19 iun 00:00ReplicaACUZAȚII la adresa FOSTULUI SOȚ: 'Mi-a băgat nisip în rezervorul mașinii'1157
19 iun 00:00ReplicaSE DESPRINDE ASFALTUL DE PE CENTURA DE OCOLIRE A ORAŞULUI OVIDIU! INCOMPETENŢII de la Drumuri au dat din nou lovitura!

Centura de ocolire a oraşului Ovidiu, Drumul Naţional 3C, rupea în două maşinile care o tranzitau. Nereparat de ani...1430

19 iun 13:20ReplicaOFICIAL! Contract pentru centura ocolitoare a comunei Cogealac791
19 iun 00:00ReplicaPUD pentru realizarea unui hotel pe malul lacului Siutghiol836
Vremea
30.7°20.5° - 30.7° miercuri, 19 iunie 2019
câțiva noriUmiditate: 35%
Vânt: 4.53 m/s din ENE
Presiune: 1013.62 milibari

Loto
6/4982230344142
5/404112231379
joker41027363712
Horoscop
mai mult...SPSportRT
19 iun 00:00SportVictorie dramatică a Franţei în faţa Angliei

Selecţionata Franţei a învins dramatic echipa Angliei cu scorul de 2-1 (0-0), marţi seara, la Cesena, într-un meci...365

19 iun 00:00SportROMÂNIA U21 - CROAȚIA U21 4-1! Victorie entuziasmantă pentru „tricolorii” lui Mirel Rădoi în debutul la EURO 2019

România U21 s-a impus cu scorul de 4-1 în fața reprezentativei similare a Croației, chiar în debutul la Campionatul...363

19 iun 00:00SportFCSB va întâlni echipa lui Ilan Shor, magnatul proaspăt dispărut din Moldova după cutremurul politic de la Chișinău. A participat la „furtul secolului în Moldova”

Milsami Orhei, echipă moldovenească înființată în 2005, o întâlnește pe FCSB în turul I din preliminariile...410

19 iun 00:00SportPrimul gol cu ajutorul VAR din istoria fotbalului românesc

România U21 a deschis scorul în primul meci de la EURO 2019, în fața Croației U21, dintr-un penalty, după o...285

Local
19 iun 04:15LocalPeste 100 de absolvenți de clasa a VIII-a din judeţul Constanţa au lipsit de la Evaluarea națională

Emoţii mari pentru absolvenţii clasei a VIII a! Marţi, 18 iunie, a început Evaluarea Naţională. Din cei 5.527 de...383

19 iun 01:43LocalÎȘI CAUTĂ TATĂL, pe care nu l-a mai văzut din copilărie!

O femeie din Galați își caută tatăl, din județul Tulcea, despre care nu mai știe nimic de când părinții au...1207

19 iun 04:08LocalȘoferi trași pe dreapta de polițiști în Eforie și pe Aurel Vlaicu

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Constanța, la data de 18 iunie a.c., în jurul orei 00.15, au depistat un...817

19 iun 04:08LocalUn tânăr MORT de BEAT a făcut accident cu autoutilitara, în Medgidia

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Medgidia, la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 20.20, au identificat un...1425

19 iun 04:14LocalUn bucureștean a furat haine în valoare de peste 5.000 de lei din Constanța

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție, la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 17.15, au fost sesizați de...1158

19 iun 01:38LocalAdina Florea: Judecătorii erau filaţi pentru a se exercita o presiune asupra lor

Procurorii Adina Florea şi Sorin Eugen Iasinovschi au sustinut marţi interviurile pentru functia de procuror-şef al...1257

19 iun 04:09LocalFurt în valoare de 14.000 de lei dintr-un magazin din Costinești

În urma cercetărilor în cazul săvârșirii unei infracțiuni de furt calificat, polițiști din cadrul Poliției...948

19 iun 04:20LocalPrimăria Constanța continuă lucrările de asfaltare

În această săptămână, angajații administratorului tramei stradale vor acționa în zona destinată circulației...478

19 iun 04:13LocalBunuri contrafăcute în valoare de peste 80.000 lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii...470

19 iun 04:18LocalOperațiune spectaculoasă a DIICOT - Interlopi arestați de trupele speciale în plină stradă

Acţiune spectaculoasă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, pe...1570

Politică
19 iun 04:16PoliticăViorica Dăncilă îi dă INTERZIS lui Victor Ponta, după ce fostul premier ar fi vrut să meargă la Congresul PSD: 'Acolo trebuie să participe membrii PSD'

Victor Ponta a spus, marți seara, la România TV, că ar accepta să meargă la Congresul PSD de la sfârșitul lunii,...517

19 iun 04:15PoliticăCristian Ghinea, de la USR, A DEMISIONAT: NU a votat la moțiunea de cenzură

Cristian Ghinea, deputat USR, a anunțat că demisionează din Parlamentul României, în urma alegerii ca eurodeputat...749

19 iun 01:41PoliticăGuvernul Dăncilă NU va fi înlocuit! Moţiunea a fost RESPINSĂ!

Plenul Parlamentului a votat marţi moţiunea de cenzură depusă de PNL, USR, PMP, UDMR şi neaflilaţi, pentru...1521

19 iun 04:07PoliticăDarius Vâlcov a fost pus sub control judiciar de către DIICOT

Procurorii DIICOT au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și l-au pus sub control judiciar pentru 60 de zile...413

19 iun 04:07PoliticăSenatorul Brăiloiu: Am încredere că un program de guvernare concret nu poate fi înlocuit cu baloanele de săpun

Trei săptămâni s-au scurs de la alegerile europarlamentare şi, implicit, de la "euforia" rezultatului. Astăzi,...470

19 iun 03:36PoliticăCristian Deliorga şi Gheorghe Stan au depus jurământul pentru funcția de judecători CCR

Constănţeanul Cristian Deliorga și Gheorghe Stan au depus marţi jurământul de învestitură în funcţia de...836

19 iun 04:13PoliticăLiviu Dragnea rămâne la Rahova

Perioada de carantină s-a încheiat pentru Liviu Dragnea, iar, potrivit RomâniaTv, acesta va rămâne, în continuare,...421

19 iun 04:09PoliticăEvenimente sportive, programate în această vară, la Pavilionul Expoziţional, cu sprijinul CJC

Evenimente sportive la Pavilionul Expoziţional Constanţa, organizate cu sprijinul Consiliului Judeţean Constanţa....349

19 iun 01:42PoliticăA apărut un nou jucător în PSD pentru Congres. ESTE DE LA CONSTANŢA!

La Congresul PSD din 29 iunie se scot la concurs posturile de președinte al partidului, președinte executiv și...3000

19 iun 04:19PoliticăIese la iveală adevărata avere a lui Mihai Chirica

Primarul Iașului, Mihai Chirica, își ține întreaga avere pe numele copiilor săi minori. Thea şi Mălina Chirica,...840

Monden
19 iun 13:27MondenNerăbdare mare în familia Deei Maxer! Dinu şi Andreas abia aşteaptă ca fetiţa să vină pe lume

...110

19 iun 00:00MondenConstănţeanca Laura Dincă, declarații despre nunta cu Cristian Boureanu!

Laura Dincă a spus totul despre nunta cu omul de afaceri! Într-un interviu pentru Antena Stars, iubita lui Cristian...120

19 iun 00:00MondenFamilia Băitoi a câștigat sezonul special «Chefi la cuțite»! Au fost finaliștii lui Florin Dumitrescu

La Antena 1, sezonul special „Chefi la cuţite”, dedicat familiilor, și-a desemnat, într-un final,...79

19 iun 00:00MondenAndra, decolteu imens! De mult n-a mai fost văzută aşa!

Andra este, fără doar şi poate, una dintre cele mai iubite artiste din ţara noastră, iar fiecare apariţie a ei...133

19 iun 00:00MondenFlavia Mihășan a născut un băiețel!

Flavia de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a devenit, oficial, mămică! Asistenta TV a adus pe lume un băiețel...89

19 iun 00:00MondenDan Chișu, diagnosticat de trei ori cu cancer!

În cinci ani, Dan Chișu a fost diagnosticat de trei ori cu aceeași boală cruntă: cancer de piele. Regizorul în...112

19 iun 00:00MondenElton John va fi decorat cu Legiunea de Onoare

Preşedintele Emmanuel Macron îi va conferi vineri, cu ocazia Sărbătorii Muzicii în Franţa, Legiunea de Onoare...129

19 iun 00:00MondenFranciza "The Hunger Games" - o nouă carte în pregătire

Un nou roman plasat în universul post-apocaliptic al francizei "The Hunger Games" va fi lansat anul viitor şi va fi...126

19 iun 00:00MondenClint Eastwood începe filmările la noua sa producţie "The Ballad of Richard Jewell"

Regizorul american Clint Eastwood, în vârstă de 89 de ani, începe săptămâna viitoare filmările la noua sa...130

19 iun 00:00MondenActrița Catherine Zeta-Jones a fost recompensată cu cea mai înaltă distincţie onorifică a oraşului natal, Swansea

Autorităţile din Swansea, oraşul natal al lui Catherine Zeta-Jones, o vor recompensa pe actriţă cu Freedom of the...180

Mapamond
19 iun 00:00MapamondDonald Trump şi-a lansat campania pentru 2020

"Patru ani în plus!": Donald Trump şi-a lansat marţi în Florida, în strigătele mulţimii entuziaste, campania...132

19 iun 00:00MapamondPrelevarea forţată de organe continuă să fie practicată 'în toată China'

Prelevarea forţată de organe continuă să fie practicată 'în toată China', iar membrii mişcării spirituale Falun...173

19 iun 00:00Mapamond50 de municipalităţi germane şi-au declarat dorinţa de a prelua migranţi salvaţi din bărci în Mediterana

Peste 50 de municipalităţi germane şi-au declarat dorinţa de a prelua migranţi salvaţi din bărci în Mediterana,...116

19 iun 00:00MapamondCAPTURĂ. 16 tone de cocaină la bordul unui vapor în portul Philadelphia

Autorităţile federale americane au anunţat marţi că au capturat circa 16 tone de cocaină la bordul unui vapor în...161

19 iun 04:15MapamondDonald Trump anunță că este gata de RĂZBOI cu Iran: 'Aş acţiona, cu siguranţă, legat de armele nucleare'

Preşedintele american, Donald Trump, ar lua în considerare utilizarea forţei armate pentru a împiedica Iranul să se...262

19 iun 04:12MapamondOrientul Mijlociu fierbe - SUA suplimentază numărul de militari

SUA vor trimite încă 1.000 de militari în Orientul Mijlociu ca răspuns la „comportamentul ostil al forţelor...513

19 iun 04:11MapamondMinistrul Apărării, ridiculizat de Ambasada Rusiei la București: 'Fantoma lui James Forrestal a apărut în Constanța?'

Fără precedent - Ambasada Rusiei la București a ridiculizat declarațiile făcute pe teme de securitate la Marea...617

19 iun 04:12MapamondUn român a luat ostatică o femeie într-o închisoare din Germania - Trupele speciale au intervenit în forță

Un deținut român a luat ostatică o femeie în închisoarea din Lubeck, în Germania. Poliția a intervenit în...421

19 iun 04:09MapamondMohamed Morsi, fostul președinte al Egiptului, a murit în timp ce se afla în sala de judecată

Fostul preşedinte egiptean Mohamed Morsi a murit luni, la vârsta de 67 de ani, într-o instanţă judiciară, afirmă...904

19 iun 04:18MapamondErdogan l-a umilit public pe Trump: La salonul aeronautic de la Paris, Turcia şi-a prezentat propriul avion invizibil şi anunţă că renunţă la F35

Turcia a prezentat luni, la salonul aeronautic deschis la Le Bourget, lângă Paris, proiectul unui avion propriu de...1712

Sănătate
18 iun 01:40SănătateAproape 2000 de bolnavi la Urgența Spitalului Județean, de Rusalii

1790 de persoane au ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sfântul...407

18 iun 01:49SănătateSpitalul de Boli Infecţioase angajează şef laborator analize medicale. Iată ce alte modificări mai pune la cale Primăria!

Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa se află în subordinea primăriei, administraţia locală fiind cea care...677

18 iun 04:10SănătateGRAVIDA LA PLAJĂ. Sfaturi de la medicul ginecolog!

Este vară, temperaturile sunt ridicate și toată lumea ar dori să fie pe plajă, să se bucure de răcoarea apei....1119

15 iun 01:24SănătateEchipamente medicale donate Centrului de Transfuzii Constanța

Echipament nou pentru Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, ce va contribui la creșterea capacității...468

14 iun 02:13SănătateCJAS Constanța atrage atenția medicilor să nu mai ceară ordinul de plată la eliberarea CONCEDIILOR MEDICALE!

Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanța le atrag atenția medicilor de familie dar...3976

13 iun 02:27SănătateDr. Iuliana Botezatu este director interimar la Spitalul CF Constanţa

Spitalul CF Constanţa are un nou director interimar, în persoana dr. Iuliana Botezatu, fosta preşedinte a Comisiei de...1203

12 iun 00:52SănătateAparatură medicală vitală prematurilor, noua dotare a Spitalului Medgidia

Aparatura medicală insuficientă reprezintă una dintre cauzele majore ale mortalității infantile în România, a...965

10 iun 00:17SănătateApel către Colegiul Medicilor pentru găsirea de anesteziști pentru Spitalul Județean Tulcea

Autoritățile tulcene, printre care Consiliul Județean Tulcea și Direcția de Sănătate Publică Tulcea caută...455

9 iun 23:09SănătatePacienți cu tumori maligne, operați la Spitalul Județean Constanța de prof. dr. Irinel Popescu

Vineri, 9 iunie a.c., la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sfântul Apostol Andrei” Constanța s-a...1965

8 iun 03:24SănătateSecţiile de Neurologie şi Chirurgie Plastică, din cadrul Spitalului Judeţean, renovate!

Managerul spitalului Judeţean, Cătălin Grasa, a anunţat, în cadrul ueni conferinţe de presă, faptul că de...792