REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
16.5° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Staţiunea Mamaia şi Piaţa Ovidiu, luate cu asalt de constănţeni

Staţiunea Mamaia şi Piaţa Ovidiu, luate cu asalt de constănţeni

Replica API 18 aprilie 2016 | 00:08 273

Căldure mare la Constanţa. Duminică, la miezul zilei, termometrele arătau peste 25 de grade Celsius, vreme numai bună de stat la soare. Plaja din staţiunea Mamaia era animată deoarece constănţenii care au dorit să prindă un bronz de aprilie au petrecut câteva ore la soare. În zona Pescărie, atât tinerii cât şi bătrânii s-au întins pe prosoape pentru a se lasa mângâiaţi de razele soarelui. „Am ieşit să mă bronzez pentru că vremea e perfectă. Îmi place să fiu cât mai bronzată şi, de ce nu, chiar din luna aprilie. Mai bine ies pe plajă decât să merg la solar”, a spus Corina. Şi cum din acest peisaj copiii nu puteau lipsi, cei mai îndrăzneţi s-au dus la malul mării pentru a-şi putea construi castele de nisip. În zona Cleopatra, constănţenii au fost mai răsfăţaţi şi au primit şezlonguri gratuit. Şi faleza din zona Perla a fost plină de persoane care au ieşit la plimbare cu bicicletele sau cu rolele. Pe bicicletă i-am întâlnit şi pe Alina şi Radu, doi tineri care au decis să fac puţină mişcare. „Ştim că vor fi două zile foarte călduroase aşa că e numai bine de mers cu bicicleta. Sportul este întotdeauna bun aşa că încercăm să îmbinăm utilul cu plăcutul”, a declarat Alina.

Piaţa Ovidiu, arhiplină şi ea

Una din cele mai frecventate şi totodată aglomerate zone din oraşul de la malul mării se pare că rămâne Piaţa Ovidiu, în week-end. Aici, dar şi în restul Centrului Vechi, aproape că nu mai e loc de aruncat un ac. De asemenea, s-au găsit şi persoane amatoare de badminton care şi-au adus paletele şi fluturaşii şi au pornit un joc chiar în faţa Muzeului de Istorie, sub privirile pline de admiraţie ale copiilor.

Mihaela UNGUREANU, Geanina DRĂGOI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272