REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 16 Iun. 2024
Anul XX Nr. 6762
18.4° Constanța Duminică, 16 Iunie 2024 Anul XX Nr. 6762
 

Stațiunea Mamaia întâmpină turiștii și anul acesta cu prețuri astronomice! Video

Stațiunea Mamaia întâmpină turiștii și anul acesta cu prețuri astronomice! Video

Andreea VEARBĂ 23 mai 2024 | 00:00 1627

Mamaia se pregătește intens pentru deschiderea sezonului estival de anul acesta. Printre pregătiri se numără și deschiderea chioșcurilor, tarabelor, teraselor și supermarket-urilor. Deși suntem abia în luna mai, iar turiștii nu se înghesuie încă pe litoral, se muncește din greu în stațiune, mai ales în ceea ce privește umflarea prețurilor.

Statiunea Mamaia intampina turistii si anul acesta cu preturi astronomice! Videoprețuri duble pentru produsele de protecție solară

La Mamaia, se pare că sezonul estival va debuta cu prețuri mari. Majoritatea supermarket-urilor de pe litoral s-au deschis deja, iar patronii nu s-au sfiit să umfle prețurile produselor încă de la început. 

Statiunea Mamaia intampina turistii si anul acesta cu preturi astronomice! Videoprețuri la apa plata Tedi

Prețuri duble pentru produsele de protecție solară

Cele mai mari scoruri s-au observat la cremele și loțiunile de protecție solară. La o privire de ansamblu asupra rafturilor, îți sar automat în ochi etichetele cu sumele fabuloase. Prețuri sub 50 de lei aproape că nu mai există. O loțiune cu protecție solară PIZ BUIN care în mod normal costă în jur de 60 de lei, se găsește în supermarket-urile de pe litoral la prețul de 133.99 lei, mai mult decât dublu, la un simplu calcul.

Statiunea Mamaia intampina turistii si anul acesta cu preturi astronomice! Videoprețuri duble pentru produsele de protecție solară

O loțiune cu SPF 50 NIVEA, regăsită în general pe piață la prețul de aproximativ 65 de lei, în magazin costă 101.99 lei. O loțiune Garnier cu SPF 50 care în mod normal costă 50 de lei, ajunge în magazinele de pe litoral la scorul de 109.99 lei. 

Statiunea Mamaia intampina turistii si anul acesta cu preturi astronomice! Videoprețuri la dulciuri

Prețuri mai mari și la dulciuri, dar și la băuturi

Pentru că știm cu toții că cel mai ușor se vând snack-urile și băuturile, patronii de chioșcuri au grijă să profite de pe urma clienților, pentru că în vacanță nu te uiți la prețuri, nu? 

Statiunea Mamaia intampina turistii si anul acesta cu preturi astronomice! Videoprețuri la dulciuri

Un pachet de napolitane ajunge să coste 8 lei pe litoral, deși pe piață au prețul de aproximativ 6 lei. Biscuiții sar de la prețuri de 4-5 lei la prețuri de 10 lei. Cornurile Boromir cu prețul de aproximativ 2 lei în general, costă 4 lei pe litoral. Un baton Snickers trio care costă 8 lei, la Mamaia este 14 lei. 

Statiunea Mamaia intampina turistii si anul acesta cu preturi astronomice! Videoprețuri la dulciuri

Nici dacă ne uităm la băuturi nu stăm mai bine. O sticlă de suc Fanta de 500 ml, de la prețul de 5 lei ajunge la 8.50 lei în chioșcurile de pe litoral. O apă plată Tedi de 500 ml, în mod normal 3-4 lei, pe litoral 7 lei.

Statiunea Mamaia intampina turistii si anul acesta cu preturi astronomice! Videoprețuri la vin spumant

Vinul spumant Angeli care costă de obicei 30 de lei, în Mamaia se poate achiziționa cu aproximativ 50 de lei. La fel și vinul spumant Zarea, de la aproximativ 30 de lei, la peste 40 de lei. 

Statiunea Mamaia intampina turistii si anul acesta cu preturi astronomice! Videoprețuri la băuturi răcoritoare

Problema prețurilor exorbitante de la malul mării este mediatizată an de an, dar măsuri în acest sens probabil că nu vor apărea prea curând.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MArket Smart, inchis de oamenii brand gen la doi pasi, la Smart, Bucovina la2l era 4lei, la doi pasi era 10lei, lumea cumpara de la doi pasi, magazinele erau la distanta de 20metri, Captain Morgan 07l 59lei, la doi pasi 120lei, Zarea Labrusco 25lei la Smart, 55 la 2 pasi Cine este de vina? s au imparti mii de flyere, stiti ce faceau turistii cu ele? le aruncau in gunoi de fata cu omul care le impartea, de o rautate inexplicabila....oamenii isi cumparase scuter eletric, aveau magazin online, puteai comanda de pe plaja. chiar si in Mamaia Nord. Turistii s au ... pe ei, pana si constantenii cumparau scum ca e o vorba, cine este primul da ora exacta . magazinul a dat faliment anul trecut. iar presa n a scris nimic de acest magazin desi preturile erau mici , autorizatie 2mii euro statiune, 200lei oras, chiria e 10mii euro statiune, 40zile de vanzare, la frizerie, coafor, service auto e ieftin?
3
1
vaaaai, cu 50 de lei bei Asti Martini si astia vand in Mamaia Angelli, "preludiul unei tzepe". Cand jupui pielea de pe om, nu-ti mai vine a 2 a oara. Dar ce sa stie pseudo antreprenorii astia veniti de la coada vacii.
4
2
Vorba lui bunicu nui p***t ăla care cere și ăla care dă, sper să fie iar ca anul trecut plaja plină de pescăruși
18
0

REPLICA

LOTO

6/49
281541142331
5/49
2274181623
joker
123216151112