REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Stațiunea MAMAIA arată ca după BOMBARDAMENT!

Stațiunea MAMAIA arată ca după BOMBARDAMENT!

Replica API 8 februarie 2021 | 20:33 2006

Constănţenii care s-au plimbat zilele trecute prin staţiunea Mamaia au avut parte de un peisaj nu tocmai plăcut. Alei peticite, pline de gropi, spaţii verzi pe care zac mormane de cărămizi şi scaune rupte, aruncate în nesimţire printre hotelurile luxoase. De aceste imagini au avut parte toţi cei care au dorit să ia o gură de aer proaspăt la malul Mării Negre.

Spaţii verzi, înghiţite de cărămizi şi scaune rupte

Staţiunea Mamaia, cea care ar trebui să se transforme într-o staţiune de lux sau să ajungă la standarde care să concureze măcar cu litoralul ţărilor vecine, devine pe zi ce trece, mai ales în timpul sezonului rece, un obiectiv care-i face nu doar pe turişti, ci şi pe constănţeni, să fugă de Constanţa. Mormane întregi cu tot felul de resturi menajere împânzesc aleile care duc spre promenada din Mamaia.

Mai nou au apărut şi obiecte vechi de mobilier, de care constăţenii nu mai au nevoie şi, astfel, au decis să le arunce în inima staţiunii. Nici aleile ciuruite de gropi şi peticite grosolan nu fac cinste litoralului, chiar dacă suntem în plină iarnă. Iar pe spaţiile verzi zac cărămizi şi alte produse din ciment care sufocă zona. Toate aceste lucruri au fost surprinse de reporterii Replica, zilele trecute, în apropierea pontonului din Mamaia.

Cei care aruncă gunoiul pe jos, riscă amendă

Cetăţenii sunt nemulţumiţi de modul în care arată staţiunea şi au precizat pentru Replica faptul că aspectul acesteia depinde şi de educaţia oamenilor. “Aspectul staţiunii depinde mult şi de comportamentul oamenilor. Dacă sunt needucaţi şi au ajuns să arunce chiar şi obiecte de mobilier pe spaţiile verzi dintre blocuri, asta spune multe. Şi autorităţile ar trebui să se implice mai mult, dar şi cetăţenii să menţină ordinea”, a explicat un constănţean ce se plimba pe promenada din Mamaia, în apropierea pontonului. Amintim că cetăţenii care nu se conformează normelor privind salubritatea, menţinerea curăţeniei şi protecţia mediului riscă amendă cuprinsă între 400 şi 800 de lei pentru persoane fizice şi 500-1000 de lei pentru persoane juridice.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai astai tot farmecu acestei staul-tiuni altfel ai consulta gps-ul sa vezi daca nu cumva ai trecut granita din greseala si ai ajuns la bulgari
1
0
Find o statiune frecventata exclusiv de bombardieri si bombe este explicabil. Le dorim multa muie si in acest an acestor urmasi ai dacilor liberi plini de lanturi si unsoare. La cumetrele sparte incur si cu buze sfashiate le.am pregatit traditionala bataie urmata de muie cum le place
2
0
va dau eu un exemplu : De ce nu cereti primariei sa va dea o copie a contractului cu infractorii martin. Si prezentati-l in editia online . Va zic eu ca veti fi cei mai tari !!! Puteti ??? Ca e totul pe banii nostri !!!
2
0
Statiune de kocalari,, la ce te poti astepta ?!
8
0
Popor de cretini si samsari economici derbedei.
7
1
Primaria trebuie sa dea amenzi mari, f mari nesimtitilor. Gunoaiele nu au ajuns singure acolo, un idiot le-a aruncat. Sunt f multi nesimtiti printre noi care chiar daca au cosul langa ei, tot pe jos arunca. O creanga din pom nu-i o problema dar nici sa astepti ca primaria sa iti faca curant in fata usii nu-i normal Amenzi, peste amenzi, asta trebuie. Aia afara nu s-au nascut educati, au fost civilizati in scoli, prin programe iar pt cei care n'au bagat la cap...AMENZI
11
0
@04,37...sunt crengi pe spatiul verde dintre blocuri??? Vaiii.... Cum se poate... Iesi in mortii ma-tii de putoare la curatenie... Ai dracu de cimpanzei.. Asteptati sa vina altii sa va faca curat in curte.. Va plangeti atat de mult, dar voi nu faceti nimic... PUTORILOR....
9
2
O sa va faca astia orasu luna . A ti ales pana a ti cules . Sigur va fi mai rau decat cu ceilalti si incepe sa se vada.
4
7
pe spatiile verzi dintre blocurile din oras inca gasesti crengi de la furtuna care a fost la inceputul lui decembrie. Si astia tot invoca "greaua mostenire". Puneti, bai, mana si faceti treaba. Lasati declaratiile goale!
9
5
Normal plina de betin de cladiri arata oribil
5
1
Mazare primar....
4
12

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212